Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 80. Del 4 av 13. Producerat år 2015.
06:30 
Hotel Impossible [Repris]
Lake Superior, Hotel Inferior. Anthony Melchiorri kaster sig endnu en gang ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til at få flere kunder og sikre deres overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis de ikke vil miste deres hoteller!. 11/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
07:20 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
Det bliver en voldsom kamp over knoldsellerien, når de to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen sætter hele kokkeæren på spil i en intens køkkenduel. Mørket har sænket sig over køkkenerne, og vært Mattias Hundebøll byder de to Family Food Fight-dommere velkommen til at kreere imponerende retter på tid, som kan tilfredsstille et kritisk panel af madeksperter. Der er publikum, tidspres, benspænd og køkkentricks i ét væk, når det er de helt små detaljer, der afgør aftenens vinder!. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
07:45 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
I aftenens intense dommerduel, sender vært Mattias Hundebøll Hannah og David ud på internettet efter ingredienser, og det giver helt nye udfordringer for de to stjernekokke!. Normalt bedømmer Hannah Grant og David Johansen familierne i køkkenerne, men nu sætter de deres egen ære på spil foran et publikum og et panel af madeksperter. Vi kommer til at se deres mest kreative sider, men Mattias styrer konkurrencen med hård hånd, og denne gang har han et benspænd af de helt store oppe i ærmet! Det presser de to kokke helt ud til kanten, når de skal lave vilde retter på kun 30 minutter. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
Abomination. Da liget af en ung mand dukker op rettes mistanken mod hans elsker, der hurtigt bliver udpeget som hovedmistænkt. Sagen bliver dog mere kompliceret, da gruppen opdager, at elskeren er søn af en homofobisk professor, der vejledte offeret på hans speciale. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 8 av 25.
08:55 
Studie 5 [Repris]
Festen når nye højder, når drengene og pigerne dyster mod hinanden. Jonas har inviteret tv-vært Felix Schmidt samt musiker og forfatter Morten Remar til at slå Stephanias hold. Hun har allieret sig med musiker Karen Mukupa og skuespiller Anne Sofie Espersen til at improvisere, synge og gætte sig til sejren. Denne gang skal der mærkes igennem, når Felix og Mukupa i Føl nummeret gætter sange med bind for øjnene. I Videospoofen sørger drengene for en verdenspremiere på Back to Back ”Jonathan” videoen – da den aldrig nogensinde er lavet! Pigerne går derimod all in på en helt særlig version af Outkasts ”Hey Ya”. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
09:45 
Studie 5
Jonas Schmidt og drengene battler mod Stephania Potalivo og pigerne i musikquizzen, hvor det handler om klæde sig ud, improvisere og i det hele taget give den gas på gulvet og bag pulten. I aften kommer tv-værterne Jacob Riising og Adam Duvå Hall forbi studiet, mens skuespillerne Anne Sofie Espersen og Julie Wester kæmper på den anden side. Glæd dig især til en nervepirrende omgang Stop tiden, hvor Jonas får alvorlige problemer. Du kan også høre skønsang, som aldrig før i ”Duetten fra helvede”. Også er der den uforglemmeligte videospoof. Drengene giver deres bedste bud på Prince’s sexede ”Kiss”, mens pigerne har skruet ekstra op for showet i Meghan Trainors ”Dear Future Husband”. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
10:45 
Top Gear [Repris]
Jeremy begiver sig ud på en økonomisk rejse. da han kører fra London til Edinburgh - og tilbage igen - på en enkelt tank i en Audi A8!. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 4 av 10.
11:55 
Top Gear
Richard tester 3 familiebiler: Vauxhall Astra, Mazda 3 og VW Golf. Og så forsøger han at bevise, at det er sikkert at befinde sig i sin bil, hvis lynet skulle slå ned. Säsong 4. Del 5 av 10.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The VCR Illumination. Sheldon og Amy er stadig nedtrykte over de dårlige nyheder om deres teori om super-assymetri, men et gammel VHS-bånd fra Sheldons fortid giver ham fornyet håb. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 10 av 24. Producerat år 2018.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Paintball Scattering. Penny og Leonard arrangerer en paintball-turnering. Men hvad der startede som et sjovt spil, ender i det rene kaos, da Sheldon bliver jaloux på Amy. Og så opdager Raj, at Anu ses med sin ekskæreste. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 11 av 24. Producerat år 2018.
14:00 
The Big Bang Theory
The Propagation Proposition. Da Pennys ekskæreste Zack opdager, at han er steril, kommer han til Leonard efter hjælp. Og så forsøger Raj at fikse forholdet med sin eks-forlovede Anu. Säsong 12. Del 12 av 24. Producerat år 2018.
14:30 
The Big Bang Theory
The Confirmation Polarization. Sheldon og Amy er lykkelige, da deres teori om super-assymetri bevises af to fysikere. Men da en Nobelpris kommer på tale, bliver det hele igen kompliceret og Sheldon må beslutte sig for, hvad der er vigtigst - Nobelprisen eller hans partner og kone?. Säsong 12. Del 13 av 24. Producerat år 2018.
15:00 
CSI: NY [Repris]
The party's over. Da viceborgmesteren bliver myrdet, bliver mistanken hurtigt rettet mod en forlægger af en snusket avis. Imens viser det sig, at den blå influenza kan skabe store problemer for Danny og laboratoriet. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 15 av 25. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: NY
No good deed. Holdet efterforsker en sag, der involverer mordet på en Internet-entreprenør hvis krop er blevet sprættet op af glubske gribbe. Säsong 5. Del 16 av 25. Producerat år 2009.
17:00 
Special Victims Unit
Control. En mand findes kastreret og blødende ved en togstation. Opklaringsarbejdet byder på store udfordringer, da offeret viser selv, at have udvist voldeligt adfærd, og mandens ofre bliver pludselig de mistænkte i en højst bizar sag. Säsong 5. Del 9 av 25.
18:00 
CSI: Miami [Repris]
Raising cain. Moren til Horatios barn bliver en hovedmistænkt i mordet på hendes mand. Hun kommer også under mistanke, da vidnet i sønnens retssag pludselig forsvinder, inden hun kan udtale sig. 11/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 13 av 21.
19:00 
CSI: Miami
You may now kill the bride. En baseball-stjernes brud bliver skudt på sin bryllupsdag. De mistænkte inkluderer hans bedste ven og holdkammerat, hans bodyguard og hans agent. Men sagen ændrer sig drastisk, da CSI opdager, at bruden ikke var det mål, morderen havde i sinde at ramme. Säsong 6. Del 14 av 21.
20:00 
Politijagt
Henrik stopper en fuld bilist med en usædvanlig høj promille. I USA jagter Thomas en butikstyv, der viser sig også at være meddeler for en specialagent. Og så måler Vlado flere bilister, der kører langt hurtigere end det tilladte. Säsong 18. Del 11 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Fartjagt: Københavns Politi [Repris]
Anders er på vagt i den civile videobil, da han standser en taxa og bliver mødt af en chauffør, som mildest talt føler sig forfulgt af politiet. Morten sidder i sin fotovogn i et skoleområde, og det er langt fra alle, der respekterer fartgrænsen på 50 km/t. Uopmærksomhed synes at være et væsentligt tema for de københavnske fartsyndere. Henrik kæmper med at gøre opmærksom på skiltning, og Jesper fanger en bilist, der kun har fokus på sin mobiltelefon!. ,. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2017.
22:05 
Body Cam [Repris]
High Stakes. Detektiv Gilbert arbejder på en sag om en lokal narkohandler, Jeffrey, der muligvis har tilegnet sig en stjålet riffel. Gilbert og hans hold omringer Jeffreys hus, men han nægter at overgive sig. Det udvikler sig til en livsfarlig situation for de involverede. ,. Säsong 1. Del 8 av 10.
23:10 
Criminal Minds [Repris]
Luke. BAU sættes til at efterforske fire mord, der alle er begået inden for tre dage. Forbrydelserne viser sig at have en forbindelse til Alvez, der for år tilbage befandt sig i området under jagten på en berygtet lejemorder. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 6 av 15. Producerat år 2018.
00:10 
Criminal Minds
Twenty Seven. Det er bogstaveligt talt et kapløb mod tiden, da BAU forsøger at fange de selvtægsmænd, der har stået bag en række af angreb. Angrebene sker nemlig med 27 minutter mellemrum. Säsong 14. Del 7 av 15. Producerat år 2018.
01:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to kill my step-dad. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 10/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3 av 8. Producerat år 2013.
02:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to be the black market maestro. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 6. Del 5 av 8. Producerat år 2013.
03:10 
Wolves At The Door
Fire venner samles under ”Kærlighedens sommer” i 1969 uvidende om, at et dødsensfarligt besøg står for døren. Hvad der startede ud som en hyggelig tur, forvandler sig hurtigt til rædslernes nat, da de ubudne gæster pludselig begynder at forfølge og torturere de fire, der nu må kæmpe med alt hvad de har, hvis de vil overleve. Producerat år 2016. Regissör: John R. Leonetti, Skådespelare: Adam Campbell, Miles Fisher, Elizabeth Henstridge, Katie Cassidy.
04:25 
Studie 5 [Repris]
I aftenens afsnit har holdkaptajn Jonas Schmidt besøg af skuespillerne Christopher Læssø og Gordon Kennedy, mens pigernes holdkaptajn Stephania Potalivo får hjælp af tv-vært Signe Vadgaard og radioværten Sara Bro. Glæd dig til en helt ny version af karaokeduellen, hvor Christopher dyster mod Signe. Og så bliver videospoofen legendarisk med drengenes udgave af Meatloafs ”I Would Do Anything For Love”, mens pigerne kaster sig over Whitney Houstons ”I Wanna Dance with Somebody”. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
05:15 
Mom [Repris]
Twinkle Lights and Grandma Shoes. Bonnie får kolde fødder, da hun begynder at forestille sig en fremtid med Adam. Og Christy forsøger at hjælpe en anden alkoholiker. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 1 av 22. Producerat år 2017.
05:40 (06:05)
Mom [Repris]
Fish Town and Too Many Thank You's. Bonnie bliver mistænktsom, da hendes bror Ray vender hjem fra afvænning og pludselig bliver gode venner med Adam. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 2 av 22. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Blindspot
Kanal 5 Danmark, onsdag 20/11 02:25(03:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se