Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgennyhederne
10:05 
Presselogen
Følg med, når samfundets vagthunde går kritisk til hinanden. Danske mediechefer stilles i 'Presselogen' til regnskab for deres valg og vinkling af historier og for deres etik. Få et unikt indblik i mediernes arbejde og bliv klogere på mediechefernes overvejelser. Producerat år 2020.
12:00 
Nyhederne
12:15 
Badehotellet
Amandas gæster. Så er det igen blevet sommer, og fru Andersen og hendes piger åbner badehotellet til en ny sæson. Vi skriver 1930, og verdenskrisen banker på lige uden for landets grænser, men det er ganske andre ting, der optager stamgæsterne. Grosserer Madsen kæmper for at komme tilbage på toppen efter fallitten sidste efterår. Fru Aurland frygter, hendes mand skal finde ud af, han ikke er far til parrets nyfødte søn. Amanda er tilbage i ægteskabet med Grev Ditmar, men drømmer stadig om Max. Og Weyse kommer i selskab med en ung skuespillerelev, der viser sig at være en pige med flere talenter. Del 1 av 7. Producerat år 2015.
13:15 
Kærlig hilsen 1994
I 1994 er Astrid Krag 12 år gammel. Hun går fra barn til en ung pige, der begynder at interessere sig for verden. Hun går i syntetisk joggingtøj, lytter til Nirvana og Dizzy Mizz Lizzy, og så skriver hun breve til sine pennevenner. Nu samler Astrid sin familie og flytter tilbage til 1994. Til masser af fløde, brød og videomaskiner - og til en tid, hvor alle piger drømte om at få frisuren 'the Rachel-cut' fra den spritnye amerikanske tv-serie 'Friends'. I tre dage bor og lever familien som i 1994, og vi er med, når familien genoplever Astrids barndom. Kan mødet med fortiden gøre os klogere på nutiden?. Producerat år 2019.
14:05 
Danmark står sammen
Puk Elgård, Natasja Crone og Anders Breinholt er værter, når TV 2 i et ekstraordinært program siger tak til både kendte og ukendte danskere, der gør noget særligt for sammenholdet i den svære coronatid. Mads Langer, Oh Land og andre store danske kunstnere giver et nummer til hele Danmark hjemme fra privaten, og du kan også være med til at sige tak til de mange, der lige nu gør en forskel for Danmark. Alt sammen for at vise, at Danmark står sammen, hver for sig. Producerat år 2020.
15:25 
Rita
Rita må tage ja-hatten på, da Helle har hyret en motivationskonsulent til eleverne. Inge findes død i sin lejlighed, og mens Uffe overtager hendes klasse, arrangerer Hjørdis hendes begravelse. Rita kæmper med at bo alene efter, at Jeppe er flyttet sammen med sin kæreste David. Del 2 av 8. Producerat år 2015.
16:10 
Rita
Inklusionsbarnet Asger skaber problemer, da han går amok og ødelægger kælderrummet, som er blevet indrettet til, at børnene kan koble af. Hjørdis prøver ihærdigt at få børnene i sin 2. klasse til at blande sig mere med hinanden og planlægger derfor fællesspisning med elever og forældre. Men menuen giver visse udfordringer. Og så dukker en mand fra Ritas fortid op i hendes liv igen. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
17:00 
Klipfiskerne
Rasmus Brohave, Jan Elhøj, Sarah Grünewald og Jasper Ritz bliver kastet ud på dybt vand, når de skal quizze i et hav af tossede klip fra internettet. De skal blandt andet gætte, hvem der er bedst til at ride rodeo på en robotstøvsuger: en kat i hummerkostume eller en baby med styrthjelm?. De toptunede holdkaptajner, Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm, er vanen tro klar til klipkamp, og vært Felix Smith får travlt med at styre tropper. Producerat år 2012.
