Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Food Lab [Repris]
Cucumber melon cold soup. Lækker mad fra hele verden!. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 63 av 100. Producerat år 2013.
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 88. Del 11 av 13. Producerat år 2016.
06:30 
Cutthroat Kitchen
Tournament of Terror: Heat One. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 2 av 13.
07:20 
Restaurant: Impossible
Dog and Pony Show. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 10. Del 6 av 7. Producerat år 2014.
08:05 
Top Gear: Ambitious but Rubbish [Repris]
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. 21/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 8.
09:00 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 12/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
10:10 
All Together Now - England
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
11:35 
Delivery Man
David har et stort hjerte, men hans ambitioner for livet rækker ikke langt. Ikke nok med, at han mangler en følelse af ansvar, så skylder han penge til mafiaen. Og så mener hans gravide kæreste ikke, at han egner sig til at blive far. Men en dag ændres hans liv med ét, da han finder ud af, at han ved en fejl er blevet far til ikke mindre end 533 børn gennem sin anonyme donation til en sædbank. Og en stor portion af dem vil gerne vide, hvem han er. Så nu skal David beslutte sig for, om han skal give sig til kende og påtage sig det enorme ansvar. Regissör: Ken Scott, Skådespelare: Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld, Chris Pratt, Vince Vaughn.
13:45 
Den store venlige kæmpe
Den 10-årige Sofie står over for sit livs eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud af vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe!. Kæmpen tager den forskrækkede pige med til kæmpernes land og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle. Producerat år 2016. Skådespelare: Clement Jemaine, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Ruby Barnhill.
16:10 
Need For Speed
Undergrundsracerkøreren Tobey Marshall har siddet fængslet i to for et mord, som han ikke begik. Da han endelig bliver løsladt, har han kun ét for øje – at tage hævn over den egentlige bagmand, Dino. Det skal ske ved et hemmeligt og dødsensfarligt gaderæs i Californien, men for at deltage, må Tobey krydse USA på blot 45 timer. Og det bliver ikke nemmere af, at Dino udlover en kæmpemæssig dusør på Tobeys hoved. Regissör: Scott Waugh, Skådespelare: Imogen Poots, KID CUDI, Rami Malek, Aaron Paul, Dominic Cooper.
18:55 
Politijagt [Repris]
Det er med livet som indsats, når Henrik sætter efter en motorcyklist, som kører fuldstændigt vanvittigt på motorvejen. Personen kører på baghjul, mens han slingrer ind og ud mellem de andre biler, og Henrik kæmper for at stoppe ham, inden det ender i en i katastrofe. Vlado må også tale med meget store ord over for en anden motorcyklist, som ikke kan finde ud af det der med at overholde fartgrænsen. I Upper Darby holder Thomas sine skydeevner ved lige, og det viser sig at være en rigtig god ide, da han snart får en melding om en psykisk syg person, der har barrikaderet i et hus sig bevæbnet med et haglgevær!. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 1 av 11. Producerat år 2018.
19:55 
Politijagt [Repris]
Vlado må for alvor træde i karakter og sætte efter en hensynsløs mand, som forsøger at stikke af fra politiet på knallert, hvilket bringer ikke bare hans eget, men også andre menneskers liv i fare. I Upper Darby har Thomas lige fået fri fra tjeneste, da han overhører et sammenstød mellem to biler og må skride til handling i forsøget på at redde de tilskadekomne. Henrik får til gengæld fat i en ung mand, der kører uden kørekort, og han stopper også en bilist, der trodser enhver form for fornuft og brager derudaf med alt for høj fart. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 2 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Politijagt [Repris]
En lidt for eventyrlysten billist stikker af fra Vlado og hans kollega, som begger sætter efter gerningsmanden i et forsøg på at få ham standset, inden nogen kommer til skade. Lidt uden for Philadelphia må Thomas følge med en kvinde hjem, for at sikre sig, at hun er den person, som hun giver sig ud for at være. Den meget erfarne færdselsbetjent Henrik spotter en mistænkelig bil, og han beslutter sig for at undersøge sagen nærmere . 16/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 3 av 11. Producerat år 2018.
22:00 
Jønke - Rockermordet [Repris]
"Forbrydelser der rystede Danmark". En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl.a. om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne "Bullshit", om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Producerat år 2019.
23:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Politiet forfølger en hensynsløs bilist nær Odense, og køretøjerne bliver presset til det yderste, da de hastigt nærmer sig 250 km/t, og flugten bevæger sig ind i nødsporet på E20. I Vejle midtby stikker en motorcyklist af fra videobilen, og den intense jagt fortsætter gennem byens smalle gader og ind i de rolige boligkvarterer i forsøget på at ryste politiet af. Uden for Vejle kører to biler om kap, og på Svendborgmotorvejen sætter en spøgelsesbilist andres liv i stor fare. ,. Säsong 1. Del 5 av 12. Producerat år 2019.
00:05 
FBI [Repris]
Prey. Holdet efterforsker mordene på 18 unge kvinder. De får hjælp fra en overlevende person, der var knyttet til de døde. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 22. Producerat år 2018.
01:05 
FBI [Repris]
Crossfire. FBI-agenterne Bell og Zidan forsøger at finde frem til en snigskytte, der har et stadigt stigende antal ofre på samvittigheden. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 22. Producerat år 2018.
02:05 
Morderne iblandt os
The Green Monster. På landet i Ohio bliver Jack og Linda Myers skudt, mens de sover. Optagelser fra deres hjemmevideoer viser, at de kendte gerningsmanden. Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
03:05 
Hælerjagt [Repris]
Hvert år forsvinder der værktøj, maskiner og materialer for flere hundrede millioner kroner fra byggepladser og håndværkerbiler i Danmark. Nu vil Sverre Quist undersøge, hvem der køber de stjålne varer. Forsvinder maskinerne ud af landet?. Og er det andre håndværkere eller handymen, der er parate til at gøre sig til kriminelle for at skaffe sig billigt værktøj? For at få svar på det, taler Sverre Quist bl.a. med en tidligere kriminel og med sikkerhedsfolk, der udruster dyre maskiner med sporingsudstyr. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
03:55 
Unge i nattens klør
Søren Vejby forsøger at forstå de unges udbredte brug af partystoffer. Han mødes med 16-årige Mikkel, som har været afhængig af stoffer, siden han var 14 år. Selvom Mikkel nu er på afvænning og har været clean i lidt over en måned, har han besluttet sig for at udfordre sig selv ved at deltage i en stor technofest, hvor stoffer er let tilgængelige. Søren følger på nærmeste hold Mikkels bestræbelser på at sige nej tak til de stoffer, han får tilbudt. Søren møder også Emma, som var tæt på at dø af en overdosis, Janus, som ved, hvad de unge får tilbudt af stoffer i dag, og pusheren Max, som lever af at sælge stoffer fra sin narkobule. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
04:40 
Mom [Repris]
Skippy and the Knowledge Hole. Christy synes, at det er enormt svært at stoppe med ryge. Imens forsøger Bonnie at hjælpe Tammy med at forberede sig til sin prøve. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 16 av 22. Producerat år 2018.
05:05 
Mom [Repris]
A Dark Closet and Therapy with Horses. Bonnie tager modvilligt imod råd fra sin terapeut, Trevor, der forsøger at hjælpe hende med hendes ADD. Og Christy kæmper hårdnakket mod sin lyst til at spille. 30/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17 av 22. Producerat år 2018.
05:25 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
05:50 (06:00)
DIY - Do It Yourself [Repris]
DO IT YOURSELF - FILLER. Lad dig ikke skræmme af de mange projekter og forbedringer, du støder på i dit hjem. Gør det selv!. 09/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Blindspot
Kanal 5 Danmark, måndag 22/4 01:55(02:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se