Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Monte Car-Loco. Besætningen nyder en mere eller mindre velfortjent fridag på et eksklusivt ferieopholdssted i Monte Carlo, men nogle af dem får noget andet ud af dagen, end de havde forventet. 20/05 år 2021 i TV3 DK. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2019.
07:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Trouble in Lala-Land. Lisa, Sandoval og Schwartz lægger al deres energi i at forberede TomTom inden den store åbningsfest. Jax klager over udgifterne til sin kommende forlovelsesfest. 18/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2018.
08:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2015. Fear of the Unknown. Kris opfordrer sine døtre til at få taget en gentest, for at fastslå deres risiko for at få kræft, men det er der ingen af dem, der vil. Kendall kæmper for at finde en balance i sit forhold til Caitlyn. Familien hjælper Scott, der har ramt muren, mens Kourtney er udenbys med venner. 13/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2015.
09:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageserie fra 2014. I Haslev på Sydsjælland bor Casper og Marina. Til trods for at de kun er 24 og 26 år gamle, har de allerede stor bil og eget hus. Eller - det har de ikke mere, for de havde ikke råd til de månedlige afdrag på bilen, og blev nødt til at sælge den. Og banken har tvunget dem til at sælge huset, for at undgå en tvangsauktion. Så da Luksusfældens eksperter ankommer til Haslev er det akut med at finde tag over hovedet, da parret har Nicoline på 2 år og Marina er højgravid med den næste og har termin cirka 6 uger senere - og de skal være ude af huset om fem. Casper har så oveni købet mistet sit job dagen inden Carsten og Jan ankommer, så det skal gå hurtigt med at hjælpe den lille familie. 18/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 13. Del 9. Producerat år 2014.
10:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageserie fra 2014. I Helsingør har 25-årige Joy bedt Luksusfældens eksperter om hjælp. Hun har prøvet flere uddannelser, men har aldrig fået en af dem gennemført. Nu er gælden så vokset hende over hovedet, og hun kan ikke få enderne til at mødes som studerende. Alternativet til at studere er at gå ud og få et fuldtidsjob og afbetale gælden. Men er det fornuftigt for en 25-årig pige uden uddannelse? Eksperterne lægger sig i selen for at sætte et budget op, der både kan gøre det muligt for Joy at studere – mens hun samtidig afbetaler på gælden. For at Jan og Carsten kan få budgettet til at gå op, skal der skæres kraftigt på udgifterne – og samtidig skal hun ud og finde et job ved siden af studiet. Er Joy klar til at ofre det der skal til for at fortsætte sit studie, eller giver hun op?. 21/04 år 2021 i TV3 DK. Säsong 13. Del 10. Producerat år 2014.
11:00 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2014. Familien fra Bryggen er tilbage med en stor overraskelse. Linse overvejer at flytte fra Bryggen og ud i mere landlige omgivelser, og det kommer meget bag på Stephanie og Mor Ann. Og særligt sidstnævnte tvivler på, at Linse kan klare sig selv væk fra storbyen. Mor Ann kaster sig ud i at lave hjemmelavede hundekiks, og dem får hun Lebbe Lone til at prøvesmage, så hun er sikker på, at kvaliteten er i top. Stephanie tager det næste skridt med sin kæreste Michal, da de flytter sammen. Men det er ikke helt problemfrit, og Stephanie starter med at sortere ud i Michals ting, så hun kan sætte sit præg på lejligheden. Men det går ikke helt efter planen, da hun kommer til at ødelægge noget, Michal har fået af sin far. 24/01 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2014.
12:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2021. I denne uges 'Til Middag Hos' er det tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet, Poul Madsen, Forsidefrue Gunnvør Dalsgaard, skuespiller Trine Appel og komiker Daniel Hoff, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I dag inviterer Poul Madsen indenfor til en åbningsaften i sommerens tegn i det nordsjællandske. Den tidligere så kontante chefredaktør har ikke mistet sin skarpe tunge efter sit stop på Rådhuspladsen, men med den generhvervede titel som småbarnsfar på CV’et, er det alligevel en helt anden Poul Madsen, der tager imod sine gæster. I løbet af aftenen bliver Pouls gæster både udfordret ved lejrbålet og på smagssanserne, og så fortæller Poul om både Side 9-piger, dødstrusler og forældreudfordringer, inden gæsterne kører hjem og giver point. 18/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2021.
13:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. I Don't Like the Sound of Your Voice. På dagen for TomToms officielle åbningsfest, overrasker Sandoval Schwartz med flotteste gestus hidtil, og Lisa konfronterer Lala angående hendes opførsel til Billie Lees brunch. 25/02 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 16. Producerat år 2018.
14:00 
Ramsay's Kitchen Nightmares USA
Amerikansk realityserie fra 2012. Ramsay's Kitchen Nightmares US. Gordon besøger restauranten "Ms Jean's Southern Cuisine" i Pennsylvania, som blev åbnet for 12 år siden af den pensionerede speciallærer Ms Jean Gould. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie fra 2016. Sweet Georgia Jayne. Kyle afholder en fest i sin forretning, hvor Lisa Vanderpumps invitationer til Hong Kong kommer ud af kontrol. Damerne samles til en frokost, hvor Dorit forsøger at tø Erikas kølige personlighed op. 18/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2016.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie fra 2016. Hong Kong Fireworks. Kvinderne tager til Hong Kong, hvor Lisa Vanderpump fortsætter sin indsats for at stoppe dyremishandling. Erika betror sig til Kyle, om sit besøg hos sin mor i Georgia. Senere, ombord på en historisk båd, blusser gamle konflikter op mellem Dorit, Lisa Rinna og Erika. 14/09 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2016.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Rikke fra Køge er 44 år, men økonomisk afhængig af sin ældste datter og hendes eksmand. Hun bor på ubestemt tid på sofaen i stuen hos sin ældste datters far, sammen med sin yngste datter på 17. Rikke har været på kontanthjælp det meste af sit liv, men holder sig ikke tilbage fra at købe nyt tøj til sig selv eller datteren, få ordnet negle eller tage i solarie, som hun har på abonnement. Rikkes største frygt er at fortælle sin mor, familiens overhoved, med sin kæmpe gæld, fordi hun føler sig skamfuld over atter at være i økonomiske problemer. For år tilbage fik Rikke nemlig styr på økonomien ved hjælp af sin mor, men nu er den gal igen. Hendes ældste datter, Stephanie, er på mange måder den voksne af de to – hun har selv tjek på sit liv, med styr på økonomien, fast kæreste og uddannelse. Kenneth Hansen mødes med Rikke, og overrasker hende med en planlagt jobsamtale som kassemedarbejder i Rema1000. Rikke må overvinde sin frygt og gennemføre samtalen. Eksperterne Kenneth Hansen og Carsten Linnemann fortæller Rikke, at hendes indtægt på 16.000kr om måneden, vil falde til kun 11.300kr efter et års tid, når hendes ældste datter fylder 18, og alle børnetilskud ryger. Derfor er det på høje tid, at hun bliver voksen og får sig et arbejde! Lykkes det Rikke at finde et arbejde til eksperterne kommer igen? Og kan eksperternes hjælp få Rikke til langt om længe at træffe de voksne beslutninger?. 06/06 år 2021 i TV3 DK. Säsong 25. Del 7. Producerat år 2020.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2021. I denne uges 'Til Middag Hos' er det tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet, Poul Madsen, Forsidefrue Gunnvør Dalsgaard, skuespiller Trine Appel og komiker Daniel Hoff, der konkurrerer om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til et velgørende formål. I dag inviterer Poul Madsen indenfor til en åbningsaften i sommerens tegn i det nordsjællandske. Den tidligere så kontante chefredaktør har ikke mistet sin skarpe tunge efter sit stop på Rådhuspladsen, men med den generhvervede titel som småbarnsfar på CV’et, er det alligevel en helt anden Poul Madsen, der tager imod sine gæster. I løbet af aftenen bliver Pouls gæster både udfordret ved lejrbålet og på smagssanserne, og så fortæller Poul om både Side 9-piger, dødstrusler og forældreudfordringer, inden gæsterne kører hjem og giver point. 19/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2021.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram fra 2021. I dag inviterer Gunnvør Dalsgaard indenfor til en ganske særlig aften i herskabslejligheden i København. Forsidefruen åbner op om livet som enlig mor til tre børn. Og så får hendes gæster en klump i halsen, når Gunnvør præsenterer dem for en underholdning, der trækker tråde tilbage til hendes færøske ophav. Säsong 11. Del 14. Producerat år 2021.
20:00 
Luksusfælden
Dansk livsstilsserie fra 2021. I Slagelse bor danske Nicolai og hans britiske forlovede Abigail. De to har kendt hinanden i snart ti år, lige siden Nicolai på en studietur til London mødte Abigail. Teenageforelskelsen er nu blevet til et seriøst forhold og Abigail har taget turen over Nordsøen for at flytte sammen med sin Nicolai. Men Nicolais elendige økonomi truer lykken. Abigail er træt af at agere mor for Nicolai. Hun knokler for at spare penge sammen til parrets drømmebryllup, mens Nicolai sidder derhjemme og spiller Playstation. Parret drømmer om det helt store slotsbryllup, men så længe Nicolai ikke bidrager, har det lange udsigter. Men det ulige forhold er ikke det eneste, parret kæmper med. For Nicolai kæmper med en svær ADHD-diagnose som hindrer ham i at finde et arbejde, fastholde det og blive en ansvarlig kæreste. Abigail anerkender diagnosen og Nicolais udfordringer, men mener også, at han ind imellem bruger sin ADHD som en undskyldning for ikke at tage sig sammen. Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen har styr på pengesager, men ikke på svære ADHD-diagnoser. Så for at blive klogere på Nicolais hverdag, beder de Anders Stjernholm om hjælp. For ud over at være komiker, journalist og politiker, har han også selv ADHD. Men kan det overhovedet lykkes at få firkantede pengesager og råd om stram styring og vedholdenhed til at matche Nicolais hjerne, der er impulsiv, overophedet og konstant på arbejde? Og er der grænser for, hvor tålmodig Abigail kan være?. Säsong 27. Del 7. Producerat år 2021.
21:00 
Den som dræber - Fanget af mørket
Dansk krimiserie fra 2019. Darkness - Those Who Kill. Der er gået syv uger siden Alices død. Louise er i sorg og vil rejse hjem, da Karina stiller hende et ultimatum om sagen. En ny mistanke bliver vakt om Alices død, som fører efterforskningen i en ny retning. Peter Vinge koncentrerer sig om sit arbejde på et lokalt savværk, hvor han får et uventet tilbud fra Leif. Samtidigt kæmper Peter med Johannes, der er i fortsat teenageoprør mod sin far. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2021.
22:00 
Godzilla II: King of the Monsters
Amerikansk action fra 2019. Historien følger den heltemodige indsats af medlemmerne fra den kryptozoologiske tjeneste Monarch, når de tager kampen op mod enorme monstre – heriblandt Godzilla, der støder sammen med Mothra, Rodan og hans ultimative nemesis, den trehovedede King Ghidorah. Da de forhistoriske supervæsener, som man kun kender fra myterne, vækkes til live i kampen for fuldkommen magt, hænger menneskehedens overlevelse i en tynd tråd. Producerat år 2019. Medverkande: Thomas Tull, Jon Jashni, Brian Rogers, Alex Garcia (I), CCH Pounder, Joe Morton, Mary Parent, Zach Shields, Roy Lee, Yoshimitsu Banno, Kenji Okuhira, Dan Lin, Barry H. Waldman, Hiro Matsuoka, Keiji Ôta, Jonathan Howard, Ken Watanabe, Sally Hawkins, O'Shea Jackson Jr., Bradley Whitford, Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Aisha Hinds, David Strathairn, Anthony Ramos, Elizabeth Ludlow, Charles Dance, Thomas Middleditch, Michael Dougherty, Zhang Ziyi.
00:50 
NCIS [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2014. Lost in translation. Gibbs og Bishop tager til Afghanistan, da mordet på en marinesoldat i Washington DC forbindes med en terrorgruppe, som holder en anden marinesoldat som gidsel. 19/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 12. Del 21. Producerat år 2014.
01:50 
NCIS
Amerikansk dramaserie fra 2014. Troll. Specialagent Ned Dorneget fra NCIS-cyberoperationer hjælper teamet, da en fændrik, som arbejdede for flådens efterretningstjeneste, bliver myrdet. Säsong 12. Del 22. Producerat år 2014.
02:55 
Sweet Home Oklahoma [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. P Is For Pumps. Da hun finder ud af hvordan Pumps stue ser ud, beslutter Jennifer sig for at overraske sin bedste veninde med en makeover. Men en uventet opdagelse truer med at ødelægge Jennifers hemmelige plan. 19/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
03:55 
Sweet Home Oklahoma [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. Millennial Mansion. Jennifer and her team take on redesigning a luxurious mansion owned by a wealthy millennial couple, but not without a few curveballs thrown their way. Meanwhile, Pumps is the victim of a not so sweet-smelling prank. 03/08 år 2021 i TV3 DK. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
04:55 (05:43)
Ramsay's Kitchen Nightmares USA [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2012. Ramsay's Kitchen Nightmares US. Gordon besøger restauranten "Ms Jean's Southern Cuisine" i Pennsylvania, som blev åbnet for 12 år siden af den pensionerede speciallærer Ms Jean Gould. 19/10 år 2021 i TV3 DK. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Boligk��b i blinde
TV3 Danmark, torsdag 16/9 19:00(20:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå