Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Hotel Impossible [Repris]
Waterpark Bug-Out. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen om at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 13 av 13.
07:05 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 25 av 26. Producerat år 2014.
07:50 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 26 av 26. Producerat år 2014.
08:40 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 11 av 26. Producerat år 2014.
09:30 
Yogi Bear
Verdens klogeste bjørn - når han selv skal sige det - er Yogi Bear. Han bor i den hyggelige nationalpark Jellystone med sin lille ven, artsfællen Boo Boo. Men da en grådig borgmester beslutter sig for at lukke parken, så de to bamsebjørne bliver hjemløse, er gode dyr rådne. Selv skovbetjent Smith giver et nap med, da den uforbederlige skovturskurv-tyv Yogi sætter sig for at redde parkens fremtid. Danske stemmer. Yogi: Lars Thiesgaard, Boo-Boo: Christian Potalivo, Rachel: Julie Agnete Vang. Regissör: Eric Brevig, Skådespelare: Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Dan Aykroyd, Justin Timberlake.
11:05 
Prinsesse eller ej 2
Prinsesse Mia er lige fyldt 21 år og Dronning Clarice mener, at det er på tide, at Mia overtager som regent af kongeriget Genovia. Der er imidlertid flere bejlere til tronen, og specielt den adelige Mabrey taler stærkt for at få sin nevø, Nicholas, indsat. Mabrey gør opmærksom på en gammel lov, der bebuder, at man ikke kan få lov til at regere som dronning, medmindre man er gift, og det ender med, at Mia får 30 dage til at finde en ægtemand. Mabrey sætter alle sejl ind for, at dette ikke skal lykkedes, alt imens Mia får øjnene op for Nicholas - uden overhovedet at vide, hvem han er!. Producerat år 2004. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Julie Andrews, Hector Elizondo, Anne Hathaway.
13:30 
Den store venlige kæmpe
Den 10-årige Sofie står over for sit livs eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud af vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe!. Kæmpen tager den forskrækkede pige med til kæmpernes land og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle. Producerat år 2016. Skådespelare: Clement Jemaine, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Ruby Barnhill.
15:50 
Bring It On
Da unge og kønne Torrance Shipman bliver valgt til posten som anfører på skolens succesfulde cheerleaderhold, synes alt at gå i den rigtige retning. Men Torrance må hurtigt indse, at livet som cheerleader er langt mere krævende end hun havde regnet med. Holdet har tidligere vundet det nationale mesterskab fem år i træk, så forventningerne er tårnhøje. Da en ny pige optages på holdet, kommer det frem, at den tidligere anfører har brugt masser af energi på at tyvstjæle andre holds unikke dansetrin, hvilket tvinger Torrance og hendes piger til at lære nye tricks i en fart, så de kan forsvare mesterskabet. Producerat år 2000. Regissör: Peyton Reed, Skådespelare: Jesse Bradford, Gabrielle Union, Eliza Dushku, Kirsten Dunst.
17:55 
Politijagt [Repris]
En frostklar aften møder Henrik en bilist, som slingrer derudaf på landevejen, og han får en mistanke om, at det ikke kun skyldes de glatte veje. Vlado bliver kaldt ud til et muligt røveri på en pengetransport, mens den danske betjent, Thomas, sætter efter en biltyv i Upper Darby i West Philadelphia USA. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 3 av 11. Producerat år 2018.
18:55 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En lille familie fra Etiopien går den forkerte vej igennem sikkerhedsslusen, og det er potentielt en stor risiko for sikkerheden i lufthavnen, så Security må skynde sig ud for at hjælpe familien. En ældre passager har fået et ildebefindende lige inden han skulle flyve, så Brand og Redning kører afsted for tjekke ham. Midt i opgaven bliver de kaldt ud til en bilulykke, så de må overlade ham til Security imens de suser afsted med udrykning. Og så har Security besvær med en aggressiv svensk kvinde, som både slår personalet og kører sin baggagevogn ind i dem. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2019.
19:55 
Strøgvagterne [Repris]
Mens Onur og Thorsten håndterer en sag med en mand, der angiveligt har stjålet en kasket fra en butik for at skjule sine skader fra et overfald, er Oliver og Anders på udkig efter en svensk gengangertyv, der gerne stjæler meget dyre varer. Kristian og Allan står over for en usædvanlig sag med en mand, der opfører sig stærkt upassende over for kvinder på Strøget, og Simon og Oliver havner i en dramatisk situation, da en butikstyv tager benene på nakken og gør alt for ikke at blive fanget. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved en spirituskontrol på Nordsjælland stikker en bilist pludselig af fra politiet. En farlig jagt opstår, hvor flugtbilisten kører vanvidskørsel og er til stor fare for alle omkring sig. I Vestjylland spotter videobilen to biler, der presser hinanden til at køre gaderæs. Uden for Aarhus må videobilen vælge mellem to biler, der begge overtræder færdselsreglerne, og på E45 i Østjylland får politiet øje på en bil, der kører aaalt for langsomt på motorvejen. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10 av 12. Producerat år 2019.
