Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Chopped Junior [Repris]
Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2016.
07:05 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 24/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2015.
07:55 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2015.
08:45 
Family Food Fight - Danmark [Repris]
Dommerne Hannah Grant og David Johansen skruer op for kravene til de fire forrygende familier, der er tilbage i køkkenerne. Og denne gang står tre af familierne med en fordel, de kan kaste ind i kampen: familien Abdol Hamid kan få mere tid, familien Rosenkilde kan få Hannah eller David til at hjælpe i køkkenet, mens familien Lee har en hemmelig fordel under armen! Til gengæld står familien Farsinsen uden nogen fordel til de afgørende minutter i køkkenet. I aften forlader endnu en familie køkkenet, når først røgen har lagt sig, og dommerne sætter sig til bords. Vært Mattias Hundebøll holder øje med familiernes kogekunst sammen med dommerne og sørger for, at hver eneste ret bliver smagt og bedømt!. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
09:30 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
10:20 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 24/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
11:20 
Special Victims Unit [Repris]
Penetration. Benson og Stabler efterforsker sagen om agent Dana Lewis, som er blevet udsat for en voldtægt. Pludselig vil Dana ikke længere samarbejde med dem, angiveligt grundet den undercover efterforskning, som hun er involveret i. Benson og Stabler er frustrerede og slutter sig til den operation, som Dana arbejder på. Det drejer sig om protesterne imod at opføre en moské ved Ground Zero, eller det er i hvert fald det som sagen på overfladen skulle handle om. ,. Säsong 12. Del 8.
12:20 
Scorpion
More Extinction. Holdet arbejder videre med deres fjende i et forsøg på at undgå en katastrofe, der vil udslette hele menneskeheden. Cabe tager en hurtig beslutning, der måske vil ødelægge hans karriere. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2017.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The viewing party combustion. En mindre kontrovers mellem Sheldon og Leonard eskalerer hurtigt, hvilket forstyrrer resten af flokken i deres 'Game of Thrones'-marathon. 23/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 21.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The fermentation bifurcation. Sheldon og Bernadette tilbringer natten sammen, mens resten af flokken er til vinsmagning. Men aftenen bliver ikke så hyggelig for Raj, for Zack viser også interesse for Claire. 23/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 22.
14:15 
The Wall - Danmark [Repris]
I 'The Wall' tager vært Felix Smith imod det danseglæde ægtepar Christina og Rainer, som kaster sig ud i spillet på væggen for at få råd til deres helt store drøm: et sommerhus. Christina satser stort på Rainers paratviden, når hun vælger at tredoble pengene flere gange i spillet, selvom spørgsmålene stiger meget i sværhedsgrad undervejs. I 'The Wall' får helt almindelige danskere nemlig chancen for at vinde ekstraordinært mange penge! Paratviden, samarbejde og en god portion held går hånd i hånd, når først boldene ruller ned af væggen. Væggen giver og væggen tager - og lykken kan vende på et splitsekund. 15/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
15:10 
CSI: NY [Repris]
Zoo york. Detektiv Lindsay Monroe tilslutter sig CSI-holdet. Hendes første sag fører til et barbarisk fund i en zoologisk have. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3.
16:10 
CSI: NY
Corporate warriors. Tre sager udspiller sig: et mord, der knytter sig til en finansiel virksomhed. Et lig, der er placerert på en bænk i Central park. Og en brand i en lejlighed, hvor en 10-årig dreng er død af røgforgiftning. Säsong 2. Del 4.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Grand prix. Horatio bliver mistænktsom, da en tankpasser bliver brændt ihjel under et racerløb. Umiddelbart efter at have tanket sit teams racerbil op bliver manden opslugt af usynlige flammer. Efterforskningen bringer C.S.I. -holdet ind den ekstremt konkurrenceprægede racerverden, hvor meget står på spil, og hvor de forskellige teams vil gøre alt for at vinde. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2003.
18:05 
CSI: Miami
Big brother. Horatio kommer på sporet af nogle foruroligende detaljer omkring mordet på hans bror Ray. En kvinde dukker op med Rays uægte barn samt en ægtemand, som måske har forbindelse til mordet. En børsmægler bliver fundet død efter at have taget kontakt til en prostitueret kvinde via internettet. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2003.
19:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The line substitution solution. Penny har det svært med, at Leonards mor kommer til byen. Sheldon hyrer Stuart til at hænge ud med Amy, mens han tager til filmscreening. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 23.
19:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The convergence convergence. Leonard og Penny forsøger at planlægge deres bryllup, sådan så alle kan være med, men Sheldons mor og Leonards skilte forældre er absolut ikke enige om planlægningen. 19/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 24.
20:00 
Politijagt [Repris]
Da Thomas standser en bil med forkerte nummerplader på, opdager han, at føreren gemmer narkotika i bilen og kroppen, og så er situationen pludselig en helt andet. USA kan et helt almindeligt rutinetjek hurtigt udvikle sig til en livstruende situation for politibetjentene. Hjemme i Danmark har Vlado fokus på bilister, som har drukket for meget alkohol i det gode sommervejr, og han standser adskillige personer, som har drukket alt for meget til, at de må køre bil. Og straffen falder benhårdt. 26/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2018.
21:00 
The 15:17 To Paris
Tidligt på aftenen d. 21. August 2015 så hele verden til imens medierne kunne rapportere om et grufuldt terrorangreb på et tog på vej til Paris, som på mirakuløs vis blev afværget af tre modige, unge amerikanere på rejse gennem Europa. Clint Eastwoods filmatisering af den virkelige historie følger de tre hverdagsheltes liv, lige fra deres barndom og ungdom frem til de mærkværdige begivenheder, der ledte op til hændelsen på toget. Igennem hele den grufulde oplevelse havde vennerne fokus på hinanden, og i sidste ende var det, hvad der reddede de mere end 500 togpassagerers liv. Producerat år 2018. Regissör: Clint Eastwood, Skådespelare: Judy Greer, Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Ray Corasani.
23:00 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Drabet i Ålsgårde. Et helt nyt hovedvidne fortæller den rystende beretning om en koldblodig likvidering af familiefaren Michael Pichard, der i 2002 forsøger at stoppe et røveri i Ålsgårde. Røverne slipper væk, og en hel by og familien til Michael Pichard går i sorg. Efter en stor politiindsats, hvor nye metoder bliver taget i brug, finder politiet frem til de to gerningsmænd, der viser sig at være Bandidos-rockere. 24/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
00:00 
Criminal Minds
If the shoe fits. En række unge mænd bliver myrdet i Utah - og bliver fundet med deres mobiltelefoner stoppet ind i munden. Säsong 10. Del 6.
01:00 
Morderne iblandt os [Repris]
Alabama Murder Mystery. Frank Hilley dør af en mystisk sygdom, og hele Anniston sørger. Men folk i byen bliver mistænkelige, da hans datter også bliver alvorligt syg. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
02:00 
Morderne iblandt os [Repris]
Family Snapshot. Familien Yates flytter til Spokane, hvor der er en seriemorder, der går efter unge kvinder, på fri fod. Familiens hjemmevideoer afslører en af USA's mest berygtede mordere. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
03:00 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard besøger sammen med sit team Nykøbing Sjællands nedlagte psykiatriske hospital. Stedet bærer på mange uhyggelige historier. Her fik patienterne, på grufuld vis fjernet deres hjerne i forskningens navn. Kim får sig dog noget af en overraskelse, da de indser, at de ikke er de første spøgelsesjægere på stedet. Gruppen har pludselig noget at skulle leve op til. Thomas Andersen skal med sin gruppe Ghosthunting.dk på spøgelsesjagt hos en privat familie i Holstebro. Familien er overbevist om, at deres hus er hjemsøgt. De er voldsomt skræmte over en mystisk mandlig skikkelse, som holder dem vågne hver nat. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2012.
03:50 
Spøgelsesjægerne [Repris]
For Ghosthunting.dks formand, Thomas Andersen, står den i aften på romantisk weekend i København med kæresten, Karina. Det bliver dog først efter en uhyggelig spøgelsesjagt, for Thomas har endelig fået opfyldt sit ønske om at få adgang til Sct. Hans Psykiatriske Hospital. For Dansk Parapsykologisk Aspekt skal det imidlertid handle om noget helt andet end spøgelser. Gruppens medie, Hannibal Hildorf, har nemlig planlagt teambuilding for hele gruppen - hos en sexolog. Den idé falder dog ikke i helt god jord hos lederen, Kim Søndergaard. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2012.
04:40 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 25/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 84. Del 4. Producerat år 2015.
05:05 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 84. Del 5. Producerat år 2015.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 29/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Chopped
Kanal 5 Danmark, onsdag 29/5 06:50(07:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå