Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Hollywood 911
Amerikansk realityserie från 2016. Brittany Murphy; Bryan Cranston; Amanda Bynes; Nicki Minaj. Brittany Murphys mor prøver desperat at redde sin datters liv. Et indbrud i Bryan Cranstons bil. Amanda Bynes' totale sammenbrud. Nicki Minajs skænderi på et hotel i Texas. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2016.
06:50 
Hollywood 911
Amerikansk realityserie från 2016. Charlie Sheen; Lindsay Lohan; Erin Andrews; Scott Stapp. Charlie Sheen har taget en overdosis, er at have festet igennem, tre dage i træk. Lindsay Lohans skandaløse biljagt. Erin Andrews' hotel mareridt med vindueskigger. Scott Stapps tragiske nervesammenbrud. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2016.
07:45 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Hos Forsidefruerne er der røre i andedammen da Gunnvør og Oliver Bjerrehus vælger at annoncere en stor nyhed på Instagram. Det skuffer veninden Sarah Louise, der til gengæld er lettet over, at hun som travl karrieremor endelig får sin længe ventede au-pair. Janni har inviteret den nybagte mor Amalie til forkælelse og velvære på Vedbæklund, men hun har også en bagtanke med sin invitation. Hun synes nemlig, at det er på tide, at Amalie slipper babyen og kommer ud på en date. I Dubai har Tina Lund travlt med at træne op til et stort stævne, hvor hun skal etablere, at hun efter endt barsel, endelig er tilbage i ridesportens top-elite. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
08:45 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Der fuld gang i den hos de travle Forsidefruer. Gunnvør og kæresten Oliver Bjerrehus skal til 3D scanning for at finde ud af om de venter sig en dreng eller pige. Amalie og Janni tager til det sidste nye inden for skønhedsbehandling og skal have skudt en ansigtsmaske af med laser, alt i mens Janni vil vise single-pigen Amalie, hvem hun vil sætte hende på date med. Sarah Louise vælger at behandle en familietragedie og tager til body SDS i et forsøg på at behandle sin sorg. I Dubai skal Tina Lund ride til et af oliestatens største stævner og vil gerne vise omverden, at hun efter kun 3 måneders barsel sagtens kan præstere på top-plan. Også er der stort drama, da Janni inviterer de andre forsidefruer til Nytårskur på Vedbæklund, hvor hun og Amalie har en høne at plukke med Sarah-Louise. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
09:50 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Forsidefruerne, Sarah Louise og Gunnvør, rejser til Dubai for at besøge deres veninde Tina Lund. I oliestaten får de rigtig tid til luksus, sol og forkælelse, men Sarah Louise oplever også en ny og skrap side af Tina Lund under en ridetur. I Danmark skal Amalie på sin første date i flere år. Det er Janni, der har arrangeret daten, og Amalie får sig noget af en overraskelse, da hun finder ud af, hvem hun skal spise middag med. Janni skal en tur på hospitalet, da hun har problemer med sin tarm, og det ender i flere prekære situationer, da hun ender med at skulle have en kikkert- undersøgelse. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
10:55 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Forsidefruen Janni Re har et vigtigt møde, der kan hjælpe hende på vej mod økonomisk uafhængighed af milliardær-manden Karsten. Men når Karsten hører om Jannis bedrifter udi forretningslivet, bliver den garvede købmand ikke imponeret. Der er sved på panden hos Amalie, der gerne vil i top-form efter barsel, og som har sit første vigtige rød-løber-arrangement, som hun gerne vil se godt ud til. I Dubai skal Gunnvør og Sarah Louise ud i ørkenen, hvor Tina Lund har planlagt en masse oplevelser for de to forsidefruer. Dubai byder også på en shoppetur, hvor Tina får de to veninder til at prøve noget tøj, der er væsentlig anderledes fra de gevandter de normalt iklæder sig. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
11:55 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Janni Re skal som en del af sit arbejde for et nyt firma på PR-tur til Jylland, og det skaber en række udfordringer for Forsidefruen, der ikke føler sig tryg på motorvejen, og som ikke er vant til at forlade Nordsjælland. Veninderne Sarah-Louise og Gunnvør skal ud at købe en ny bil til den bilglade Sarah-Louise, der ender med at sprænge budgettet og vælge en ordentlig øse. Og så er Tina Lund kommet hjem til Danmark for at holde et stort event for kendis-venner og pressen i forbindelse med en ny smykkekollektion, hun er med til at designe. Det er første gang alle Forsidefruerne er samlet under et tag, og der bliver naturligvis drukket masser af champagne, bagtalt og skruet helt op for dramaet, da en af forsidefruerne får lidt for meget indenbords. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
13:00 
Forsidefruer
Dansk realityserie från 2017. Sæsonafslutning. Janni Re drømmer om at blive økonomisk uafhængig af Karsten. Hun tager derfor med sit nye vinfirma til Næsbyholm Slot, hvor hun, til en storslået middag, vil prøve at imponere en række særligt inviterede indkøbere. Tina Lund skal se det nye sommerhus, som hun og manden Allan Nielsen er ved at få bygget, og så kommer der masser af snøft og tårer, da hun skal vise sin nye datter frem til moderen for første gang. Sarah Louise beslutter sig for at lave en håndsrækning til Janni og Amalie, som hun tidligere har haft nogle problemer med. Hun inviterer dem derfor med til et bilshow, hvor forsidefruerne rigtig kommer i konkurrencehumør, da de i forskellige turneringer skal skifte hjul og kaste med dæk. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
14:05 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion - Part 2. Andy konfronterer Teddi om hendes rolle i Puppygate, hvilket fører til en diskussion mellem Dorit og Lisa Vanderpump. Lisa Rinna åbner op om sit forhold til mad. 23/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 23. Producerat år 2018.
15:05 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. The Kardashians Take Japan. Kim forsøger at filme en hel kampagne for Yeezy sæson 7 mens hun er i Japan, men er bekymret for at hendes søstres modesans kan ødelægge linjens debut. Kris giver sin bedste ven et ansigtsløft i gave. 23/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 15. Del 9. Producerat år 2018.
16:05 
The Other Woman
Carly Whitten er en benhård advokat fra New York med et sæt skrappe regler, når det gælder mænd og forhold. Da hun møder Mark King åbner hun op og falder for ham. Et spontant besøg til hans hus i Connecticut går dog ikke som forventet. Da Carly banker på døren, er det Marks slåbrokklædte kone, Kate, der åbner. Som den hengivne kone, Kate er, er hun dybt chokeret over, at Mark er hende utro, og Carly er rasende over, at Mark er en gift mand. Producerat år 2014. Regissör: Nick Cassavetes, Skådespelare: Don Johnson, Nicki Minaj, Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton.
18:30 
Halløj på Wall Street
Laurel Ayres er en af Wall Streets mest talentfulde medarbejdere. Men det faktum at hun er sort og kvinde, sætter en kæp i hjulet for hendes videre karriere. For at vise at ikke kun mænd, kan få succes på Wall Street, vælger hun at opfinde en hvid og mandlig forretningspartner. Producerat år 1996. Regissör: Donald Petrie, Skådespelare: Dianne Wiest, Whoopi Goldberg.
21:00 
Taken 2
Liam Neeson vender tilbage som den pensionerede CIA-agent Bryan Mills, der må bruge sine "særlige evner", for at redde sin familie fra en hævngerrig mafiaboss i Istanbul. Producerat år 2012. Regissör: Olivier Megaton, Skådespelare: Leland Orser, Jon Gries, Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace.
23:00 
Taken
Den pensionerede agent Bryan Mills ønsker at bo tæt på sin datter og øjesten, Kim, og har derfor forladt efterretningstjenesten og er flyttet til Californien. Kim, som bor hos sin mor Lenore og sin rige stedfar Stuart, overtaler sin modvillige far til at skrive under på en tilladelse til, at hun kan rejse til Paris med sin veninde Amanda. Da de er fremme, deler de en taxa med en fremmed mand ved navn Peter, og Amanda fortæller ham, at de er alene i byen. Senere, da det lykkes Bryan at komme i kontakt sin datter, fortæller hun ham, at nogle forbrydere er brudt ind på stedet, og at hun og Amanda er blevet kidnappet af en albansk menneskehandel-bande. Producerat år 2008. Regissör: Pierre Morel, Skådespelare: Jon Gries, Katie Cassidy, Liam Neeson, Xander Berkeley, Famke Janssen.
01:00 
Chappie
I fremtiden vil mekaniske politimænd patruljere gaderne. Da robotten Chappie bliver stjålet og omprogrammeret, bliver han den første robot med tanker og følelser. Producerat år 2015. Regissör: Neill Blomkamp, Skådespelare: Sigourney Weaver, Jose Pablo Cantillo, Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman.
03:15 
Shades of Blue
Amerikansk dramaserie från 2017. Sweet Caroline. Mafiaen vil hævne sig på Harlee ved at få hende beskyldt for mord. Wozniak kæmper med at holde sin politifamilie sammen, da gamle beviser for en forbrydelse truer med at splitte holdet. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
04:05 
Shades of Blue
Amerikansk dramaserie från 2017. Fracture. Harlee og Wozniak efterforsker mordet på Caroline, hvilket sætter forholdet mellem Harlee og Nava i en akavet situation. Wozniak prøver at finde ud af hvem der lækker information til Verco. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2017.
04:50 
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. Hikori. Graham kæmper for at tilfredsstille to chefer - Roxanna og FBI. Brukners designs, på et nyt museum, forhindres af en gammel efterforskning. Roxannas planer hos DeGraaf's begynder at kommer op til overfladen, og Davenport bliver tvunget tilbage til et makkerskab med Graham, på grund af det økonomiske tilbageslag. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
Sweet Home Oklahoma [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Mama Drama. Jen og Josh tager børnene med Jens forældre i Texas, hvor de skal blive nogle dage. Forældrene har det lidt svært med et børnetomt hjem. Pumps beder sin mor om hjælp, til at få en pause fra sine børn. 25/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Beyond The Reach
TV3 Danmark, tisdag 28/5 04:00(05:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se