22:05 
Mord i familien [Repris]
Familiedrabet i Otterup. En sommerdag i 2012 bliver en hel familie fundet dræbt i et lille parcelhuskvarter i Otterup. De dræbte er den 38- årige Lene, hendes 6- årige datter Maja og hendes samleverske Flemming. Alle er dræbt med et skud fra en salonriffel, som blev fundet på gerningsstedet. Efterforskningen viste hurtigt at gerningsmanden var Flemming, som til sidst endte med også at tage sit eget liv. Men hvordan kunne han slå sit livs kærlighed ihjel? Og tage livet af en pige, som han elskede som sit eget barn? Det vil krimiforfatter og journalist Julie Hastrup nu søge svar på, når hun fortæller Lenes historie. 15/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
23:05 
Kanal 5 afslører [Repris]
Rufferi ved højlys dag. Hver evigt eneste dag køber vi danskere sex hos prostituerede for cirka tre millioner kroner. Men hvor ender pengene egentlig henne?. Og hvad gør myndighederne ved den milliardindustri, der opererer lige under næsen på dem?. I ’Kanal 5 Afslører’ forsøger Jakob Illeborg at finde frem til sandheden, når han slår sig sammen med en kvindelig journalist, der går undercover. Her møder hun bordellernes bagmænd og får nogle chokerende svar, da hun blandt andet griber telefonen og ringer til politiet for at sige, at hun vil starte sit eget bordel. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
00:05 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En lille familie fra Etiopien går den forkerte vej igennem sikkerhedsslusen, og det er potentielt en stor risiko for sikkerheden i lufthavnen, så Security må skynde sig ud for at hjælpe familien. En ældre passager har fået et ildebefindende lige inden han skulle flyve, så Brand og Redning kører afsted for tjekke ham. Midt i opgaven bliver de kaldt ud til en bilulykke, så de må overlade ham til Security imens de suser afsted med udrykning. Og så har Security besvær med en aggressiv svensk kvinde, som både slår personalet og kører sin baggagevogn ind i dem. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2019.
01:10 
Forenet med fjenden
Forenet med Fjenden er et spritnyt tv-eksperiment, der kigger på, hvad had opstår af. Og om man overhovedet kan nedbryde det?. I en øde skov i Danmark mødes danske nationalister og indvandrede i et dramatisk sammenstød mellem kulturer og fordomme, og det ender slet ikke, som man skulle tro!. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
02:35 
Blindspot
Technology Wizards. Jane og Weller arbejder sammen med en mystisk mand fra Janes fortid i forsøget på at finde en forsvundet person. Imens kæmper resten af holdet for at stoppe en våbenhandel. Säsong 3. Del 11 av 22. Producerat år 2017.
03:30 
Blindspot
Two Legendary Chums. Weller genforenes med sin tidligere partner fra FBI, da de skal arbejde sammen på en undercover-mission. Sideløbende afhører Zapata en tidligere fjende. Säsong 3. Del 12 av 22. Producerat år 2017.
04:15 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Harriet har hemmeligheder for de andre i gruppen, og hun er nervøs for om de kan lide det hun har haft gang i, når hun viser det til dem under deres hunt på Sæbygaard Slot, hvor det efter sigende skulle være begået et mord. Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) er stadig i England, og de beslutter sig for at finde ud af hvorfor skoven i Pluckley bliver kaldt for Screaming Woods. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 14 av 14. Producerat år 2014.
05:05 
Mom [Repris]
Pure evil and a free piece of cheesecake. Christy opdager, at hun er kommet på rektors liste over elever, som udmærker sig ekstra meget. Bonnie skuffer Christy med en noget lunken reaktion på denne store nyhed. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 20 av 22. Producerat år 2015.
05:30 (06:00)
Mom
Mahjong sally and the ecstasy. Der er altid 2 sider af samme sag!. Bonnie og Christy er rimelig forvirrede efter at have hørt to meget forskellige versioner fra Violet og Gregory om, hvorfor de er gået fra hinanden. Säsong 3. Del 21 av 22. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Criminal Minds
Kanal 5 Danmark, tisdag 22/10 00:35(01:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se