Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Beverly Hills 90210
Mr. Walsh Goes to Washington. Andrea har født en lille pige - alt for tidligt. Dylan har skudt penge i Susans mands foretagende, men er det nu også klogt?. David bliver varm på en anden pige, og det opdager Donna. Brenda er klar til at rejse, eller er hun? Dylan og Kelly har et stort opgør, for hvem er det i virkeligheden, Dylan er interesseret i?. Säsong 4. Del 110. Producerat år 1993.
08:05 
Beverly Hills 90210
What I Did on My Summer Vacation and Other Stories. Sommerferien er slut, og vennerne er ved at samles igen. Familien Walsh får en logerende. Brandon og Kelly har tilbragt sommeren i hinandens selskab og beslutter nu at offentliggøre deres forhold. Dylan er i Mexico med en underskøn señorita, og David og Donna undgår stadig hinanden. Steve er igen alene, men han betror Brandon, at han har tænkt på at erobre Kelly tilbage. Säsong 5. Del 111. Producerat år 1994.
08:55 
Beverly Hills 90210
Under the Influence. Sommeren er ikke gået sporløst hen over kliken fra Beverly Hills.Donna er blevet mors pige. Brandon og Kelly skal have fortalt Dylan om deres forhold. Dylans mange penge er ved at slippe op, og han er igen begyndt at drikke. Andrea og Jesse skal have lille Hannah i daginstitution, og Valerie gør, hvad hun kan for at distrahere Brandon. Säsong 5. Del 112. Producerat år 1994.
09:45 
Beverly Hills 90210
A Clean Slate. Brandon er opstillet til valget på universitetet sammen med Josh, men deres valgkampagne går meget dårligt. Brandon selv er godt træt af det hele, men Andrea forstår at sætte tingene i perspektiv. Imens går Valerie på jagt efter Dylan. Mens hun stadig bevarer den artige facade hjemme hos familien Walsh, går hun på bar og demonstrerer helt andre talenter for den meget fristede Dylan. Säsong 5. Del 113. Producerat år 1994.
10:40 
Glee
The New Rachel. En frisk flok studerende begynder på McKinley High, og medlemmerne af New Directions konkurrerer om at blive korets næste store stjerne. Imens, i New York, kæmper Rachel for at få en god start på Academy of Dramatic Artc, men må undvære både Kurt, der ikke fik en plads, og Finn, som har annulleret deres forlovelse og meldt sig til hæren. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2011.
11:25 
Glee
Britney 2.0. Da Brittany får en depression, ender hun med at vende sig mod musikken fra sit idol og navnesøster, Britney Spears. Rachel opsøger sin ven Brody for at få hjælp til at imponere sin danselærer. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2011.
12:15 
Desperate Housewives
Everybody Says Don't. Bree er godt på vej til at leve et liv uden alkohol, og hun er småforelsket i sin AA-sponsor Peter. Hun kysser ham for at vise, hvor taknemmelig hun er for hans hjælp, og Peter reagerer ved at flå sin skjorte af og kaste Bree op på spisebordet!. Karl har friet til Edie og tror, at de først skal holde brylluppet om mange måneder, så han kan nå at blive lovformeligt skilt fra Susan. Men Edie kan ikke vente med at blive gift- og hun planlægger i hast et surprise-bryllup. Säsong 2. Del 41. Producerat år 2005.
13:05 
Desperate Housewives
Don't Look at Me. Selv om Gabrielle og Carlos rent teknisk kidnappede lille Lily fra hospitalet, tildeler retten dem midlertidig forældremyndighed over babyen, og nu skal Gabrielle stå sin første prøve som mor. Hendes plan er at hyre en barnepige på fuld tid, men Carlos sætter en stopper for de planer, og det betyder at Gabrielle, som andre nybagte mødre må døje med barnegråd og mangel på søvn. Karl er villig til at droppe Edie på sekundet, hvis Susan vil overveje at give deres ægteskab endnu en chance. Og Bree får besøg af sin stedmor (Carol Burnett) og sin far, som forsøger at mægle i striden mellem hende og Andrew. Säsong 2. Del 42. Producerat år 2005.
13:55 
Desperate Housewives
It Wasn't Meant to Happen. Karl vil for alt i verden ud af sit forhold til Edie, som er sønderknust. Alle hendes forhåbninger om et drømmebryllup er slået itu. Karl indrømmer, at han har en anden, men hvad Edie ikke aner er, at det er Susan, der er den "anden kvinde"!. Gabrielle og Carlos får et chok, da lille Lilys biologiske teenage-far dukker op og kræver barnet udleveret, og Bree opdager ved selvsyn, hvor alvorligt det står til med vennen Peters afhængighed af sex. Säsong 2. Del 43. Producerat år 2005.
