Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Top Gear: Burma Special [Repris]
Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er på en mission. De skal bygge en bro over floden Kwai i Thailand, men først må de køre tværs igennem Burma. Følg med på en episk rejse fyldt med smukke omgivelser og en hel del modgang. 02/08 år 2020 i Dansk Kanal5.
08:20 
Top Gear Special: From A to Z [Repris]
I denne special viser vi et væld af optagelser fra de sidste 13 år med ’Top Gear’. Glæd dig til at se de største øjeblikke fra de 22 sæsoner med fantastiske konstruktioner, eventyrlige rejser, nervepirrende ræs og skandaløse udfordringer. 02/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
09:15 
Gnavne Gamle Mænd
John Gustafson og Max Goldman er naboer og forhenværende venner. Der hersker et had/kærlighedsforhold mellem de to ældre mænd, der konstant medfører en krydsild af fornærmelser og grove practical jokes. (U)venskabet mellem de to, og de medfølgende barnagtigheder, er til stor frustration for deres voksne børn, Johns datter, Melanie og Max' søn, Jacob. Da John kommer i økonomiske problemer, og hans hus trues af tvangsauktion, er det imidlertid Max, som kommer ham til undsætning. Men netop som det ser ud, at freden er brudt ud i kvarteret, ankommer en ny årsag til heftig rivalisering mellem John og Max. De får nemlig en ny genbo i skikkelse af den smukke og sexede kvinde, Ariel, som de begge får et godt øje til. Regissör: Donald Petrie, Skådespelare: Ann-Margret, Daryl Hannah, Walter Matthau, Jack Lemmon.
11:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The white asparagus triangulation. Sheldon er ovenud lykkelig, da Leonard endelig synes at have fundet en kæreste, Stephanie, der kan leve op til alle Sheldons høje krav. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2008.
11:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The vartabedian conundrum. Leonard søger råd og vejledning hos Penny, da hans forhold til Stephanie udvikler sig hurtigere end han havde planer om. Sheldon bliver offer for sine tendenser til hypokondri. 04/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2008.
12:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The bath item gift hypothesis. Sheldon vækker stor irritation hos vennerne med sin besættelse af at følge alle regler inden for korrekt julegave-ettikette. Leonard er knust, da Penny begynder at gå ud med en af hans kolleger. 05/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2008.
12:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The killer robot instability. Pennys kritik af Wolowitz' kærlighedsliv sender ham ud i en depression, som medfører at han svigter ved den kamp-robot konkurrence, hvor gutterne ellers har hårdt brug for hans ekspertise. 05/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2008.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The friendship algorithm. Sheldon forsøger at indynde sig hos Barry Kripke i håbet om, at det kan skaffe ham adgang til et stykke kostbart high tech laboratoriumsudstyr. For at fremme kampagnen forsøger Sheldon at udvikle en matematisk beregningsmodel over, hvordan man skaffer sig venner og indflydelse. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2008.
13:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The financial permeability. Da Sheldon låner penge til Penny, så hun kan betale sin husleje, fører det til, at Leonard kommer ansigt-til-ansigt med hendes muskuløse ekskæreste, Kurt. 06/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2008.
14:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The maternal capacitance. Et besøg af Leonards rædsomme mor, ender med at bringe ham og Penny tættere på hinanden. Moderens besøg får dog også Leonard til at kikke dybere i Tequila-flasken. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2008.
14:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The cushion saturation. En leg med paintball-pistoler fører til et skænderi mellem Sheldon og Penny, men samtidig til en romance mellem Howard og Leslie. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2008.
15:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The terminator decoupling. Fyrene er på vej til et videnskabeligt symposium i San Fransisco, og stor er deres begejstring, da de opdager, at skuespillerinden Summer Glau, fra serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, befinder sig ombord på samme tog som dem. Sheldon hænger dog med mulen, da han opdager at han har glemt en afhandling, som han gerne ville have vist til astrofysikeren George Smoot. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2008.
15:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The work song nanocluster. Pennys lille forretning med at sælge hår-tilbehør fra sin lejlighed tager overhånd, da Sheldon, som er høj på koffein efter lidt for mange kopper kaffe, overtager biksen. 07/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 18. Producerat år 2008.
16:20 
Gnavne Gamle Mænd 2
Luften er ikke længere så kold mellem John Gustafson og Max Goldman, selvom John er blevet gift med den smukke Ariel. Dog kan Max ikke nægte, at han indimellem føler sig lidt ensom og udenfor. Men hans ensomhed stopper, da en ny, spændende kvinde dukker op i den lille, søvnige by, Wabasha i Minnesota. Den italienske skønhed, Maria Ragetti, har overtaget den gamle fiskeriforretning og er faktisk en trussel for John og Max' store lidenskab - fiskeri. Hun har nemlig planer om at forvandle forretningen til en italiensk restaurant. Derfor beslutter de sig for, at der straks må gøres noget. Regissör: Howard Deutch, Skådespelare: Ann-Margret, Sophia Loren, Jack Lemmon, Walter Matthau.
18:40 
Pan
Peter er 12 år og forældreløs, og han nyder ikke ligefrem tilværelsen på børnehjemmet, hvor han mistænker forstanderen for at gøre livet surt for alle børnene med vilje. Men en aften bliver Peter pludselig kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib, der fører ham direkte til Ønskeøen! Det bliver starten på et fantastisk eventyr, der både byder på nye venskaber og livsfarlige kampe, alt imens Peter forsøger at finde frem til sandheden om sin mor, der anbragte ham på børnehjemmet for mange år siden!. Producerat år 2015. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Levi Miller.
21:00 
Ant-Man
Den charmerende indbrudstyv Scott Lang er netop blevet løsladt fra fængsel. Med sig har han de bedste intentioner om at få styr på sit liv og klinke forholdet til sin datter Cassie. Men Scott ryger hutigt ud i kriminalitet igen, da han indvilliger i at stjæle en højteknologisk dragt udviklet af videnskabsmanden Dr. Pym. En dragt, der kan skrumpe et menneske til myrestørrelse og give superstyrke, og som vil udgøre et dødsensfarligt våben i de forkerte hænder. Det lykkes Scott at snuppe dragten, men han bliver hurtig afsløret af Dr. Pym, der er så imponeret over Scotts evner, at han tilbyder ham et job: han skal iføre sig dragten og sætte en stopper for skurken Darren Cross, der har planer om at sælge teknolgien til våbenindustrien. Producerat år 2015. Regissör: Peyton Reed, Skådespelare: Corey Stoll, Bobby Cannavale, Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly.
23:25 
Delivery Man
David har et stort hjerte, men hans ambitioner for livet rækker ikke langt. Ikke nok med, at han mangler en følelse af ansvar, så skylder han penge til mafiaen. Og så mener hans gravide kæreste ikke, at han egner sig til at blive far. Men en dag ændres hans liv med ét, da han finder ud af, at han ved en fejl er blevet far til ikke mindre end 533 børn gennem sin anonyme donation til en sædbank. Og en stor portion af dem vil gerne vide, hvem han er. Så nu skal David beslutte sig for, om han skal give sig til kende og påtage sig det enorme ansvar. Producerat år 2013. Regissör: Ken Scott, Skådespelare: Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld, Chris Pratt, Vince Vaughn.
01:35 
Hvor ondskab bor [Repris]
The Horror I Don't Remember. Sherry kunne ikke enes med sin lillebror, Brian, men hun havde ikke ventet, hun ville miste alt. Nu frygter hun, han vil afslutte, hvad han startede for 26 år siden. 08/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7.
02:35 
Hvor ondskab bor
Our House of Horrors. Som barn var Alice altid misundelig på naboens søn William og hans perfekte liv. Da hun giftede sig med ham, indså hun, at alting havde været langt fra perfekt. Säsong 2. Del 8.
03:30 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist er kommet på sporet af to danske mænd, der står bag falske internetsider, og som har efterladt sig hundredevis af skuffede kunder, som har betalt for varer, de aldrig har modtaget. Jagten leder ham blandt andet forbi en falsk frisørsalon i Ringsted og en tur til Aalborg, hvor han forsøger at finde frem til manden bag fuphjemmesiden vildmedpagne.dk. Bagmanden har slettet alle spor, så der skal en god portion detektivarbejde til, for at kunne konfrontere ham med svindelnummeret. 08/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
04:20 
Svindlerjagt [Repris]
En lang række straffe for bedrageri samt flere års fængsel er tilsyneladende ikke nok til at sætte en stopper for storsvindleren, Alexander Johnny Johansen. I årevis har han svindlet danskere for tusindvis af kroner på nettet, blandt andet ved at sælge telefoner og spilkonsoller, som han slet ikke har. Alexander Johnny Johansen er også kendt for at charmere og udnytte intetanende kvinder til at hjælpe ham med at gennemføre sine fupnumre. Sverre Quist får kontakt til et af hans tidligere ofre, som leder os på sporet af ham. Et spor, der ender i et statsfængsel, og det står pludselig klart, at Alexander Johnny Johansens nyeste svindelnumre foregår, imens han afsoner sin seneste dom!. 22/07 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 08/08 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 2. Producerat år 2016.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 3. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Chopped
Kanal 5 Danmark, onsdag 19/6 07:10(07:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå