Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Norge Rundt: Fra havet til hermetikkboksen
Fiskeboller i hvit saus er en norsk middagsklassiker. I Norge Rundt i kveld skal du få være med til Vesterålen, og følge hysa fra havet til hermetikkboksen. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
07:30 
Familieekspedisjonen
Norsk serie fra 2018. Etter en litt kranglete start med hestene har familiene bestemt seg for å bli på Heinseter på Hardangervidda en natt til. Her er det nok av fiskevann til Tore, dyr å leke med til Sanne, og en utedo til Saima. Det er også tid for ekspedisjonens tredje familiekamp, hvilke av familiene har blitt ekte cowboyer?. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Säsong 1. Del 6 av 16. Producerat år 2018.
08:10 
Symesterskapet
Norsk realityserie. Planleggingsdag. Antrekk til ei stjerne. Åtte talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Nokon har drøymt om å lage akkurat eit slikt antrekk sidan dei kom, andre blir ein smule starstruck når dei oppdagar kven som er kunden. I dag skal dei berre planlegge, og syarane ikkje lov til å sy!. Del 6 av 16.
08:35 
Symesterskapet
Norsk realityserie. Stjernekamp. Åtte talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Alle syarane må sette seg inn i noko dei ikkje kan, og dei lærer fort. Men til sjuande å sist handlar det om å treffe smaken og stilen til kunden, og oppfylle krava frå dommarane. Det er lettare sagt enn gjort, viser det seg. Del 7 av 16.
09:15 
Jens i villmarka
Norsk naturserie fra 2019. Blodslit. Jens (32) har lagt en vill plan om å dra med seks hunder fra Finnmark og helt hjem til Trøndelag. Han har aldri kjørt hundespann før og får snart erfare at Finnmarksvidda i februar ikke er til å spøke med. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
09:55 
Superhundene
Norsk dokumentarserie fra 2019. Mathilde og Vito. I Superhundene får mennesker med ekstra utfordringer tildelt en omplasseringshund som er riktig for deres behov. Sammen med en hundetrener i verdensklasse trenes hunden opp til oppgaver som forenkler en utfordrende hverdag. Resultatet kan bli et enklere liv og en ny bestevenn. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
10:35 
Det umulige landet
Norsk dokumentarserie fra 2019. Krig og fred. Vi er et av verdens mest reisende folk - i et av verdens minst framkommelige land. Flere norske ferdselsveier har røtter i krigens råskap. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
11:30 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Nazneen Khan-Østrem og Jens Kihl. Sesong 41. Säsong 41. Del 3 av 16.
12:00 
Poirot
Br. krimserie fra 2013. Et kunsttyveri fører Poirot til et høyfjellshotell i de sveitsiske Alpene. Der møtes han av en mengde mysterier og et ansikt han kjenner fra fortiden. Med: David Suchet, Patrick Ryecart, Rupert Evans. (The Labours of Hercules). Säsong 13. Del 3 av 5. Producerat år 2013.
13:30 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2016. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingård ser på drømmeboliger og møter menneskene som bor i dem. Vi hilser på familier vi har møtt tidligere for å se hvordan de lever i dag. Har huset i Billeberga sluttet å helle? Ble husbåten til Sebastian og Anna ferdig?. Og hvordan gikk det egentlig med Bill og Marie i Höganäs? Har de funnet tilbake til hverandre?. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
14:30 
Folkeopplysningen
Norsk dokumentarserie fra 2018. Finnes det gode grunner til å tvile på det vi blir fortalt om klimakrisa?. Programleder Andreas Wahl lar klimaskeptikerne slippe til, og ettergår alle deres påstander for å sjekke om de har noe for seg. Han avdekker én liten og én stor konspirasjon, og hvorfor veldig smarte folk kan ta veldig feil. Säsong 4. Del 5 av 5. Producerat år 2018.
15:10 
Solgt!
