Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab [Repris]
Chicken with mushrooms and pancetta. Lækker mad fra hele verden!. 04/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 30 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:10 
Hverdagens helte
Ambulancebehandleren Simon skal behandle en 14-årig pige, hvis knæskal sidder på siden af benet, og når han må bruge al sin pædagogiske sans, da han skal berolige en 7-årig efter et trafikuheld. Brandholdet er ude til et brændende kolonihavehus med ubehagelige overraskelser, og så skal vi stifte bekendtskab med ambulancebehandleren David, som må tage sig af en kvinde med brækket hofte. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2009.
06:35 
Hotel Impossible [Repris]
West Coast Wipe Out. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen om at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 15/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 12 av 13.
07:20 
Hotel Impossible
Waterpark Bug-Out. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen om at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. Säsong 7. Del 13 av 13.
08:05 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 1 av 26. Producerat år 2014.
09:00 
Top Gear - The Worst Car in the History of the World Special
Part 1. Jeremy Clarkson og James May rejser til det nordlige England, hvor de udpeger og udskammer nogle af de værste biler i historien. Bilerne, der tages under behandling, er alle lavet af fabrikanter, der burde have vidst bedre. Det bliver hårdt arbejde fyldt med store diskussioner, gigantiske kraner og scener, hvor James bliver låst inde i sit eget bagagerum og Jeremy bliver bundet til et træ. Säsong 1. Del 1 av 2.
09:40 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En lille familie fra Etiopien går den forkerte vej igennem sikkerhedsslusen, og det er potentielt en stor risiko for sikkerheden i lufthavnen, så Security må skynde sig ud for at hjælpe familien. En ældre passager har fået et ildebefindende lige inden han skulle flyve, så Brand og Redning kører afsted for tjekke ham. Midt i opgaven bliver de kaldt ud til en bilulykke, så de må overlade ham til Security imens de suser afsted med udrykning. Og så har Security besvær med en aggressiv svensk kvinde, som både slår personalet og kører sin baggagevogn ind i dem. 15/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2019.
10:40 
Strøgvagterne [Repris]
Mens Onur og Thorsten håndterer en sag med en mand, der angiveligt har stjålet en kasket fra en butik for at skjule sine skader fra et overfald, er Oliver og Anders på udkig efter en svensk gengangertyv, der gerne stjæler meget dyre varer. Kristian og Allan står over for en usædvanlig sag med en mand, der opfører sig stærkt upassende over for kvinder på Strøget, og Simon og Oliver havner i en dramatisk situation, da en butikstyv tager benene på nakken og gør alt for ikke at blive fanget. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3 av 12. Producerat år 2019.
11:40 
Love Happens
Enkemanden Burke har skrevet en bog om at håndtere tab, efter at han har mistet sin kone i en trafikulykke. Bogen, der ender som bestseller, har gjort ham til omrejsende selvhjælpsguru. Men trods succesen er tingene ikke helt, som de burde være. Burke drikker i smug, han er panisk angst for at køre i elevator, har humørsvingninger, og så føler han sig ensom. På sin tur rundt i landet kommer han til Seattle. På hotellet støder han den lokale blomsterhandler, Eloise, som lige har gjort det forbi med sin kæreste. Burke overtaler hende til at gå ud med ham. Mens han langsomt begynder at falde for Eloise, går det op for ham, at han absolut ikke har fået bearbejdet sin hustrus tragiske død. Medverkande: Judy Greer, Regissör: Brandon Camp, Skådespelare: Dan Fogler, Martin Sheen, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston.
13:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The application deterioration. Leonard, Sheldon og Howard forsøger at få patent på en opfindelse, men opdager, at universitetet ejer en stor del af patentet i forvejen. 12/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 18 av 24.
14:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The solder excursion diversion. Amy køber en bærbar computer til Sheldon, men bliver chorkeret over en sandhed om ham, der fører med. Imens afsløres Leonard og Howard af Raj, da de prøver at lyve for deres koner. 12/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 19 av 24.
14:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The big bear precipitation. Amy og Sheldon tager med Penny og Leonard på weekend. Hemmeligheder bliver afsløret!. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 20 av 24.
15:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The viewing party combustion. En mindre kontrovers mellem Sheldon og Leonard eskalerer hurtigt, hvilket forstyrrer resten af flokken i deres 'Game of Thrones'-marathon. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 21 av 24.
15:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The fermentation bifurcation. Sheldon og Bernadette tilbringer natten sammen, mens resten af flokken er til vinsmagning. Men aftenen bliver ikke så hyggelig for Raj, for Zack viser også interesse for Claire. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 22 av 24.
16:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The line substitution solution. Penny har det svært med, at Leonards mor kommer til byen. Sheldon hyrer Stuart til at hænge ud med Amy, mens han tager til filmscreening. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 23 av 24.
16:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The convergence convergence. Leonard og Penny forsøger at planlægge deres bryllup, sådan så alle kan være med, men Sheldons mor og Leonards skilte forældre er absolut ikke enige om planlægningen. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 24 av 24.
17:10 
All Together Now - UK
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Säsong 2. Del 3 av 7. Producerat år 2018.
18:40 
Den store venlige kæmpe
Den 10-årige Sofie står over for sit livs eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud af vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe!. Kæmpen tager den forskrækkede pige med til kæmpernes land og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle. Producerat år 2016. Skådespelare: Clement Jemaine, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Ruby Barnhill.
21:00 
Bridget Jones' dagbog
Bridget Jones er den almindelige kvinde. Hende der kæmper imod alderen, vægten, jobbet, mangelen på held i kærlighed og det hun selv ser som hendes mange ufuldkommenheder. En dag tager hun en drastisk beslutning. Et nytårsfortsæt skal være starten på et nyt kapitel i Bridgets liv, et hvor hun alene har kontrollen over sit liv. Som bevismateriale vil hun føre en ucensureret dagbog. Fyrværkeriet starter, da hendes gement usympatiske men ret lækre chef Daniel viser interesse i hende. Dertil skal tilsættes en mildest talt excentrisk vennekreds, samt et ret irriterende bekendtskab, som Bridget i al hemmelighed ikke kan lade være med at synes er lidt lækker, i skikkelsen af Mark Darcy. Disse ingredienser bidrager alle til den emotionelle og berusende cocktail af begivenheder der tegner den lettere klodsede Bridget Jones' hverdag. Regissör: Sharon Maguire, Skådespelare: Shirley Henderson, Jim Broadbent, Sally Phillips, Felicity Montagu, James Callis, Renée Zellweger, Colin Firth, Gemma Jones, Hugh Grant.
23:05 
Suicide Squad
Hvad stiller man op, når en uovervindelig, udenjordisk fjende pludselig slippes løs på Jorden og truer med at udrydde hele verdens befolkning?. Man håndplukker naturligvis de farligste og mest hensynsløse superskurke i en absolut hårdtslående selvmordpatrulje, forsyner dem med alverdens våben og sender dem ud for at rydde op!. Det er i hvert fald den amerikanske efterretningsagent Amanda Wallers plan, og til at starte med fungerer den også efter hensigten, men så blander den psykotiske Joker sig i missionen, og tingene begynder at køre af sporet. Det gælder også for den overnaturlige trussel, som er en pæn slat mere farlig, end Waller har fortalt gruppen, og superskurkene indser snart, at de ude, hvor de slet ikke kan bunde!. Producerat år 2016. Regissör: David Ayer, Skådespelare: Margot Robbie, Viola Davis, Ike Barinholtz, Will Smith.
01:30 
Riising Late Night [Repris]
En af Danmarks allerstørste Youtubere, Rasmus Brohave, er måske blot 21 år, men han føler sig som en 90-årig. Derfor laver Jacob Riising den officielle alderstest på Rasmus Brohave i ’Riising Late Night’, og det viser sig da også rigtigt nok at Brohave er langt mere til brunsviger end technofester. Thomas Evers Poulsen har indvilget i at Jacob Riising må lave SMS-Sabotage fra hans telefon, og det resulterer i et væld af beskeder fra Thomas’ forvirrede venner og bekendte. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 16 av 24.
02:15 
Riising Late Night [Repris]
Sofie Linde kommer fra Odder, og hun er gået med til at vise Jacob Riising rundt i sin barndomsby. Hun havde dog ikke regnet med, at turen skulle foregå i en kæmpemæssig limousine og det gør hende både rasende og flov. Ikke mindst da Jacob Riising hænger en hyldesttavle til Sofie Linde op midt på rådhuset! Mikael Bertelsen elsker tennis, og fortæller om sin besættelse af Roger Federer. Da han mødte tennisstjernen i Rom, blev øjeblikket foreviget på video. Og klippet betyder helt klart mere for Mikael Bertelsen, end det nogensinde kommer til for Roger Federer. 14/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17 av 24.
02:55 
Riising Late Night [Repris]
Anders Breinholt har lovet Jacob Riising at vise ham rundt i sin barndomsby, Ølstykke. De er forbi både barndomshjemmet og bageren, hvor Breinholt har spist store mængder studenterbrød i sine unge dage. Og til sidst sætter Jacob Riising prikken over i'et ved at placere et stort banner på stationen, der på pinligste vis hylder Anders Breinholt. Petra Nagel hader tånegle i langt højere grad end de fleste. Så hun bliver sat på alvorlig prøve, da Jacob Riising gør Petra til vært på det nye program, Petra Klipper Negle. 15/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 18 av 24.
03:35 
Forenet med fjenden
Hvad ville der ske, hvis man bragte to grupper sammen i en konkurrence, som hader hinanden inderligt?. Forenet med Fjenden er et helt nyt tv-eksperiment, der kigger på hvad hadet opstår af. Og om man overhovedet kan nedbryde det?. I en øde skov bringer vi FCK og Brøndby-fans sammen i et intenst og dramatisk opgør, der ikke helt ender, som man skulle tro. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
04:45 
Spøgelsesjægerne
Harriet har hemmeligheder for de andre i gruppen, og hun er nervøs for om de kan lide det hun har haft gang i, når hun viser det til dem under deres hunt på Sæbygaard Slot, hvor det efter sigende skulle være begået et mord. Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) er stadig i England, og de beslutter sig for at finde ud af hvorfor skoven i Pluckley bliver kaldt for Screaming Woods. Säsong 2. Del 14 av 14. Producerat år 2014.
05:35 
Mom
Pure evil and a free piece of cheesecake. Christy opdager, at hun er kommet på rektors liste over elever, som udmærker sig ekstra meget. Bonnie skuffer Christy med en noget lunken reaktion på denne store nyhed. Säsong 3. Del 20 av 22. Producerat år 2015.
05:55 (06:20)
DIY - Do It Yourself [Repris]
DO IT YOURSELF - FILLER. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. 07/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 73 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
CSI: NY
Kanal 5 Danmark, måndag 21/10 15:05(16:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se