Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se, hvordan Aalborg politi håndterer de mange tusinde deltagere til årets allerstørste gadefest: Nemlig Aalborg karneval. Politiet er massivt tilstede i gaderne, mens hele aktionen kontrolleres i kommandocentralen via overvågning og politihelikopter. Det går vildt for sig med bl.a. narkosalg og fulde folk, der modsætter sig politiet - og når alkoholen går i blodet, stiger risikoen for vold i gaderne. Også i Nordsjællands politikreds er der fest. Områdets skoleelever har fået sommerferie, og spontane fester opstår tilfældigt på pladser rundt omkring i sommerlandet – og med festen følger også stofferne. Men politiet er på pletten. Og det er i de også på Københavns Vestegn, hvor et banderelateret skyderi dagen før sætter lokalbetjentene Palle og Tommy på sporet. 27/10 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
06:50 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se politiet i en stor koordineret aktion mod indbrud i Nordjylland. Fem patruljer sendes afsted for at ransage på flere adresser på samme tid, så de mistænkte kriminelle ikke kan nå at advare hinanden. I Midt- og Vestsjællands Politi sætter de hårdt ind mod lastbiler, der ikke overholder reglerne og derfor er til stor fare for trafikken. Og der er rigtigt mange, der tager store chancer med de tonstunge lastbiler. I Sydsjælland kommer nærpolitiets forebyggende arbejde til deres ret i forsøget på at hjælpe unge, som er på vej ned af en kriminel glidebane. Og på Københavns Vestegn kan en provokerende chauffør ikke undslippe lokalbetjentene Tommy og Palles viden om hans manglende kørekort. 03/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
07:40 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se nærpolitiet på Nørrebro på cykel i høj fart i jagten på hashpushere i Nørrebroparken. Nørrebroparken har i mange år været et arnested for hashsalg midt mellem caféer, børnefamilier og legende børn på legepladsen. Borgerne skal føle sig trygge, så hashsalget har altid stor fokus hos Nørrebro Nærpoliti. Og i dag får betjenten Jimmi hænderne fulde med en ung mand, han mistænker for at være pusher, og som i den grad spiller op til politiet. I Næstved er der byfest og 4000 unge samles midt i byen til det, de kalder Næstveds svar på Distortion. Og betjentene Thomas og Mette får travlt med både stærkt berusede unge, der spiller op til politiet og helt unge drenge der ryger hash i baggårdene. Og sidst, men ikke mindst, skal motorcykelbetjenten Jan-Erik fra Københavns Vestegn undgå, at flere hundrede unge i tunede biler begynder at køre bilræs på offentlige veje ved de spontane events, som kaldes “Striben”. Det kan nemlig have fatale konsekvenser. 10/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
08:40 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit får Københavns Vestegns politi et tip om narkosalg i et lokalt boligområde. Lokalpolitiet rykker ud på cykel, så de kan snige sig ind på eventuelle sælgere uden de opdager det. Og sammen med flere civilpatruljer, får de hurtigt fat i en gruppe mistænkelige unge, som forsøger at stikke af fra politiet. De unge er ikke tilfredse med at blive tilbageholdt af politiet. 17/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
09:35 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Vi følger Nordjyllands Politi på patrulje i natten for at forhindre indbrud. Om vinteren er det nemlig den tid på året, hvor der bliver begået flest indbrud. 24/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
10:40 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. I Nordjylland er politistyrken i gang med at optrevle indbrudsbander og lave forebyggende arbejde. De får tip om flere personer, der mistænkes for at stjæle designermøbler og betjentene rykker ud til flere adresser, hvor de finder flere tyvekoster, ulovligt krudt og anabolske steroider. 01/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
11:45 
Jack Frost
Et år efter hans fars død, bygger en ung dreng en snemand og iklæder den hans fars hat, halstørklæde og handsker. Samme nat bliver drengens ønske opfyldt. Hans far kommer tilbage – som snemanden. Producerat år 1998. Regissör: Troy Miller, Skådespelare: Kelly Preston, Mark Addy, Michael Keaton.