14:45 
Desperate Housewives
I Know Things Now. Gabrielle har fået knust sit hjerte godt og grundigt og prøver at komme sig over, at baby Lily er blevet taget fra hende og Carlos. Og humøret bliver kun værre, da immigrationsmyndighederne truer med at smide Gabrielles uundværlige hushjælp, Xiao Mei, ud af landet. Men måske er der en løsning lige rundt om hjørnet. Susan er nervøs, med rette, for hvordan vil Edie reagere, når hun opdager, at Susan og Karl har været i seng sammen? Lynette har aldrig været vild med tanken om, at hun og Tom skulle arbejde sammen, så da deres chef, Ed, proklamerer, at han bare leder efter én god grund til at fyre Tom, står Lynette pludselig i et dilemma. Säsong 2. Del 44. Producerat år 2005.
15:35 
Baywatch
eclipse. Uden selv at være klar over det bliver Eddie rodet ind i en 70 år gammel legende efter at have mistet sin unge partner under en mystisk redningsaktion af et spøgelse. Hobie prøver at hjælpe en ven med at finde et nyt hjem til hendes hund. . Säsong 1. Producerat år 1990.
16:30 
Baywatch
Shark Derby. En lokal restauratør udlover en dusør på 25.000 dollars til den, der kan fange den største haj i løbet af weekendens hajkonkurrence. Han kaster derfor en masse ulovlig madding i havet, og det tiltrækker straks i hundredvis af hajer, som kommer faretruende tæt på kysten, og dermed bringes alles liv i fare. . Säsong 1. Del 19. Producerat år 1990.
17:25 
The Real Housewives of Orange County
8 ½ Minutes to Success. Shannon rejser til Philadelphia med datteren Sophie, og Tamra følger trop for at støtte. Imens arrangerer Kelly en visning af QVC-debuten for de andre. Säsong 13. Producerat år 2018.
18:10 
Modern Family
Double-Click. Claire står over for at skulle fyre en medarbejder. Mitchell og Cameron skændes om, hvem der skal have Lily i sommerferien. Imens tager Phil en snak med børnene om det at være i et forhold. Säsong 7. Del 166. Producerat år 2015.
18:40 
Modern Family
Amerikansk komedieserie fra 2016. A Tale of Three Cities. Familien Dunphy pakker sammen efter en fantastisk uge i New York, men da børnene skal flyve hjem, beslutter de i al hemmelighed at tage et par ekstra dage i storbyen. Jay og Gloria er til bryllup i Mexico, hvor Gloria og hendes søster Sonia starter en ny familiefejde. Imens, i Missouri, er Mitch ved at miste tålmodigheden med Cams familie, da de bliver tvunget til at holde vagt ved den 95-årige bedstemors dødsleje. Säsong 8. Del 167. Producerat år 2016.
19:10 
Venner
The One Where Joey Loses His Insurance. Ross skal være gæsteunderviser på New Yorks universitet - en vigtig chance, der måske kan føre til en fuldtidsstilling. Da han tester forelæsningen for vennerne, viser den sig imidlertid at være frygtelig kedelig, men på universitet går det imidlertid udmærket - takket være den britiske accent, som Ross har tillagt sig. Phoebe bliver spået, at hun kun har få dage tilbage at leve i. Men hvor troværdig er sådan en spådom egentlig?. Säsong 6. Del 125. Producerat år 1999.
19:30 
Venner
The One With Joey's Porsche. Joey finder en ny side af sig selv, da han opdager, hvor meget opmærksomhed man får, når man ejer en dyr sportsvogn. Ejeren af en Porsche glemmer nemlig bilnøglerne i Central Perk, og Joey beslutter sig for at vente på bilejeren ved den lækre sportsvogn - og lader som om, bilen er hans. Rachel beslutter sig for at hævne sig på Ross, da hun skal begrunde annulleringen af deres Las Vegas-ægteskab, men den plan giver bagslag. Monica og Chandler hjælper Phoebe med at babysitte trillinger. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1999.
20:00 
Diamantfamilien 3
Der er gået et år siden sidst, og der er splittelse i Diamantfamilien!. Det 22-årige midterbarn, Elvira Pitzner, har ikke talt til resten af familien i to uger - og det er ikke normalt. Familien bryder sig ikke om hendes forhold til kæresten Marc - og derfor ønsker hun ikke at se dem. Nu bliver der indkaldt til et heftigt familieråd. I løbet af sit sabbatår har Elvira kastet sig ud i et projekt med en tøjbutik på internettet, men det står i vejen for familiens planer om at sende hende på hotelskole i Marbella i Spanien. Katerina er træt af hverdagens hamsterhjul og vil rejse til indianernes land i New Mexico. Men hvordan pakker man til en telttur på prærien, når man hader at sove i telt. Producerat år 2019.
20:35 
Diamantfamilien 3
Mor Katerina er kommet hjem fra sin spirituelle telttur på prærien - to dage for tidligt. Ikke et godt tegn for Elvira, der håber, at turen har ændret hendes mors holdning til hendes kæreste, Marc. Man støtter op om hinandens projekter i Diamantfamilien. Katerina er derfor ikke begejstret over storesøstrenes dårlige reaktion på, at lillesøster Ophelia har fået nyt studiejob. Den ældste datter, Thalia, har boet i Danmark i snart et år og nyder at være tæt på familien. Hun satser derfor på, at alle vil møde op til hendes ridestævne, når nu det bliver afholdt i nabolaget. Elvira har startet et tøjmærke og en webshop. Det skal fejres med et launchparty med alle hendes blogger-veninder. Producerat år 2019.
21:15 
Diamantfamilien 3
Familien Pitzner er på sejltur i Københavns kanaler og har netop lagt til kaj, da en fremmed mand kommer med et uhyggeligt budskab fra 'den anden side' til mellembarnet Elvira. Et budskab, der pudsigt nok falder i god jord hos resten af familien. Men hvor tilfældigt er mødet med spåmanden? Og hvordan ved han, at Elvira har et spøgelse i sit hjem? Thalia er skeptisk og tager på spøgelsesjagt hjemme ved Elvira. Producerat år 2019.
21:50 
Diamantfamilien 3
Katerinas tålmodighed bliver sat på en hård prøve, når hun inviterer sine fire børn med på forretningsrejse til diamantbørsen i Israel. Der er dømt flossede nerver, når de fem samles i et lille lukket kontor med diamanter for millioner, inden turen går til Betlehem og det døde hav. Men hvordan er pasreglerne egentlig, når man krydser grænsen? Og hvor meget hud må man vise, når man besøger en hellig by?. Producerat år 2019.
22:25 
Diamantfamilien 3
Årets sommerferie skal planlægges, og mama Katerina synes, at rejsen skal give mening. Familien Pitzner har derfor fundet et hjem for vanrøgtede gadehunde langt ude på landet - i Rumænien!. Flybilletterne er købt, og 200 hundehalsbånd er samlet ind, da det viser sig, at Thalias egen hund Luluwa helt uventet føder et kuld hvalpe. Hvordan kan man hjælpe andre hunde, hvis det er på bekostning af ens egne?. Producerat år 2019.
23:05 
Diamantfamilien 3
Diamantfamilien falder for to rumænske gadehunde, som skal overnatte på familiens 4-stjernede hotel - hvis de vel at mærke kan få smuglet dem med ind. Producerat år 2019.
23:40 
Diamantfamilien 3
Mor Katerina beslutter, at de hver tager en vild gadehund med hjem til Danmark. Men hvordan udvælger man de fire hunde, og hvordan får man dem overhovedet med på et fly? Det udvikler sig til en kamp mellem liv og død for familien, der sendes ud på sin hidtil største prøvelse. Producerat år 2019.
00:15 
Diamantfamilien 3
I sæsonens sidste afsnit inviterer diamant-mama Katerina til sammenskudsgilde, hvor hun vil afsløre en stor hemmelighed for en af Pitzner-pigerne. Producerat år 2019.
00:45 
Family Guy
A Fish Out of Water. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2001.
01:15 
Family Guy
Emission Impossible. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2001.
01:40 
Family Guy
To Love and Die in Dixie. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2001.
02:05 
Rick and Morty
Mens Rick og Morty er på eventyr i Atlantis, har kastellet udviklet sig til et veludviklet samfund, der udelukkende består af Rick og Mortyer. Säsong 3. Producerat år 2017.
02:30 
Rick and Morty
Rick afslører sin samling af 'Morty's Mind Blowers', som er en samling af minder, som Morty har bedt Rick om at slette fra hans bevidsthed. Säsong 3. Producerat år 2017.
02:55 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. The Man Behind the Curtain. Mens Ben bringer Locke til Jakob og røber øens hemmeligheder, bliver hans egen baggrund afsløret - sammen med sandheden om, hvad der skete med Dharma-initiativet. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2006.
03:40 
Last Man Standing
The Wolf Returns. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2015.
04:00 
Last Man Standing
Free Range Parents. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 2. Producerat år 2015.
04:25 
Last Man Standing
Ping-Pong. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2015.
04:50 
Last Man Standing
Educating Boyd. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2015.
05:55 (06:30)
Younger
Younger. Liza har svært ved at balancere jobbet som redaktør uden Kelsey, der i mellemtiden har fundet en uventet allieret. Samtidig tager både Diana og Charles beslutninger for fremtiden. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
De Grønne Slagtere
TV2 Zulu, tisdag 22/10 21:00(22:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se