Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International
Next Stop: Kaiserslautern. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 115. Del 3 av 13.
06:25 
Hotel Impossible [Repris]
Alarmed in Alaska. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 04/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 1 av 8. Producerat år 2016.
07:10 
Family Food Fight - Danmark
Fire formidable madfamilier er tilbage i kampen om trofæet og de 100.000 kr. , når vært Mattias Hundebøl påny slår dørene op til Family Food Fight-køkkenet. Familierne Abdol-Hamid, Farsinsen, Rosenkilde og Lee står for hver deres madstil og køkkenfilosofi. Men om det er en hjælp eller et problem, når de i aften skal lave stjernekokken Hannah Grants farmors traditionelle, skotske familiemiddag, er spørgsmålet, for retten skal have den helt rigtige smag af barndom og nostalgi. De fire familier kæmper om en fordel, der måske kan hjælpe dem helt til tops i madkampen!. Säsong 1. Del 4 av 8.
08:00 
Special Victims Unit [Repris]
Mother. Politiet finder en bagbundet, kvindelig psykiater i en kælder. Kvinden viser sig at være forfatteren af en bog, der handler om rehabilitering af sexforbrydere og deterektiverne mistænker en af hendes tidligere patienter. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 3 av 25.
08:45 
Studie 5 [Repris]
I aftenens afsnit har holdkaptajn Jonas Schmidt besøg af sangeren Wafande og Danmarksmesteren i Standup Melvin Kakooza. Pigernes holdkaptajn Stephania Potalivo har inviteret radiovært Le Gammeltoft og tv-vært Sara Maria Franch-Mærkedal i studiet. Det bliver stort, når Wafande træder op på den nye karaoke-scene, og når Melvin og Sara Maria kæmper i Stop Tiden. Men det slår ikke aftenens videospoofs. Drengene giver den gas med Wafandes eget dance nummer ”På det beat”, mens pigerne har en helt særlig overraskelse i ærmet, når de laver Madonnas klassiker ”Like a Prayer”. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2018.
09:35 
Studie 5
I aftenens afsnit har holdkaptajn Jonas Schmidt besøg af skuespillerne Christopher Læssø og Gordon Kennedy, mens pigernes holdkaptajn Stephania Potalivo får hjælp af tv-vært Signe Vadgaard og radioværten Sara Bro. Glæd dig til en helt ny version af karaokeduellen, hvor Christopher dyster mod Signe. Og så bliver videospoofen legendarisk med drengenes udgave af Meatloafs ”I Would Do Anything For Love”, mens pigerne kaster sig over Whitney Houstons ”I Wanna Dance with Somebody”. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
10:30 
Top Gear [Repris]
Jeremy tester en Chrysler Crossfire og Richard tester en Brabus Smart Roadster. Og så tager James til Birmingham i en Jaguar XJ6. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9 av 10.
11:55 
Top Gear
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. Säsong 3. Del 10 av 10.
13:00 
Special Victims Unit
Loss. Detektiverne er blevet sat på en sag, der indebærer en brutal voldtægt og mordet på en undercover agent. Sagen fører dem på sporet af en mistænkt, der er forbundet til det columbianske narko kartel. Säsong 5. Del 4 av 25.
14:00 
CSI: NY [Repris]
The box. Resterne af en gravid 17-årig bliver fundet i bagagerummet af en sammenklemt bil, men hendes spædbarn er forsvundet. Under efterforskningen kommer Danny frem til nogle chokerende oplysninger. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 9 av 25. Producerat år 2009.
15:00 
CSI: NY
The triangle. CSI undersøger en sag, hvor en sikkerhedsvagt er død. Under obduktionen viser det sig, at manden er død under mystiske omstændigheder, da hans organer er overophedede og hans pacemaker er eksploderet. Säsong 5. Del 10 av 25. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Permanent vacation. En ung mand bliver skudt og dør i en elevator på et hotel, og ved første øjekast ligner det, at morderen har forbindelser til bandemiljøet. Imens er den unge mands familie opsat på at få hævn. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 8 av 21.
17:00 
CSI: Miami
Stand your ground. Calleigh er muligvis i store vanskeligheder, da hun er blevet involveret i et skyderi i sin fritid. Imens fører sagen detektiverne på sporet af et andet mord, der er forbundet til narkohandlere. Säsong 6. Del 9 av 21.
18:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Bow Tie Asymmetry. Da Amys forældre og Sheldons familie ankommer til brylluppet, forsøger alle at hjælpe til og sørge for, at alt går efter planen - alle undtagen brudeparret. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 24 av 24. Producerat år 2017.
18:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Conjugal Configuration. Sheldon og Amy tager på bryllupsrejse til New York, men Sheldon har svært ved at være impulsiv og ender med at skemalægge alle deres intime stunder. Imens opdager Leonard og Penny at Mr. Larry Fowler gemmer sig fra sin kone og Leonard begynder at se ligheder i sit eget ægteskab. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 1 av 24. Producerat år 2018.
19:00 
The Big Bang Theory
The Wedding Gift Wormhole. Da Sheldon og Amy begynder at åbne deres bryllupsgaver, undrer de sig begge over den gave, de har fået af Leonard og Penny. De konkluderrer, at det må være et spor i en skattejagt, der vil føre dem til den rigtige gave. Säsong 12. Del 2 av 24. Producerat år 2018.
19:30 
The Big Bang Theory
The Procreation Calculation. Raj mødes med den kvinde, hans far har fundet til ham. Hendes navn er Anu og selvom hendes kommanderende personlighed skræmmer Raj, beslutter han sig for at give hende en chance. Imens afslører et spørgeskema, at Penny ikke er sikker på, at hun har lyst til at få børn, hvilket frustrerer Leonard, der har det lige modsat. Säsong 12. Del 3 av 24. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt
Henrik når lige at fange en spritbilist med en alt for høj promille inden han kører ombord på færgen til Jylland. Et hold politielever får usædvanligt travlt med at skrive færdselssager, når de bliver oplært af Vlado på en rasteplads. I USA bliver Thomas overrasket af en kvinde, som ser ud til at være død af en overdosis heroin. Säsong 18. Del 7 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Fartjagt: Københavns Politi
Jesper er på vagt i den civile videobil, men da mørket falder på, bliver han involveret i en jagt, der bringer ham helt til Sverige. Vicepolitiinspektør Lars Haugaard viser Københavns Politi deres egne optagelser og fortæller om en vild jagt med en stjålet ambulance, der forsøger at undslippe politiet. I tunnelrøret i Øresundstunnelen står Henrik bogstavelig talt midt i orkanens øje og på en af de store indfaldsveje til Nørrebro, må Lasse løbe stærkt for at få standset bilisterne!. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2017.
22:05 
Body Cam
The Chase. Politiet modtager et opkald om en mand, der plager og chikanerer folk i et lejlighedskompleks. Men før betjentene ankommer, stikker han af i en stjålet bil. Det bliver starten på en hekitisk jagt. Säsong 1. Del 7 av 10.
23:10 
Kanal 5 afslører [Repris]
Snyd med nye biler. I Danmark bliver der hvert eneste år solgt 216. 000 spritnye biler, men det viser sig nu, at bilkøberne kan have tusindvis af kroner til gode hos sælgeren, fordi der er fejl i registreringsafgiften. Det er forhandleren, som opkræver beløbet af køberen på vegne af skat, men nu kan ’Kanal 5 Afslører’ med Jakob Illeborg i spidsen fortælle, at en række forhandlere laver fejl i indberetningerne til skat og i stedet stikker købernes penge direkte ned i deres egne lommer. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
00:10 
Criminal Minds
Rule 34. Holdet må finde frem til hvad der forbinder seks mennesker, der hver især har modtaget en mystisk pakke, hvis de skal identifiere en ukendt gerningsmand. Imens må Simmons og hans kone Kristy tage sig af deres søn, der er blevet suspenderet fra skolen. Säsong 14. Del 3 av 15. Producerat år 2018.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
I (Almost) Got Away With It. Mord, bankrøverier og narkosager. Alle historierne i denne spændende dokumentarserie er vidt forskellige med undtagelse af én ting: alle gerningsmændende har haft held til enten at undgå tilfangetagelse eller flygte fra et fængsel!. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 13 av 13.
02:10 
The Forger
Raymond Cutter er verdens bedste kunstsvindler. Og det har den lokale mafia også fået øjnene op for, så de tvinger ham til at gennemføre et næsten umuligt kup: han skal ikke blot forfalske et meget berømt maleri af Monet, men også stjæle originalen fra museet og erstatte det med kopien! Cutter får brug for al den hjælp, som han kan finde, og inden længe har han hyret både sin gamle far og unge søn til at hjælpe ham med sit livs største kup!. Producerat år 2014. Regissör: Philip Martin, Skådespelare: Tye Sheridan, Jennifer Ehle, Anson Mount, John Travolta, Christopher Plummer.
03:55 
Studie 5
Komiker Uffe Holm som Gulddreng? Ja, det er, hvad der er i vente i denne uges udgave af Studie 5. Sammen med holdkaptajn Jonas Schmidt og sanger Noam Halby, dyster Uffe Holm imod pigeholdet. De består denne gang sangerinden Mette Lindberg, skuespillerinden Julie Agnete Vang og ikke mindst holdkaptajn Stephania Potalivo. Noam bruger alle trick, når han fyrer op for kæmpe hittet Elskovs Pony. Pigerne viser attitude og højt hår, når de kaster sig ud i egen version af Joan Jetts I Love Rock ’n Roll. Der er garanti for grin og god musik i denne musikquiz. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
04:45 
Mom [Repris]
Martinis and a sponge bath. Da Christy og Adam bliver udsat for en bilulykke, bliver Bonnie ked af det, da hun finder ud af at hun ikke af nogen af deres nødkontakter. 05/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 16 av 22. Producerat år 2016.
05:05 
Mom
Black mold and an old hot dog. Christy hjælper Jill med at tilpasse sig til at være plejemor. Säsong 4. Del 17 av 22. Producerat år 2016.
05:30 
House Hunters International
From Minnesota to East Africa. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 115. Del 2 av 13.
05:53 
Food Lab [Repris]
Fish balls with peanut sauce. Lækker mad fra hele verden!. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 64 av 100. Producerat år 2013.
05:55 (05:59)
Food Lab [Repris]
Salad with avocado and tomato. Lækker mad fra hele verden!. 10/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
CSI: NY
Kanal 5 Danmark, tisdag 19/11 15:00(16:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se