Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
En have i gave
Jan er enlig far til tre børn og har en nagende samvittighed. Under en svær periode efter sin skilsmisse gav han sine børn et løfte: 'En dag skal vi bo i et hus med en kæmpe have'. To år efter er huset købt, og rammerne for den fantastiske have er til stede. Så nu har Jan bedt om hjælp til at forære sine børn den have i gave, som han har lovet dem, men aldrig fået gjort noget ved. En kedelig grund bliver forvandlet til et sandt børneparadis med store frugttræer, bakker, svævebane og en fodboldbane. Producerat år 2017.
13:20 
Ja for Fanø!
Johnny skal spille på Realen, og det er en stor begivenhed, da det kun er anden gang i danmarkshistorien, at han giver koncert på Fanø. Jeanett har fået hældt shampoo på flasker og er klar til at igangsætte salget, men vil det lykkes hende at få Johnny til at teste sit eget produkt, inden det kommer i handlen? Der er byrådsmøde, og Realens fremtid bliver afgjort. Jeanett og de frivillige er pressede over, at de ikke selv har indflydelse på afgørelsen. Producerat år 2017.
14:00 
Ja for Fanø!
Det er blevet vinter på Fanø, og hver vinter stikker Johnny og Jeanett afsted til de varmere himmelstrøg i Málaga. Jeanett benytter lejligheden til at komme i form, og Johnny spiller golf. For at belønne Realens frivillige er de inviteret med, og sammen med Jeanett bliver der arrangeret en stor chili con carne-fest. Tilbage på Fanø rammer den hårde hverdag, og Jeanett må sande, at hendes projekt om at komme i form har ramt et lavpunkt. Producerat år 2018.
14:35 
Loppe Deluxe
Hvad koster Eiffeltårnet? Og kan man betale FOR meget for en loppe? Denne gang går loppejagten ind på Lillebælt Markedet i Middelfart. Med kræmmere, boder, lopper og tivoli tiltrækker markedet hvert år tusindvis af gæster. Og det er her, med den nye Lillebæltsbro som kulisse, at aftenens slag skal stå. Hvilket hold finder, køber - og videresælger de bedste loppefund med størst gevinst? Hvem vinder konkurrencen?. Producerat år 2015.
15:10 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:35 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
16:05 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. Producerat år 2017.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:17 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Camilla og Nick bor i en ejerlejlighed på Christianshavn i København. Nu drømmer de om et hus, hvor Nick kan få et stort køkken, og hvor der er plads til leg for deres lille søn og hund. Deres nye hjem skal ligge meget tæt på København og have charme og må gerne være en bolig, der trænger til en kærlig hånd. Mens Christian prøver at hjælpe Camilla og Nick, er Sara blevet i sin hjemby, Odense. Her har det unge par Milena og Mads brug for hjælp. De bor til leje og skal snart være ude af deres nuværende hjem. Milena og Mads drømmer om parcelhus i Odense med en have, der har plads til ølbowling og en sydvendt terrasse. Sara kender heldigvis byen godt og står klar med en hjælpende hånd. Producerat år 2017.
20:50 
Razzia
På Lolland jagter Kim Døssing og hans kolleger fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en motorcykel med to personer uden hjelm. Da de får den standset, viser føreren sig at være påvirket af narkotika. Allan Bruhn fra Færdselsstyrelsen er på tungvognskontrol i Midtjylland. En udenlandsk transport mistænkes for at snyde med miljøudstyret og en specialenhed fra politiet må tilkaldes. Producerat år 2016.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
På jagt efter de kriminelle
23:20 
Ambulancen - liv eller død
En kvinde er faldet ned af nogle trapper og har svært ved at trække vejret, så der bliver sendt en ambulancehelikopter afsted. Samtidig beder et hold af reddere om helikopterassistance i forbindelse med et trafikuheld, men da den flyvende hjælp allerede er i brug, må personalet tage en svær beslutning. Et andet sted rykker redderne ud til en teenager, der er blevet slået omkuld, og det viser sig, at han er hjemløs. Så det problem skal redderne også prøve at finde en løsning på, så han ikke skal overnatte på gaden. Säsong 2. Producerat år 2017.
00:25 
Grænsepatruljen
Tolderne i Melbournes internationale lufthavn bliver opmærksomme på en usoigneret englænder, og de beslutter sig for at se nærmere på manden. Det viser sig at være en rigtig god ide. En kok fra Malaysia ankommer til lufthavnen i Sydney på et turistvisum, men immigrationsmyndighederne tror, at han er kommet til Australien for at arbejde. I pakkekontrollen reagerer en narkohund på en sending pakker fra Colombia, så nu må medarbejderne i gang med at undersøge alle pakkerne i forsendelsen. Säsong 3. Producerat år 2007.
00:55 
Grænsepatruljen
Tolderne har svært ved at finde hoved og hale i historien, da en mand fra Filippinerne forsøger at forklare, hvad han egentlig skal i Australien. En anden rejsende har fem pakker cigaretter for meget med i bagagen, og han er ikke meget for at betale de 100 dollar, han skal af med i bøde. I postcenteret i Sydney gør en medarbejder et chokerende fund, da han beslutter sig for at se nærmere på indholdet i to pakker, der er ankommet fra Thailand. Säsong 3. Producerat år 2007.
01:30 
Animal Airport
En amerikansk kvindes håb om at se sin familie trues, da sønnen nægtes indrejse i Storbritannien, og hans hund strander i lufthavnen. Bag kulisserne med lufthavnens 'narkohunde' opsnuses et par, der er i færd med at smugle 15.000 pund i kontanter ud af landet. I mellemtiden uddeler bestyreren Rob Quest godbidder, da en usædvanlig forsendelse af insekter og krybdyr ankommer, og det er fodringstid for en varan med hang til rotter. Säsong 1. Producerat år 2012.
02:00 
2 Broke Girls
And the Coming Out Party. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 101. Producerat år 2016.
02:30 
Baywatch
Vacation - Part One. Livredderne fra Baywatch skal på et romantisk cruise, og Mitch, Stephanie, Matt, Summer, CJ og Guido tager afsted fulde af forventning. Efter en skøn dag genfinder Mitch og Stephanie kærligheden og aftaler at mødes ved midnat i stævnen. Ombord er dog også flugtfangen, Nicholas Rogo, og hans kumpaner, og det ender helt galt, da de angriber Stephanie, som ryger overbord. . Säsong 3. Del 59. Producerat år 1993.
03:05 
Baywatch
Vacation - Part Two. Mitch og Stephanie kæmper for at klare sig i det iskolde vand, efter at de er blevet smidt overbord fra cruiseskibet. De klarer dog svømmeturen til en lille ø, men her går Stephanie i chok på grund af stærk nedkøling. Ombord på skibet har ingen af de andre opdaget, at Mitch og Stephanie mangler. CJ og Matt har travlt i skibets kasino, hvor CJ - til Matts overraskelse - viser sig at være en haj til blackjack. . Säsong 3. Del 60. Producerat år 1993.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Chocolate city
TV2 Danmark, lördag 25/5 02:35(04:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se