Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
2 Broke Girls
And the Himmicane. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 10. Producerat år 2016.
06:25 
2 Broke Girls
And the Planes, Fingers and Automobiles. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 11. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
The Te of Pacey. Joeys surpriseparty for Pacey forværrer spændingerne i familien Witter. . Del 12. Producerat år 2001.
07:45 
Dawson's Creek
Hopeless. Dawson skal møde Gretchens venner for første gang, men han er langt fra tryg ved det. I mellemtiden bliver Joey og Pacey hvervet til at hjælpe Drue igennem en vigtig date. . Del 13. Producerat år 2001.
08:35 
Beverly Hills 90210
Bleeding Hearts. Kelly har lovet at mødes med sin mor, David og Brandon, men brænder dem af. Samtidig foreslår Valerie, at Susan skal kæde Ginger sammen med Jonathan, så de kan få fred for dem. Imens er Donna travlt optaget af en kampagne for sikker sex, hvor festdeltagerne skal sværge seksuel afholdenhed i 24 timer. Clare og Steve kan ikke dy sig for et hurtigt væddemål, men kan Steve holde fingrene fra Clare i et helt døgn? . Del 21. Producerat år 1995.
09:25 
Beverly Hills 90210
All This and Mary Too. Kelly er indlagt til narkoafvænning og prøver at glemme alt om Colin. Valerie, der lige er blevet droppet af David, er ikke sen til at udnytte, at Colin er fri på markedet. Samtidig skal Susan, Brandon, Steve, Clare og David på ski-tur. Men et væddemål mellem Susan og Brandon er lige ved at få katastrofale følger. Donna hørerer om en ny behandling for hjertepatienter, der er i Joes situation. Måske er hendes bønner blevet hørt. . Del 22. Producerat år 1995.
10:20 
Beverly Hills 90210
Leap of Faith. Steve er uventet kommet til penge og har sat sig for at købe sig en motorcykel - og ikke bare en motorcykel, det skal være en Harley Davidson. Men Claire deler ikke hans entusiasme. Brandon og Susan skal besøge Susans forældre - og det bliver alt andet end hyggeligt. Joe står over for en hjerteoperation, men hans bror Hank er til Donnas fortrydelse opsat på at tale Joe fra det. Imens betror Kelly sin nye veninde, Tara, at hun ikke kan udholde tanken om, at Colin og Valerie sammen. . Del 23. Producerat år 1995.
11:10 
Beverly Hills 90210
Coming Out, Going Out, Getting Out. Colin presser Valerie til at stille kaution for ham i fængslet. Men er Colin i stand til at leve op til ansvaret, når først han er ude i det fri?. Samtidig prøver Brandon, Susan, Claire og Steve at redde forholdet mellem Nat og Joen. De inviterer dem på en usædvanlig romantisk aften. Kelly, der lige er blevet udskrevet fra hospitalet, støder tilfældigt ind i lægen Greg. Måske er der romantik i luften? . Del 24. Producerat år 1995.
12:00 
Desperate Housewives
Into The Woods. Lynettes ægteskab trues endnu en gang, da Lynette og Rick efter et holdup i pizzeriaet tilbringer en hel nat sammen, låst inde i kølerummet. Overvågningsbillederne afslører tydeligt over for både politiet og Tom, at røverne afbrød dem i en særdeles intim middag, og Tom indser, han må gøre noget drastisk, hvis han skal redde deres ægteskab. Desperat af kærlighed indleder Susan jagten på Mike i fjeldet, men efter et skænderi med guiden er Susan pludselig alene i vildmarken kun omgivet af vilde dyr. Også kærligheden driver Edie ud i en vild beslutning. . Del 21. Producerat år 2006.
12:50 
Desperate Housewives
What Would We Do Without You?. På Wisteria Lane står det i bryllupsplanlægningens tegn. Oven på den lykkelige genforening af Susan og Mike er Susan mere end bryllupsklar, og siden hun allerede har et fuldt planlagt bryllup i baglommen, mangler hun bare, at Mike falder på knæ. Hvad hun dog ikke har taget højde for er, at Gabrielle i mellemtiden har set sit snit til at overtage, ikke blot bryllupsdagen, men hele Susans bryllupsarrangement. Et bryllupstyveri, som langt fra går stille af sig. Lynette og Tom kæmper derimod for at redde deres skrantende ægteskab, men får snart endnu større og alvorligere problemer at tage sig af. . Del 22. Producerat år 2006.
13:40 
Perfekte Steder
Manden i mit liv. Det er sommer, og hele slænget samles i et sommerhus, som Alex og MM har lånt. Rose og Tobias er forelskede, men Rose er begyndt at føle sig overset og laver et risikabelt nummer for at få hans opmærksomhed. I mellemtiden møder Natascha en ung kvinde på en badebro, der tydeligvis ser hende som andet og mere end en overfladisk influencer. . Säsong 3. Del 1. Producerat år 2019.