13:55 
Julefest på hospitalet
Da Jenny skal planlægge afskedsfest for sin vellidte hospitalschef, ryger hun i konflikt med den nye chef Matt, som er fast besluttet på at spare. Producerat år 2016. Regissör: Monika Mitchell, Skådespelare: Sharon Lawrence, Yan-Kay Crystal Lowe, Nicholas Carella, Emilie Ullerup, Kristoffer Polaha.
15:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Perfect Stormi. Kourtney skændes med sin mor over problemer fra fortiden, Khloé bliver knust over et uventet tab, og Kylie møder sin første baby. 05/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2018.
16:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. Femte sæson af Forsidefruer sluttede af i et kæmpe drama, da Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Jackie Navarro og Karina von d’Ahé tørnede sammen i det afsluttende talk show. Nu sidder fruerne igen overfor hinanden og Jakob Kjeldbjerg for at snakke ud om den seneste sæson – og bølgerne går endnu engang højere end normalt, når fruerne tørner sammen i direkte konfrontation. 05/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2019.
17:50 
Jurassic World
I dag byder Jurassic World velkommen til tusindvis af besøgende, men noget dystert skjuler sig bag parkens attraktioner. En genetisk modifceret dinosaur med blod på tanden. Producerat år 2015. Regissör: Colin Trevorrow, Skådespelare: Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Irrfan Khan, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard.
20:30 
San Andreas
San Andreas, Californien, et gigantisk jordskælv, der sætter sine spor i hele staten og som kategoriseres som det største jordskælv nogensinde. Ray Gaines er pilot på en redningshelikopter under Los Angeles redningsvæsen, og han forsøger at finde sin datter, Blake som er i San Francisco, midt i kaos. Rays fraskilte hustru, Emma er tvunget til at stole på Rays hjælp. Han er hendes eneste chance, og sammen tager de afsted for at redde deres datter. Producerat år 2015. Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Alexandra Daddario, Paul Giamatti, Ioan Gruffudd, Dwayne Johnson, Carla Gugino.
22:55 
Shoot'em Up
Han er slet ikke læge og ikke engang forælder, men da han tilfældigt opdager en uskyldig kvinde, der er ved at føde sit barn, midt i et skyderi, påtager Mr Smith sig rollen som fødselshjælper. Kvinden dør og han står med ansvaret for det forældreløse barn. Han troede at morderne var efter kvinden, men opdager snart at de vil have barnet. Smith tager barnet med til det tætteste på en mor han kender, en lummer prostitueret . Producerat år 2007. Regissör: Michael Davis, Skådespelare: Monica Bellucci, Stephen McHattie, Greg Bryk, Clive Owen, Paul Giamatti.
00:50 
Jennifer's Body
Highschool-eleven, Jennifer bliver besat af en sulten dæmon og begynder at dræbe sine mandlige klassekammerater. Jennifers bedste veninde, Needy, må beskytte byens unge mænd og især hendes egen kæreste, Chip. Producerat år 2009. Regissör: Karyn Kusama, Skådespelare: Adam Brody, Sal Cortez, Amanda Seyfried, Megan Fox.
02:50 
Nævningen
Anne Laird er en enlig mor, der bliver udpeget som nævning i en retsag mod en magtfuld mafiaboss. Men det, som startede med lidt spænding i hverdagen, udvikler sig til et mararidt, da den charmerende, belevne og fuldstændig dødbringende mafiahåndlanger, "Læreren", trænger ind i hendes liv. Producerat år 1996. Regissör: Brian Gibson, Skådespelare: Joseph Gordon-Levitt, James Gandolfini, Lindsay Crouse, Demi Moore, Alec Baldwin.
04:50 
24: Legacy [Repris]
Sæsonafslutning - 11:00 p.m. - 12:00 a.m. Rebeccas aftale om at redde Donovan går ikke som planlagt. I mellemtiden må CTU sætte sin lid til at Carter går ud i felten ordner en vigtig udveksling. 06/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komiserie från 2017. How to Succeed in Business Without Really Crying. Grace søger sit hidtil største job, som dekoratør for en kæde af boutique-hoteller for en ubehagelig mogul, og Jack ejer halvdelen af en lotteriseddel med gevinst. 06/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Chicago Med
TV3 Danmark, söndag 17/11 04:40(05:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se