18:00 
Nyhederne
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Ruths Hotel
Onsdag i uge 29, der populært kaldes Hellerup-ugen, er ubetinget årets travleste dag på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Netop denne ene dag er terrassen foran hotellet totalt booket op flere år frem i tiden, for det er blevet en fast tradition blandt Skagens fashionable sommergæster, at om onsdagen skal man drikke rosévin i solen på Ruths terrasse. I Hellerup-ugen bliver vinkælderen under Ruths fyldt op med friske forsyninger af rosévin hver anden dag. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Ved børnelægerne Erling og Søren særlig meget om børnelitteratur? Og hvem er bedst i kategorierne James Bond-film og kvindelige OL-svømmere?. Det skal vise sig, når Erling og Søren dyster mod rejsekammeraterne Anton og Mirza samt teaterveninderne Ida og Rikke - og de skal ikke kun svare rigtigt, men også regne ud, hvilke svar der er de mindst oplagte. Det par med de bedste svar og færrest point får muligheden for at vinde hele 50.000 kr. i den nervepirrende finale. Producerat år 2019.
21:05 
The Equalizer
Amerikansk actionthriller fra 2014. Den tidligere elitesoldat Robert McCall (Denzel Washington) er gået under jorden og lever et stille og fredeligt liv i en forstad til Boston - men bliver trukket tilbage i ilden!. Det sker, da han møder den unge prostituerede Teri (Chloê Grace Moretz), der er i kløerne hos den russiske mafia. Han sætter sig for at hjælpe hende, og da russerne opdager, at de er oppe imod noget af en mundfuld, tilkalder de en specialist for at sætte McCall ud af spillet. Det er nemmere sagt end gjort - og nu starter en krig på liv og død. Producerat år 2014.
23:15 
Ingemann og hovedstaden
Peter Ingemann sidder igen overskrævs på sin rubinrøde Puch for at indtage indre København, hvor regnbueflagene byder velkommen til Copenhagen Pride. Her møder han Ivan og Ove, som var blandt de første i verden, der indgik registreret partnerskab. Hotelkongen, Petter Stordalen, giver Peter en rundtur i Københavns gamle Centralpostbygning, som han er ved forvandle til et luksushotel. Peter ser også en anden side af det folkekære Tivoli, når forfatteren Jesper Wung Sung viser, hvor hans kinesiske oldefar blev udstillet for 100 år siden. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
00:00 
Jeg er tyk
31-årige Helene føler sig modløs og hader sin krop. Hun går ikke på stranden, køber ikke nyt tøj, hun forelsker sig aldrig - alt det sjove må vente, til hun har tabt sig. Det sker bare aldrig. Men Helenes liv ændrer sig fuldkomment, da hun opdager en bevægelse af andre tykke kvinder fra hele verden, blandt andre Wilde og Marte fra Norge og Pauline fra Sverige. Kvinder, der ikke længere vil skamme sig over deres kroppe. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
00:50 
Min far er på dødsgangen
01:50 
Klipfiskerne
Hvorfor sidde alene foran computeren og søge efter nettets sjoveste klip?. Underholdningsprogrammet "Klipfiskerne" serverer dem for dig direkte i fjernsynet. Sigurd Kongshøj er vært, og han har fundet de skøreste, sjoveste og mest underlige klip og lavet en gakket og uforudsigelig quiz ud af dem. Sammen med de to faste holdkaptajner, Huxi Bach og Thomas Warberg, tager han imod fire kendte gæster, som er klar til at quizze og grine af nettets gladeste vanvid. Gæsterne er Andrea Elisabeth Rudolph, Brian Lykke, Søren Hauch-Fausbøll og Ruben Søltoft. Producerat år 2012.
02:40 
SOS i Skotland
Tre bjergklatrere er forsvundet, og i meget dårligt vejr rykker mandskabet på redningshelikopteren ud for at lede efter dem. Politiet er på udkig efter trafiksyndere på de travle landeveje, og ambulancetjenesten rykker ud for at komme en såret landmand til undsætning. Säsong 1. Producerat år 2013.
03:25 
Liebhaverne
Jan Fog er oppe imod usædvanlige kræfter, da han fremviser en smuk klassisk ejendom til 16 millioner kr til astrologen, Ole Giber. Den kendte astrolog går ikke bare op i om stjernerne står rigtigt, før han køber en ejendom, husnummeret spiller også en stor rolle for, om han vil bo i huset. I Jan Fogs 30-årige karriere har han oplevet lidt af hvert, men her er han fuldstændig på udebane, da han ingenting ved om astrologi, og nærmest er lidt bange for det. Pernille Sams er også kommet på en svær opgave, hun skal fremvise en skøn landejendom i øsende regnvejr. Det er altid udfordrende at være ejendomsmægler. Producerat år 2008.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Danmark ifølge Bubber
TV2 Danmark, fredag 28/2 14:35(15:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se