Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:20 
Norge nå
Eit nytt kunstgalleri i ein gamal kornsilo har satt Sørlandet i kok. Motstandarane meiner prosjektet "Kunstsiloen" i Kristiansand er eit prestisjeprosjekt for eliten, betalt med offentlege midler. Andre trur dette blir eit viktig bein å stå på for landsdelen. Christer Johnsgård møter tilhengarar og motstandarar på bryggekanten i sørlandshovedstaden. Säsong 4. Del 51 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:10 
Distriktsnyheter
11:55 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
12:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
12:45 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2018. Helga og Michael konkurrerer om å finne de beste antikvitetene i Nakskov. Hva sier eksperten?. Säsong 7. Del 10 av 12. Producerat år 2018.
13:15 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2016. Simone og Tommy drømmer om å leve som de lærer. Det vil si at de ønsker å bo i et passivhus og bruke lite energi. Dessuten skal det være rundt. Husbyggingen går med rasende fart, men det høye tempoet har sin pris, og plutselig orker ikke Simone mer. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2016.
14:10 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Strömsö byr naboane sine på suppe på verandaen. Det varmar, metter, er lett å lage og enkelt å ete ståande. Dessutan blir det gjensyn med gamle favorittklipp frå tidlegare julesendingar. Del 12 av 16.
14:40 
Bli med heim
Norsk dokumentarserie. Victoria skulle ønske at mamma kunne sjå, men det kan ho ikkje, for ho er blind. Victoria synes det er trist at mamma aldri har sett henne, men mamma føler seg fram med fingrane og kan kjenne at Victoria har fletter i håret og har mista ei tann.
14:55 
Villmarkas voktere
Få kjenner norsk natur bedre enn fotsoldatene i Statens Naturoppsyn. Lars var bare 15 år da han bestemte seg for å bli oppsynsmann. Nå er han fellingsleder, og denne dagen skal han til Sogn der bøndene mistet flere hundre sauer og lam til jerven forrige beitesesong. Samtidig skal hans kollega Vegar sette ut små fjellrev-valper, Per Olav drar ut for å lete etter jervehi, og Berit er bekymret for villreinen i Forollhogna. Del 1 av 8.
15:40 
Det sit i veggane
Svensk serie. Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Kong Gustaf VI Adolf hadde sin "studenthybel" på et slott ved elva Fyrisån i Uppsala. Har han etterlatt seg noen spor?. Säsong 4. Del 5 av 6.
16:40 
I Larsens leilighet: Kari Simonsen
Nei, dra meg nå baklengs inn i fuglekassa! Kari Simonsen elsket flyalarmen under krigen og var en liten rampunge i oppveksten på Røa i Oslo. Etter russerevy og teaterskolen slo hun igjennom på scenen med Rolf Just Nilsen og på TV som motspiller til Rolv Wesenlund i Fleksnes. I sitt åttiende år er hun i full sving på teaterscenen og hun kan fortsatt hente frem stemmen til Solan Gundersen.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Ein gjeng ungdomar dyttar Peggy ned i eit hol medan ho driv med krypskyting. Miller tek opp jakta på dei, men i tumultane kjem han i skade for å drepe ein eldre tilskodar. Dette gjer at Miller får noko å svare for. Med William Simons, Peter Benson, David Lonsdale, Derek Fowlds, Tricia Penrose, Sophie Ward, Jonathan Kerrigan, Gwen Taylor og Mark Jordan. (Heartbeat). Säsong 15. Del 3 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Vår mann i Teheran
Nederlandsk/amerikansk dokumentarserie frå 2018. Thomas luftar hunden til naboen, sjølv om det er forbode med hund i Iran. Skiljet mellom kva som er greitt og ikkje kan vere uklår. Når går til dømes trening over til å bli dans? Med: Thomas Erdbrink. (Our man in Tehran). Säsong 2. Del 4 av 5.
19:40 
Reindrømmen
Norsk dokumentarserie fra 2019. Reiulf Aleksandersen starter opp med reinsdyr på Kvaløya i Tromsø. Men Per Kitti, som har drevet med rein der i over 40 år, mener at det ikke er plass to reineiere. Han går rettens veg for å stoppe Reiulf og kona Risten. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
20:20 
Sjåfører du ikke vil møte
Amerikansk dokumentar. De spiser, sjekker telefonen og sminker seg mens de kjører. Åtte sjåfører filmes i seks måneder.
21:15 
Tyskland og den kalde krigen
Siste kapittel. Striden mellom øst og vest i etterkrigstida var både politisk, militær, økonomisk og kulturell. Europa er frosset i en stabil maktbalanse, andre steder er det åpen konflikt. Hvilke krefter fører fram til den kalde krigens slutt? Tysk dokumentar i to deler. Del 2 av 2.
22:05 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
23:00 
Mishandlet
Britisk dokumentar. Hvordan er det å leve med en du frykter? Vi møter modige kvinner som snakker ut om grov vold i hjemmet.
23:55 
Matsjokket
Norsk serie fra 2019. Ronny og Tuvas grønnsakssjokk. Ronny og Tuva fra P3 får sjokk når kokken Christer rydder i kjøleskapet deres. Når de får se hvor mye grønnsaker som blir til matsvinn fordi de har feil form og størrelse, bestemmer de seg for å gjøre noe. Programleder: Christer Rødseth. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2019.
00:20 
Mellom to verdskrigar
Fred. Tysk dokudrama frå 2018. Den store krigen er over. Vi følgjer kvinner og menn tett i mellomkrigstida gjennom dagbøker, brev og memoarar. Tyskland signerer Versaillestraktaten. May Picqueray faller for ein serbisk student og anarkist. Silvio Crespi forhandlar om nye landegrenser for Italia. Vietnamesiske Nguyen Ai Quoc vil fremje eit krav til verdsleiarane. (Clash of Futures). Säsong 1. Del 2 av 8.
01:15 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2019. Mia og hvalene. Mia Gundersen-Leliënhof har en drøm om å oppleve spekkhoggere. Hun drar på safari til Skjervøy i Troms, der hun vil prøve å svømme med spekkhoggere, og kanskje også med de gigantiske knølhvalene. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Vår mann i Teheran
Nederlandsk/amerikansk dokumentarserie frå 2018. Mykje har skjedd i Iran på få år. Reformvenlege og konservative krefter kjemper om makta. Amerikanerne skjøt ned et iransk sivilfly i 1988, der 290 passasjerer omkom. Ti år tidligere ble ansatte ved USAs ambassade i Teheran holdt som gisler i 444 dager. Og nå ripper Trumps krigsretorikk opp i gamle sår. Med: Thomas Erdbrink. (Our man in Tehran). Säsong 2. Del 2 av 5.
02:45 
Kvifor slaveri?: Dollar til diktatoren
Dokumentarprosjekt frå 2018. Enno lever slaveriet. Enno eig og utnyttar menneske andre menneske. Over heile verda blir så mange som 70. 000 arbeidarar tvungne til å tene utanlandsk valuta for det nordkoreanske regimet. Sjølv i EU lever og arbeider folk under umenneskelege forhold for å finansiere Kim Jong-uns atomprogram. (Dollar Heroes).
03:45 
Oddasat - nyheter på samisk
04:00 (05:45)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Castro, Cuba og revolusjonen
NRK2, lördag 19/10 02:05(03:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se