14:10 
Perfekte Steder
'Tror du, de er kærester?' Medvirkende: Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Tobias (Gustav Giese), Simone (Olivia Joof Lewerissa). Desuden medvirker: Natascha (Sus Wilkins), Astrid (Julie Grundtvig Wester), Oliver (Jakob Åkerlind), Alex (Aske Bang), MM (Sophie Marie Jeppesen), Christian (Elias Munk), Frederikke (Luise Skov) m.fl. Manuskript og instruktion: Mikael Wulff. Episodeforfattere: Allan Hyde og Lisa Jespersen. 'Perfekte Steder' er produceret for TV 2 ZULU, 2019, af New Creations. Mens Alex og MM styrer minigolfbanen med hård hånd, bruger Natascha sin energi på nabosommerhuset, hvor Astrid bor med sin ekskæreste. I mellemtiden er Rose vred på Tobias, der stadig fortier sine flytteplaner. Er Rose overhovedet en del af planerne? . Säsong 3. Del 4. Producerat år 2019.
14:45 
Diamantfamilien 2
I sæsonens sidste afsnit fejrer de fire Pitzner-piger, at en fantastisk sommer går på hæld. Men det er også nu, de skal have styr på fremtiden. Og selvom Elvira nu er blevet student og en "independent woman", så kniber det alligevel lidt med selvstændigheden, da hun skal til sit første møde med pladeselskabet - uden mor. Ophelias planer for sin gymnasietid forundrer begge hendes søstre. Og da familien diskuterer Thalias fremtid, ender det i tårer. For hvad gør man, når man ikke ved, hvad man vil med sit liv? . Del 8. Producerat år 2018.
15:15 
Diamantfamilien 3
Der er gået et år siden sidst, og der er splittelse i Diamantfamilien!. Det 22-årige midterbarn, Elvira Pitzner, har ikke talt til resten af familien i to uger - og det er ikke normalt. Familien bryder sig ikke om hendes forhold til kæresten Marc - og derfor ønsker hun ikke at se dem. Nu bliver der indkaldt til et heftigt familieråd. I løbet af sit sabbatår har Elvira kastet sig ud i et projekt med en tøjbutik på internettet, men det står i vejen for familiens planer om at sende hende på hotelskole i Marbella i Spanien. Katerina er træt af hverdagens hamsterhjul og vil rejse til indianernes land i New Mexico. Men hvordan pakker man til en telttur på prærien, når man hader at sove i telt. Del 1. Producerat år 2019.
15:55 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad kigger endnu engang dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger - denne gang fra Holstebro. Del 9. Producerat år 2017.
16:30 
Dybvaaaaad!
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Skive. Som altid er der masser af gode jokes og dumme sketches, leveret af den altid skarpe Tobias Dybvad. Og mon ikke også, der vil være en lille voxpop- fra Skives gågade? Se med i 'Dybvaaaaad' - fra Skive. . Del 10. Producerat år 2017.
17:00 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Dating Game, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 14. Producerat år 2016.
17:20 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Cop and a Half-Wit. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 15. Producerat år 2016.
17:50 
Modern Family
Clean Out Your Junk Drawer. Gloria har hyret en berømt selvhjælpsterapeut til at kigge forbi og afholde en særlig gruppeterapisession for alle tre par, men ingen tager det alvorligt, og Jay nægter at deltage. Imens diskuterer Haley og Alex, om de i virkeligheden burde slå op med deres kærester. Del 8. Producerat år 2015.
18:20 
Modern Family
White Christmas. Gloria planlægger en hvid jul, men vejret vil ikke rigtig samarbejde. Jay tager en vigtig beslutning om sit fremtidige arbejdsliv. Alex får en ny ven, alt imens Haley og Andy fortsætter med at ses i al hemmelighed. Del 9. Producerat år 2015.
18:45 
Venner
The One With Joey's Porsche. Joey finder en ny side af sig selv, da han opdager, hvor meget opmærksomhed man får, når man ejer en dyr sportsvogn. Ejeren af en Porsche glemmer nemlig bilnøglerne i Central Perk, og Joey beslutter sig for at vente på bilejeren ved den lækre sportsvogn - og lader som om, bilen er hans. Rachel beslutter sig for at hævne sig på Ross, da hun skal begrunde annulleringen af deres Las Vegas-ægteskab, men den plan giver bagslag. Monica og Chandler hjælper Phoebe med at babysitte trillinger. Säsong 6. Del 5. Producerat år 1999.
