Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:30 
Tore på sporet
Mysteriet Rocke Lill. Da Norges nasjonalmuseum for populærmusikk, Rockheim, oppdaget de at de manglet informasjon om Norges første kvinnelige rockeartist, tok de kontakt med Tore på sporet. Men jakten på "Rocke-Lill" ble noe helt annet enn vi trodde det skulle bli. Del 5 av 8.
08:10 
Jens i villmarka
Norsk naturserie fra 2019. Frostskader. Jens vil kjøre hundespann fra Finnmark og helt hjem til Trøndelag. Arbeidet med de seks hundene i isende kulde gir ham alvorlige frostskader. Men det sitter langt inne å avbryte turen. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
08:50 
Hjelp, vi flytter sammen!
Svensk dokumentarserie. I det siste programmet i serien ser Ylva Hällen og Jon Eliason tilbake på det de opplevde hos de sju familiene de besøkte. Hvordan har det gått siden?. Likte familiene innredningsløsningene? (Hjälp, vi flyttar ihop). Del 8 av 8.
09:50 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Jakob utklasser sin egen aldersklasse, og konkurrerer nå på seniornivå. Han tar stadig innpå storebrødrene sine, og for første gang skal både Jakob, Henrik og Filip konkurrere på samme store stevne - Diamond League i Stockholm. Del 5 av 8.
10:30 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Rischard Lewkowiez har Downs syndrom, og i 1953 overlater foreldrene ham til et barnehjem i Malmö. Men historien starter allerede i en ghetto i Polen under andre verdenskrig. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
11:30 
Den verdifulle skogen
Norsk dokumentar. Den eventyrlige og omskiftelige historien til norsk skogbruk handler om trelast, papir, globalisering, digitalisering og det grønne skiftet. Del 2 av 2.
12:10 
Bokekspedisjonen
Vanylven. Ord vi deler. Bokekspedisjonen er nå halvveis og stopper hos forfatter Maria Parr i Vanylven på Sunnmøre. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet inspirerer forfatteren i sine tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Vanylven eller et annet sted. Del 6 av 12.
12:40 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. Det blir både nostalgisk og humørfylt når Stian Staysman tar med et knippe kjendiser tilbake til tiden da de fremdeles var unge og lovende. Det blir gjenhør med noen tidløse klassikere når lagene skal finne frem til de ti mest populære låtene i Norge i 1984. Ukas gjester er Jon Almaas, Mona Grudt, Petter Schjerven, Siri Kristiansen. Säsong 2. Del 3 av 10.
13:40 
Tett på farlige dyr
Britisk naturserie fra 2016. Anakonda. Naturfilmfotografen Gordon Buchanan ønsker å lære mer om farlige dyr fra lokale stammefolks perspektiv. Dypt inne i Amazonas blir han med huaoraniene på jakt etter den største slangen i verden, den gigantiske, grønne anakondaen. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
14:35 
Med somletog i Storbritannia
Britisk dokumentarserie (2016). Ved stasjonen Penally i Pembrokeshire finnes skyttergraver fra første verdenskrig. Vi besøker også små stasjoner i Cornwall, ved Manchester og Skottland. Programleder: Paul Merton. Säsong 2. Del 3 av 3.
15:25 
Brenner live
Direktesendt bokshow med Hans Olav Brenner høsten 2019. I kveld kommer Lars Saabye Christensen og snakker om 'Skyggeboken' som avslutter en trilogi og muligens et forfatterskap. Thorvald Steen har med seg sin selvbiografiske roman 'Det siste fotografiet' og Nazneen Khan-Østrem kommer for å snakke om sin kritikerroste bok om London. Hanne Hukkelberg skal spille for oss.
16:20 
Norge Rundt: Store gutter med små tog
Kveldens Norge Rundt er i rute, og vi skal møte gamle gutter som bruker nesten all fritida si på små tog Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
16:45 
Symesterskapet
Norsk konkurransereality. La ballet starte. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. 17 år gamle Tuva vil ha ballkjole og syarane får velge kvar sin kjole frå det rikhaldige skapet til mormora hennar. Men korleis sy ein kjole som passar på årets skuleball, og samtidig er brukbar i årevis framover? Den som lagar kjolen Tuva vel, er freda, men er det kanskje sikrare å satse på krava frå dommarane? Ein må reise heim, og det er aldri kjekt. Del 10 av 16.
17:25 
Poirot
Br. krimserie fra 2013. Ariadne Oliver blir spurt om å forberede en "morderjakt" til en festival i Devon. Men hun får bange anelser og tilkaller Poirot. Det viser seg at hun hadde grunn til å frykte at noe galt skulle skje under forestilllingen. Med: David Suchet, Sean Pertwee, Chris Gordon. (Dead Man's Folly). Säsong 13. Del 4 av 5. Producerat år 2013.
18:55 
Lindmo
Therese Johaug sier dom og utestengelse har gjort henne klokere, hun kommer til oss sammen med skuespiller Liv Ullmann som har fylt åtti år og føler hun kan starte livet på nytt. Hva får unge norske menn til å kjøpe enveisbillett til Syria for å være med i IS sin brutale krigføring? Det forsøker dokumentarskaper Joachim Førsund på få svar på i en ny podkast. Han er gjest sammen med Mario Vasquez, som er far til en død IS-kriger og bestefar til et norsk barn som sitter i interneringsleiren Al-Hol. Kveldens band er Sløtface, hvis vokalist Haley Shea er kåret til en av verdens femti kuleste rockestjerner. De spiller låten "Telepathetic" live i kveldens sending. God fredag! Sesong 15. Säsong 15. Del 4 av 15.
19:45 
Hovedscenen: Ultima 2019
Vi møter komponisten Lasse Thoresen i forbindelse med fremførelsen av hans verk, "Lyden av Arktis" med Arktisk Filharmoni under ledelse av Christian Kluxen.
20:00 
Hovedscenen: Barbara Hannigan - Ta sjanser
Over en periode på to år har et tysk fjernsynsteam fulgt Barbara Hannigan i forberedelsene til hennes første oppsetning av en opera der hun selv dirigerer. Hun ville selv finne de riktige solistene, og hun reiste rundt i Europa for å søke opp talenter som ikke ennå var etablerte "stjerner". Målet er en oppsetning av Stravinsky's "The Rake's Progress" med Gøteborg Symfoniorkester. Programleder Arild Erikstad.
21:05 
Attenborough og havmonsteret
Britisk naturprogram. I dinosaurtida herska ichthyosaurane i havet. Kva kan fossilet av "sjødragen" fortelje oss i dag?. Bli med David Attenborough og teamet på jakt etter svar.
22:00 
Streets of fire
Amerikansk musikkdrama fra 1984. Ellen er rockestjerne. Hun blir kidnappet av Raven, men han hadde ikke regnet med Ellens ekskjæreste, Tom, som er en kløpper når det gjelder slåsskamper . Ry Cooder står bak muskken i filmene. Med Michael Paré, Diane Lane, Rick Moranis, Amy Madigan og Willem Defoeo. Producerat år 1984. Regissör: Walter Hill, Skådespelare: Rick Morani, Amy Madigan, Willem Dafoe, Michael Paré, Diane Lane.
23:30 
Vietnam
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Ulmende krise. Historien om Vietnamkrigen slik den aldri har blitt fortalt før. Årene 1961-1963: President Kennedy og rådgiverne hans vurderer hvor mye USA skal involvere seg i Sør-Vietnam. President Diems stadig mer eneveldige regime trues av kommunistiske opprørere og buddhistiske protester. Säsong 1. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
00:25 
Lisenskontrolløren
Søta bror. Vårt forhold til Sverige har i over hundre år vært gjenstand for vitsing og kniving. Men hvordan har NRK forholdt seg til söta bror?. Lisenskontrolløren ser på harryhandel, misunnelse - og finner Petter Northugs overmann. Del 3 av 6.
00:55 
Island rocker
Islandsk dokumentarserie fra 2014. Björk, The Sugarcubes, Sigur Rós og Of Monsters and Men er blant de særegne musikalske eksportartiklene fra sagaøya. Men historien om populærmusikk fra Island starter lenge før dem. Säsong 1. Del 2 av 2.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Pet Shop Boys: live i London
Britisk konsert fra 2018. Den suksessfulle pop-duoen Pet Shop Boys bringer det bejublede og forrykende showet "Inner Sanctum" til det fornemme Royal Opera House i London. Producerat år 2018.
03:00 (04:43)
Stjernekamp
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. I kveld er det klart for en sjanger som artistene både gruer og gleder seg til, nemlig hiphop!. Nå skal de for første gang rappe på direktesendt tv! Yosef og Tshawe fra Madcon er kveldens gjesteeksperter! Programleder er Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 5 av 10.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Bokekspedisjonen
NRK2, torsdag 22/8 19:45(20:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se