Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Little Piece of Quiet in Indiana. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Louisville. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
06:55 
Tiny House Hunters [Repris]
World Traveler Goes Tiny. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2015.
07:20 
Tiny House Hunters
Wildlife Photographer Ryan is Building His Own Tiny House in Fairplay, CO. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2015.
07:45 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 24/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2014.
08:35 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Beautifying a Boring Boxy Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 04/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
09:35 
Caribbean Life [Repris]
St. John Nature Retreat. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 3. Producerat år 2018.
10:10 
Caribbean Life [Repris]
Owning the Dream in St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 4. Producerat år 2018.
10:40 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 30/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2014.
11:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
This Is a Randy Situation. Den ubeslutsomme brud Jaqueline har en udfordring til Randy. Plus, et hip-hop-medie er på jagt efter den perfekte sorte kjole til sin store dag. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 7. Producerat år 2020.
12:55 
Bare Elvira [Repris]
Elvira skal til fysioterapeut, for hendes lænd har sat sig fast. Afrejsen til Dubai nærmer sig, og hun vil gerne være helt fit for fight til sit nye liv. Men til hendes store overraskelse er besøget langt mere smertefuldt, end hun havde forestillet sig. Og så skal der catches up med Elviras gode veninde Isa på en lang gåtur, der også involverer friluftstisning. Og endelig skal Elvira hente sin nye kæreste i lufthavnen, og hun er helt ekstatisk over at skulle se ham igen. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 11.
13:25 
Bare Elvira [Repris]
Mens Elvira var i Dubai, passede Katarina hundene, og de havde en masse uheld, der nu kommer til at koste Elvira dyrt. Men der kommer også penge ind, for Elvira har fået stylet huset af en ekspert, og det viser sig at være godt givet ud, for hun skal nu underskrive en gunstig købsaftale. Og så er tiden kommet hvor Elvira siger farvel til Danmark og sætter sig i flyet for at starte sit nye liv i Dubai. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 12.
14:00 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee har inviteret dygtige folk i studiet til at hjælpe ham, fordi han har skrevet en ny sang til Kenya. Imens er Mathilde på endnu et shoot, hvor hun denne gang er nødt til at sige fra og til på helt nye måder i sin karriere. Når Remee ikke er i musikstudiet, går meget af hans tid alligevel med at skabe nye sange, også derhjemme når han bare går og er huslig - og Kenya er vant til, at far synger hele tiden. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2020.
14:30 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya er taget på en spontan ferie til en af deres favoritøer. De skal ikke andet end af hygge og grine i familiens skød. Der opstår også lidt udfordringer med femårige Kenyas madpyramide. Og så spenderer Remee og Mathildes førstefødte mere tid i poolen end normalt, da hun – næsten - har lært at svømme – og Kenya har da også modtaget finere svømmeundervisning end de fleste. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2020.
15:10 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya er stadig på lækker familieferie under solen på Ibiza. Og der er opstået nye muligheder for hotelskift, som må tjekkes ud. Men det keder familiens femårige, der bare gerne vil i poolen og bade. Derudover kan der nogle gange opstå lidt prøvelser, når man er på restaurant med et barn, og Remee og Mathilde er ingen undtagelse, når de kæmper med bordmanerer og divanykker hos Kenya. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2020.
15:50 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee prøver at knække koden for, hvordan My Foundation skal lanceres i en svær tid for alle -også velgørende formål. Imens er Mathilde gået i børnehøjde og taget på legepladsen sammen med Kenya. Sammen skal familien også øve en dans til My Foundation-sangen. De kommer på glatis og Kenya får kolde fødder inden showtime – men mon ikke de kommer i mål, når de har en koreograf i særklasse?. 23/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2020.
16:25 
Love to the Rescue
Gode råd er dyre for de to singleforældre, Kate og Eric, da deres respektive børn gerne vil adoptere den samme redningshund. De bliver dog enige om at dele hunden – for hvor svært kan det være?. Problemerne hober sig desværre hurtigt op omkring den lille fælleshund, og da den frisindede Kate rammer panden mod muren hos den noget mere firkantede Eric, må de lære at samarbejde. I sidste ende skal de have valgt ét hjem til hunden, og det ville jo unægtelig være det nemmeste, hvis Kate og Eric bare boede sammen…. Producerat år 2019. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Michael Rady, Nikki Deloach.
18:20 
Beethoven
Familien Newton tæller hele fem personer, men de synes alligevel, at der mangler noget. Så da de møder den søde lille Sankt Bernhards hvalp Beethoven, vælger de at adoptere ham. Beethoven begynder dog snart at skyde i vejret og familiefaren George indser lige så stille, at han står tilbage med 90 kg ren kærlighed, savl og unoder. Men familien Newton er ikke de eneste, der er ude efter Beethoven, for den onde dyrlæge Varnick har udset sig den helt specielle hund til en række grusomme eksperimenter. Producerat år 1992. Regissör: Brian Levant, Skådespelare: Dean Jones, Nicholle Tom, Christopher Castile, Charles Grodin, Bonnie Hunt.
20:00 
Brudepiger
Annie, der har passeret de 30, har det hårdt, men hendes liv tager noget af en drejning, da hun går med til at være ledende brudepige for sin bedste veninde Lillian. Opgaven er tæt på at vokse Annie over hovedet, men hun er fast besluttet på at løse den. Hun leder derfor en temmelig broget flok kvinder gennem vilde prøvelser frem til den store dag. Regissör: Paul Feig, Skådespelare: Ellie Kemper, Chris O'Dowd, Wendi McLendon-Covey, Rebel Wilson, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Rose Byrne, Maya Rudolph.
22:55 
Safe Haven
Den unge kvinde Katie søger en nat tilflugt i havnebyen Southport i North Carolina. I begyndelsen er hun ikke meget for at omgås de lokale, men efterhånden tør hun op. Hun får et nært venskab med sin nabo og indleder et forhold til den søde enkemand, Alex, som har ligeså søde børn. Men en mørk sky truer deres lykke, da Katies dunkle fortid kommer op til overfladen. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: David Lyons, Julianne Hough, Cobie Smulders, Josh Duhamel.
01:25 
Hvor ondskab bor
Why Did I Let Him In?. Teshana Singleton synes i første omgang, at hendes første kæreste Cedric Ricks besættelse af hende er flatterende, men da hans besættelse bliver ondskabsfuld, begynder hun at indse, at hun er i fare. Cedric mener, at hvis han ikke kan få Teshana, skal ingen kunne få hende. Säsong 6. Del 11.
02:40 
Min nabo er morder [Repris]
Death in the dark. Mystiske mordsager i små amerikanske byer bliver efterforsket ned til mindste detalje. 20/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2012.
03:45 
En blodig affære [Repris]
Bound and determined. En forstads mor forsvinder pludseligt, og to dødsfald skaber panik i en lille by i Kansas. 19/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2013.
04:55 (05:45)
Dødssynder [Repris]
New England Nightmares. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. 16/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Cake Boss
TV Danmark, m��ndag 2/8 05:15(05:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå