Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Boog & Elliot 4 - Jagtsæson
I Timberlines nationalskov fortæller Elliotsine woodland-venner en uhyggelig historie om en frygtindgydende ulv, der bor i skoven. Hans fortælling bliver lidt for uhyggelig for Boog, der bliver bange og beslutter sig for, at han ikke vil med på den årlige sommer-campingtur. Dyrene går sammen, for at hjælpe ham med at undersøge mysteriet om 'Wailing Wampus'-ulven og overvinde hans frygt. Producerat år 2015. Medverkande: Melissa Sturm, Gary Chalk, Frank Welker, Donny Lucas, William Townsend, Regissör: David Feiss.
07:25 
MasterChef - Danmarks største madtalenter
Det er første dag i tredje Indledende uge af MasterChef, og deltagerne bliver mødt af noget af en overraskelse, da de træder ind i køkkenet. Det hvirvler op med fjer! Denne maraton mandag starter nemlig ud med fjerkræs-ræs i køkkenerne. Men det er ikke alt, deltagerne udsættes for i dag, hvor der er hele fire konkurrencer på menuen. Dommer Jesper Koch tager dem igennem en masterclass i blanchering af tomater. Og der bliver kamp til stregen, når de skal vise, at de har lyttet efter. Men som altid i MasterChef er der konsekvenser, og den deltager, der klarer sig mindst imponerende igennem dagens strabadser, må lægge forklædet og forlade konkurrencen og kampen om MasterChef trofæet. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2018.
09:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er anden dag i tredje Indledende uge, og dagen byder på både holdarbejde og overraskelser for de 6 deltagere. I køkkenerne venter der hvert par en hemmelig boks, men hvad deltagerne ikke ved, er, at der inde i den hemmelige boks gemmer sig ikke kun én, men to yderligere hemmelige bokse! Parrene skal nu tage stilling til, hvor mange bokse de vil løfte. Et valg, der er altafgørende for, hvor meget tid de får i køkkenerne. Mens det bedste par går videre til i morgen, skal resten af deltagerne mødes i eliminering, hvor én må vinke farvel til drømmen om titlen som MasterChef 2019. 27/02 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2018.
10:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
En Masterchef aspirants vigtigste sans er smagssansen og den bliver virkelig udfordret i dagens program. Dommerne har planlagt en blindsmagning, hvor 5 deltagere med bind for øjnene, skal smage og genkende flest ingredienser i en paella. Det er afgørende at de får identificeret så mange ingredienser som muligt, for i konkurrence 2, kommer konsekvensen: De skal nemlig lave mad med de råvarer de har gættet rigtigt. Og taber du konkurrence 2, er du ude af MasterChef!. 28/02 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2018.
10:55 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er blevet sidste dag i deltagernes tredje indledende uge, så de 4 deltagere skal stramme sig an for at sikre sig én af de 3 resterende pladser videre i kampen om det eftertragtede MasterChef trofæ. Dagens helt store tema er fødevareparring. Aspiranterne skal arbejde med nogle råvarer som dommerne har sammensat, og i konkurrence 2, skal de selv sammensætte råvarerne og lave en ret, som er Masterchef værdig. Dagens dårligste deltager skal smide forklædet og forlade Masterchef køkkenet. 04/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2018.
11:55 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er første dag i fjerde indledende runde, og det er ikke et helt almindeligt MasterChef-køkken, der møder dagens syv deltagere. Køkkenet er nemlig forvandlet til en vaskeægte amerikansk diner! Ud med kålbuketter og pincetter, nu er der er greasy, feel-good fastfood på menuen. Dagens aspiranter skal nemlig forkæle dommerne med sprøde pommes fritter, snaskede burgere og lækker karamelsovs. Men selvom køkkenet oser af comfort food, er det aldrig ren hygge i MasterChef. Når dagen er omme, er de syv aspiranter reduceret til seks, for også i dag skal én uheldig deltager forlade konkurrencen. 05/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2018.
13:45 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Der er seks håbefulde aspiranter i køkkenet i dag, men kun fem går videre til i morgen med deres forklæde i behold. For at teste deltagernes evner i køkkenet, har dommerne i dag en særlig opgave i ærmet. Der findes nærmest intet mere appetitvækkende end lyden af sprøde chips, knasende karamel eller crunchy flæskesvær. Så for at slippe for dagens eliminering skal deltagerne kreere en lækker ret med et sprødt element, der kan vække dommernes begejstring. Men ikke alt går efter planen for de fire deltagere, der mødes i eliminering. En eliminering, der byder på et overraskende exit fra en deltager, dommerne ikke troede, de skulle sige farvel til allerede. 06/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 22. Producerat år 2018.
14:45 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
I dagens afsnit af Masterchef starter deltagerne et lidt andet sted end i de velkendte rammer i køkkenet; for de skal nemlig på en hæsblæsende indkøbstur i Meny. Der skal købes ind til en fri ret, som de derefter skal tilbage i køkkenet og kokkerere. Indkøbsturen er altafgørende for den ret de skal lave, men også for den tid, som de får i køkkenet. De har 300 kr. til at handle for og det er bare om at være hurtigere end sine konkurrenter for at sikre sig at man får længst tid til at lave mad i. Aspiranterne er presset og der kommer i den grad sved på panden når de sætter spurten ind og skal træffe hurtige valg i kampen om en plads videre i konkurrencen, og en stor fordel til i morgen. 07/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2018.
15:35 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er sidste dag i deltagerens fjerde Indledende uge og gårsdagens vinder har en kæmpe fordel med sig. En fordel der betyder, at han må bestemme, hvilken 10 råvarer ham og hans konkurrenter skal lave mad med i første konkurrence. En aspirant imponerer og går direkte videre og så skal de resterende tre i eliminering, hvor dommerne har forberedt en fastfood klassiker, nemlig kyllingevinger. De har kun 30 minutter så det handler om ikke at flyve højere end vingerne kan bære!. 11/03 år 2019 i TV3 DK. Säsong 5. Del 24. Producerat år 2018.
16:30 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Beauty Queen. Kim forbereder lanceringen af sin nye KKW Beauty kollektion, Kourtney forsøger at få en mere positiv attitude, og Khloé forsøger at forberede sig på at Tristan flytter til LA. 13/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2017.
17:30 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Lucy Lucy Apple Juicy. Erika bliver spændt da Lisa Rinna introducerer sin ven, den kendte skuespiller Denise Richards, for gruppen. 13/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 1. Producerat år 2018.
18:25 
The Notebook
Som teenagers mødes Allie og Noah. De forelsker sig over hals og hoved og deler en uforglemmelig sommer sammen i det sydlige USA. Allies overklasse forældre ønsker for intet i verden at hun skal gifte sig med en knægt fra arbejderklassen og sætter en stopper for forholdet. Allie drager bort for at starte på skole, mens Noah bliver tilbage. Han skriver breve til hende hver dag i et år, men får aldrig svar. Da de ved et tilfælde mødes mange år senere er det for sent. Allie er forlovet og skal giftes. Historien om Allie og Noah er skrevet i en gammel notesbog og har stor betydning for Duke, en ældre herre, der dagligt besøger sin veninde på alderdomshjemmet. Han læser historien for hende, igen og igen - men lige lidt hjælper det. Hun er senil og husker intet. Han vil give alt, for at opleve hende som hun var.bare en eneste gang, og hans eneste håb er at blive ved med at læse. Producerat år 2004. Regissör: Nick Cassavetes, Skådespelare: James Garner, Starletta DuPois, Ryan Gosling, Rachel McAdams.
21:00 
En ægte mand
Tom og Hannah har haft et platonisk venskab i 10 år. Han dater stribevis af damer, mens hun gerne vil giftes, men ikke har fundet den rigtige endnu. Lige da Tom begynder at tro, at han måske alligevel er kærestemateriale, bliver Hannah forlovet. Producerat år 2008. Regissör: Paul Weiland, Skådespelare: Kadeem Hardison, Chris Messina, Kevin McKidd, Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Sydney Pollack.
23:05 
Let's Be Cops
Her er en anderledes film om venskabet mellem to politifolk. Hvorfor er den anderledes? De er slet ikke politifolk! Ryan og Justin er to venner, der bliver inviteret til en kostume fest og beslutter sig for at klæde sig ud som politibetjente. Det bliver en vild fest, de bliver et stort hit, men pludselig går det op for dem, at de er blevet blandet ind i en skummel verden fuld af rigtige gangstere og korrupte politifolk!. Producerat år 2014. Regissör: Luke Greenfield, Skådespelare: Andy Garcia, Nina Dobrev, Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle.
01:10 
Mad Max: Fury Road
Den efterstræbte enspænder Max Rockatansky indlemmes i en gruppe, der ledes af Imperator Furiosa og forfølges af en nådesløs krigsherre og hans bander, og det fører til højspændt krig på landevejene. Producerat år 2015. Regissör: George Miller, Skådespelare: Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Josh Helman, Tom Hardy, Charlize Theron.
03:20 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2011. The Twist in the Twister. Liget af en “storm-jæger” dukker op efter en tornado og vækker ikke grund til bekymring før man finder en video optaget under katastrofen. Filmen viser, at der er tale om en mere skummel forbryder end naturen. Angela og Hodgins er desperate og må bede Angelas far om hjælp til børneopdragelsen. Brennan skal håndtere, at Booth konstant er overbeskyttende. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2011.
04:05 
Unforgettable [Repris]
Sæsonafslutning - Paranoid Android. En snigskyttes selvmord fører Carrie til en hændelse som er dybt begravet i hendes fortid, der sætter spørgsmålstegn ved hendes perfekte hukommelse. 15/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2016.
04:50 
Chicago Med [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. Win Loss. To komplicerede tilfælde med syge spædbørn kan have en overraskende sammenhæng. En livsglad hjemløs mand bliver behandlet og giver lægerne værdifuld indsigt. 14/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2013. Frozen Turkey. En afslørende bog og en retssag er en prøvelse for familien, lige som et svigt fra uventet side. Kim og resten af familien forsøger at skubbe problemerne på afstand ved at tilberede Thanksgiving-middag. 12/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Beyond The Reach
TV3 Danmark, tisdag 28/5 04:00(05:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se