Norsk serie. To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulike eigendommar. Kven er flinkast til å sette rett pris på ein bustad - takstmenn eller meklarar?. Solgt har tatt med seg to lag til Østfold for å freiste å finne svaret. Her skal dei tippe pris på alt frå eit lite bustadhus i Moss til eit gamalt skulebygg i Rømskog. Programleiar er Frode Søreide. Säsong 8. Del 4 av 7.
15:40 
Atlanterhavsroerne
Norsk dokumentarserie fra 2019. Mot åpent hav. New York forsvinner i horisonten. Nå venter over 6000 km med åpent hav før de kan sette beina på fast grunn. De første dagene blir preget av sjøsyke, motvind og regn. Men etterhvert titter solen frem og sjøsyken slipper taket. Nord-Atlanteren viser seg fra sin vakre side, og totningene kan endelig nyte turen. Men det blir kortvarig, været snur raskt, de møter storm og tordenvær og får problemer med roret. I tillegg ryker brenselcelle-apparatet så de må ro med alt elektrisk utstyr skrudd av, noe som kan få fatale konsekvenser på det åpne hav. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
16:15 
Bokekspedisjonen
Ringebu. Ord vi deler. Bokekspedisjonen stopper i Ringebu og treffer forfatter Lars Mytting. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet inspirerer forfatteren i sine tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Lom eller et annet sted. Del 5 av 12.
16:45 
Toppserien: Klepp - LSK Kvinner
Kommentator: Carl-Erik Torp, Olav Traaen.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:45 
Sportsrevyen
Aktuelle reportasjer og dagens sport.
20:05 
Einar - hele historien
Norsk dokumentarserie. I sin ungdom er fattiggutten Einar Gerhardsen en revolusjonær kommunist som reiser til Sovjetunionen for å bli inspirert av Lenin og Trotsky. Einar og hans partifeller vil skape revolusjon i Norge. Del 1 av 4.
21:05 
Lykke-Per
Premiere! Storslått dansk dramaserie av Bille August. På jakt etter lykken flytter Per fra det landlige Jylland, sin strenge oppvekst i et sterkt religiøst hjem og sin patriarkalske prestefar, og setter kursen mot København for å studere til ingeniør og realisere et stort visjonært og moderne energiprojekt, basert på vind- og bølgeenergi. I hovedstaden kaster Per seg ut i storbylivet og deltar med livsappetitt og glede i det muntre og ubekymrede selskapsliv. Han får kontakt med den jevnaldrende Ivan fra den rike jødiske familie Salomon, som fascineres og begeistres av Pers ambisjoner, og som vil hjelpe ham med å føre dem ut i livet. Tross alt sitt hell og fremgang synes Per det er vanskelig å bryte båndene og bli kvitt de sårene, hans strenge, religiøse bakgrund har gitt ham. Del 1 av 4.
22:00 
Lykke-Per
Dansk dramaserie. Del 2 av 4.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 
Verdens tøffeste togturer
Britisk reiseserie. Ekstreme jernbaneopplevelser venter den som vil tøffe med toget gjennom noen av de mest utfordrende terreng verden har å by på. Hvordan erobret jernbanen Alpene? Chris Tarrant reiser til Sveits og Østerrike. Säsong 5. Del 1 av 4.
00:05 
El Club
Chilensk drama fra 2015. I et hjem for prester som ikke lenger kan jobbe, fordrives tiden med blant annet hundeveddeløp. Men en tidligere altergutts beskyldninger kan komme til å stenge hjemmet. Regissör: Pablo Larraín, Skådespelare: Jaime Vadell, Alfredo Castro, Alejandro Goic.
01:40 
Stjernekamp
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. I kveldens program skal artistene konkurrere i sjangeren country. Steff Nevers er gjesteekspert og skal bedømme hvem av Stjernekampartistene som mestrer sjangeren best. Programleder er Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 4 av 10.
03:17 (04:58)
Last night of the Proms 2019

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dagsrevyen 21
NRK1, torsdag 22/8 21:00(21:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se