19:15 
Venner
The One on the Last Night. Det er aftenen før den store dag, hvor Chandler flytter sammen med Monica, og Rachel flytter ind hos Phoebe. Ingen af vennerne ved, hvordan de helt skal håndtere situationen. Chandler ønsker at give Joey nogle penge, fordi han er bange for, at Joey ikke kan klare sig alene. Joey afslår imidlertid tilbuddet blankt, men så får Chandler en idé: Hvad nu, hvis Joey vinder pengene i spil? Rachel har endnu ikke pakket sine ting og frygter, at Monica vil blive vred på hende. Säsong 6. Del 6. Producerat år 1999.
19:35 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra København. . Del 3. Producerat år 2016.
20:10 
Minkavlerne
René føler sig sløj og insisterer på, han har brug for lægehjælp, så Martin og Allan må tænke kreativt. Rebet strammer yderligere til, da Sonja begynder at lede efter René, og Jakob undrer sig over brødrenes øgede aktivitet ved containeren. Samtidig får Gerda pludselig travlt med at involvere Jakob i alverdens gøremål, da Maria kommer på uventet besøg. Del 3. Producerat år 2019.
20:40 
Minkavlerne
Renés fiskebil skal retur til hans chef, men da Martin og Allan ikke tør efterlade René tilbage i containeren, må de alle tre kører sammen til Sjælland. I mellemtiden får brødrene en ny chance for at få krudtet solgt, og Martin bliver tvunget til at bede Jakob om hjælp. Jakob og Maria tager samtidig en spontan tur til Hjallerup Marked - en tur, der bestemt ikke huer Gerda og pastor Per. Del 4. Producerat år 2019.
21:15 
Anders
Kan man stadig være 'Anden' som 36-årig? Og er 'Anden' og Anders overhovedet den samme person?. Kan det svare sig at analysere de faste vaner, mønstre og holdninger, der muligvis giver os et falsk og begrænset billede af os selv og dermed også sætter grænser for, hvad vi kan og ikke kan?. Det er nogle af de mange spørgsmål, der ligger til grund for Anders 'Anden' Matthesens nye onemanshow. Om vi får svar på alle disse spørgsmål er endnu uvist - men at vi får noget at grine af er dog 100 % garanteret!. Del 1 av 2. Producerat år 2012.
22:25 
Anders
Kan man stadig være 'Anden' som 36-årig? Og er 'Anden' og Anders overhovedet den samme person?. Kan det svare sig at analysere de faste vaner, mønstre og holdninger, der muligvis giver os et falsk og begrænset billede af os selv og dermed også sætter grænser for, hvad vi kan og ikke kan?. Det er nogle af de mange spørgsmål, der ligger til grund for Anders 'Anden' Matthesens nye onemanshow. Om vi får svar på alle disse spørgsmål er endnu uvist - men at vi får noget at grine af er dog 100 % garanteret!. Del 2 av 2. Producerat år 2012.
23:45 
Danish Dynamite 3
Tredje sæson af comedy-reportage-serien af komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang byder på et bredt persongalleri af danskerne anno 2014. I første afsnit skal vi igen følge ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann, der denne gang skal bytte sin gamle møgspand af en bil ud med en ny. Vi møder også Kongerne af Næstved der skal DJ'e til en eksklusiv fest i København. Det viser sig dog at være en noget anderledes fest end de regnede med. Gymnasielæren Alex skal give karaktere, men gør det på en ny og spændende måde. Og så har Torben Svendsen efter lang tids søgen ENDELIG fundet løsningen på sin seksualitet. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2014.
00:15 
American Dad
Scents and Sensei-bility. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 6. Producerat år 2014.
00:45 
American Dad
Big Stan on Campus. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 7. Producerat år 2014.
01:10 
Nørgaards netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 10. Producerat år 2015.
01:45 
Nørgaards netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 12. Producerat år 2015.
02:15 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Niels Hausgaard vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Niels lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 25. Producerat år 2018.
02:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med cremekongen Ole Henriksen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ole lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 24. Producerat år 2018.
03:25 
Beat Shazam
Beat Shazam. Hvor hurtigt kan du gætte sangtitlerne på nogle af verdens største hits? Hurtigere end musikappen Shazam?. Jamie og Corinne Foxx spinner plader, mens tre musikkyndige hold gætter løs i kampen om hovedpræmien på én million amerikanske dollars. . Del 4. Producerat år 2019.
04:15 
Beat Shazam
Amerikansk gameshow fra 2019. Beat Shazam. Der er én million dollars på højkant til det hold, der kan slå musikappen Shazam og hurtigst sætter titler på verdens mest populære hits. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Del 3. Producerat år 2019.
05:05 (06:00)
Baywatch
Tentacles - Part One. Konkurrencen mellem Matt og Slade spidser til. Imens er Mitch tvunget til at hjælpe en desperat kvinde og hendes sårede mand. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 6 av 22. Producerat år 1994.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Beverly Hills 90210
TV2 Zulu, fredag 29/5 08:30(09:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå