Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
David & Eleni. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2017.
06:55 
Property Brothers
Pat & Tania. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2017.
07:45 
Restaurant: Impossible [Repris]
Secret Garden. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
08:30 
Politijagt - USA [Repris]
Keld jagter en seksuelt forstyrret mand, som står bag flere overfald på sårbare hjemløse kvinder i Santa Barbara, Californien. Thomas undersøger et skyderi i et af Upper Darbys mest socialt belastede kvarterer, mens østjyden Fie er ude til et noget besynderligt trafikuheld, hvor begge bilister påstår, at de havde grønt lys i krydset, og dermed ikke var skyld i ulykken. Men hvem af dem har ret?. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
09:20 
About a Boy
Will Freeman er en velhavende fyr i sin bedste alder uden forpligtelser af nogen art, der lever livet i den hurtige bane med fester og masser af kvinder. En af hans mange scoretricks er at deltage i møder for enlige forældre, og i den forbindelse har han opfundet en fantasi-søn, for børn er ikke noget, han selv har planer om at få. Som et resultat af én af sine mange løse forbindelser, møder han den 12-årige Marcus, der har store problemer i skolen. Og selv om ingen af dem havde set det komme, udvikler de to et venskab, hvor de hjælper hinanden med både at lære at begå sig og tage ansvar. Producerat år 2002. Regissör: Chris Weitz, Paul Weitz, Skådespelare: Toni Collette, Hugh Grant, Nicholas Hoult, Sharon Small.
11:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Paintball Scattering. Penny og Leonard arrangerer en paintball-turnering. Men hvad der startede som et sjovt spil, ender i det rene kaos, da Sheldon bliver jaloux på Amy. Og så opdager Raj, at Anu ses med sin ekskæreste. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 11. Producerat år 2018.
11:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Propagation Proposition. Da Pennys ekskæreste Zack opdager, at han er steril, kommer han til Leonard efter hjælp. Og så forsøger Raj at fikse forholdet med sin eks-forlovede Anu. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 12. Producerat år 2018.
12:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Confirmation Polarization. Sheldon og Amy er lykkelige, da deres teori om super-assymetri bevises af to fysikere. Men da en Nobelpris kommer på tale, bliver det hele igen kompliceret og Sheldon må beslutte sig for, hvad der er vigtigst - Nobelprisen eller hans partner og kone?. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 13. Producerat år 2018.
12:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Meteorite Manifestation. Howard og Bernadette har forberedt en hyggelig aften, da deres naboer pludselig tænder deres nye projektører og blænder dem. Det bliver starten på en bureaukratisk magtkamp, som Sheldon glædeligt deltager i. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 14. Producerat år 2018.
13:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Donation Oscillation. Penny gør sit ypperste for at forføre en afholdende Sheldon i forsøget på at ødelægge hans "donation" til hendes ekskæreste Zack. Hun synes nemlig, at hele situationen er meget underlig. Og så beslutter Raj og Howard sig for at ændre Rajs aflyste polterabend til en kærestetur, så de alligevel kan få noget ud af de planlagte fornøjelser. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 15. Producerat år 2018.
13:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The D & D Vortex. Vennerne finder ud af, at Will Wheaton arrangerer et eksklusiv Dungeons and Dragons spil med kendisser på gæstelisten. Det eneste problem er, at der kun er én enkelt ledig plads tilbage og i kampen om den gælder alle kneb. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 16. Producerat år 2018.
14:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Conference Valuation. Da Bernadette og Penny rejser til San Diego for at deltage i en farmaceutisk konvention, står Howard med ansvaret for børnene. Så da Sheldon finder en bog, der handler om eksperimenter, man kan udføre på børn, beslutter vennerne sig for at få det bedste ud af dagen. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 17. Producerat år 2018.
14:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Laureate Accumulation. Da ærkerivalerne Pemberton og Camobell charmerer sig ind på Amerika gennem en pressetur, må Sheldon og Amy forsøge at få nogle tidligere Nobelprismodtagere over på deres side, så de kan genvinde æren for deres teori om assymetri. Imens kæmper Bernadette og Howard med at få Halley til at sove, da hun er bange for mørket. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 18. Producerat år 2018.
15:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Inspiration Deprivation. Bare tanken om, hvad det ville betyde for kvinder overalt på kloden, hvis hun skulle gå hen og vinde en Nobelpris, bliver for meget for Amy, der får et nervøst sammenbrud. Imens forsøger Raj og Howard at genleve de gode gamle dage, da Howard køber en scooter, der ligner en han ejede for mange år siden. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 19. Producerat år 2018.
15:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Decision Reverberation. Raj er bange for, at ingen vil tage ham seriøst, da han udgiver en artikel, hvori han antyder, at han muligvis har opdaget liv i rummet. Og så håber Leonard på at blive ledende forsker i et studie om plasmafysik, men det skal vise sig at være lidt af en udfordring. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 20. Producerat år 2018.
16:15 
Tarzan
En ung dreng adopteres ind i en gorillaflok og vokser op, svingende mellem træerne, blandt farlige dyr. En dag møder han den smukke Jane, og finder gennem hende kærligheden. Men der er fare lige om hjørnet!. Den onde direktør af Greystone vil have fat i nogle særdeles værdifulde sten i junglen, hvilket medfører, at gorillaerne skal udryddes. Tarzan må handle!. Producerat år 2013. Medverkande: Robert Kulzer, Regissör: Reinhard Klooss, Skådespelare: Spencer Locke, Joe Cappelletti, Kellan Lutz.
18:15 
The Twilight Saga: New Moon
Efter at have overlevet et vampyr-angreb ser Bella frem til at skulle fejre sin 18-års fødselsdag med sin kæreste, Edward og hans familie. Et lille uheld får imidlertid Edward og familien til at flytte fra byen for at beskytte Bella. Bella er ulykkelig! Barndomsvennen, Jacob vender tilbage i hendes liv, hvilket hjælper meget. Han gemmer imidlertid på en stor hemmelighed, der kan få fatale konsekvenser for Bella. Producerat år 2009. Regissör: Chris Weitz, Skådespelare: Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Kristen Stewart.
21:00 
The Huntsman: Winter's War
Jægerne Eric og Sara kæmper en brav kamp mod de to onde dronninger og søstre, Ravenna og Freya. Men da isdronningen Freya indfører en regel om, at kærlighed er forbudt, får det alvorlige konsekvenser. Syv år senere har Snehvide besejret Ravenna, men det kan hendes magiske spejl vende rundt på – og spejlet er uheldigvis endt i Freyas besiddelse. Nu må den stærke jæger Eric ud i sit livs kamp for Snehvide kongerige. Men han er ikke alene!. Producerat år 2016. Regissör: Cedric Nicolas-Troyan, Skådespelare: Jessica Chastain Jessica Chastain, Emily Blunt, Sam Claflin, Chris Hemsworth, Charlize Theron.
23:20 
En verden udenfor
Bankmanden Andy Dufresne idømmes livsvarigt fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået. Han sendes til Shawshank-fængsel, hvor han nu må forsøge at opbygge en tålelig tilværelse blandt nogle af USA's værste forbrydere. De første år synes som et mareridt, men lidt efter lidt får Dufresne opbygget både status og vennekreds. Men selv som garvet indsat lægger Dufresne stadig planer om, hvordan han kan flygte og hævne sig på dem, der har gjort ham ondt. Producerat år 1994. Regissör: Frank Darabont, Skådespelare: Morgan Freeman, Bob Gunton, Tim Robbins.
02:20 
People Magazine Investigates [Repris]
Killing Field. I 2016 forsvinder et ungt par pludselig sporløst. I deres søgen efter dem, ender politiet langt ude i en skov, hvor de finder frem til et vaskeægte mareridt. 11/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11.
03:15 
People Magazine Investigates
Blood In the Sand. Politiet finder liget af en 14-årig pige på en strand i San Diego og mener, at det relaterer sig til mordet på en anden teenager. Men er gerningsmanden en af deres egne?. Säsong 2. Del 12.
04:05 
De beskidte helte [Repris]
Rachid, der er teamleder og ekspert i skimmel, må med et glimt i øjet svinge pisken over Mike. Han svarer igen med flabetheder og prutter, da de er på en opgave, hvor de skal sanere for skimmel. Martin er kaldt ud for at undersøge skaderne efter en brand i en vaskekælder, men er overladt til sig selv, indtil kollegaen Allan ankommer. James har arbejdet på fuldt drøn i en uge, men skaderne efter et skybrud bliver ved med at vælte ind, og han kæmper med at være flere steder på én gang. Ib må holde tungen lige i munden og visiret ned foran øjnene, da han kommer på en ganske særlig opgave. En tank med forurenet maling skal flyttes, og det mindste fejltrin kan koste dyrt!. 30/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2014.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Don't Hate the Playa, Hate the Game. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 17/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 12. Producerat år 2015.
05:15 
House Hunters International [Repris]
The Long and Wining Road to Ambergris Caye. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 87. Del 13. Producerat år 2015.
05:42 (05:45)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 76. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Criminal Minds
Kanal 5 Danmark, lördag 30/5 01:35(02:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå