Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 11. Producerat år 2021.
12:15 
Livet er fedt
I en uge har deltagerne haft mulighed for at dyrke motion fra morgen til aften. Før de tager hjem, skal de på vægten - og det går ikke, som de selv forventer. Del 5. Producerat år 2002.
13:05 
Livet er fedt
Få et gensyn med serien om 65 stærkt overvægtige danskere, der kæmper for at smide de overflødige kilo. Del 6. Producerat år 2002.
13:55 
Badehotellet
Søminen. Da en løsrevet tysk sømine driver i land lige neden for hotellet, bliver det indledningen til en dramatisk afslutning på gæsternes ferie. Men inden da skal den unge tyske soldat Stefan for en krigsret, fru Frigh skal have opklaret, hvad der er sket med den charmerende bedrager Emil Høyer, og skuespiller Weyse skal udsættes for den helt urimelige beskyldning at have taget politisk stilling. Undervejs får Amanda atter brug for løjtnant Kiessling, mens grosserer Madsens forhold til besættelsesmagten sættes på den afgørende prøve. Del 5. Producerat år 2021.
14:55 
Cykling: Paris-Nice - studiet
TV 2s cykeleksperter vender situationen i det store cykelløb Paris-Nice og giver en update på de seneste begivenheder. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra cykelsportens verden på sport.tv2.dk. Del 1. Producerat år 2021.
15:05 
Cykel
1. etape. Paris–Nice. Cykling. Årets første store etapeløb, det traditionsrige Paris-Nice, der også bliver kaldt 'Løbet mod solen', begynder denne gang i den vestlige Paris-forstad Saint-Cyr-l'École. I år er det den 79. udgave af cykelløbet, og i alt skal rytterne køre 1238,9 km på de franske landeveje. Paris-Nice er et otte dages etapeløb, der som altid slutter på det traditionelle opløbssted Promenade des Anglais i Nice efter en uges strabadser. Sidste år vandt den tyske cykelrytter Maximilian Schachmann det prestigefyldte løb. Producerat år 2021.
17:10 
Kærlig hilsen 1997
I 1997 er Thomas Buttenschøn 12 år gammel. Han ser video, spiller musik og drømmer om at få Nick Carter-hår. Nu samler han sin familie og flytter tilbage til 1997. Til en tid, hvor den nyeste dille hedder tamagotchi, hvor Aqua synger 'Barbie Girl', og hvor der er ‘Urge' i køleskabet. I tre dage skal familien bo og leve som i 1997. Her er hverken mobiltelefoner, streamingtjenester eller internet. Kan mødet med fortiden gøre os klogere på nutiden?. Del 6. Producerat år 2020.
17:55 
Dit forårsvejr
Del 2. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:13 
Regionale nyheder
18:25 
Trailerpark Danmark
Kunstneren Kamilla flytter ud til kæresten Jonas i campingvognene. De to vælger at gå de fem kilometer med flyttelæsset på to sækkevogne. Stina er i gang med at indrette sin nye campingvogn, men det regner ind, og de må gå med store frakker for at holde sig tørre og varme, mens hun prøver at lappe forteltet med gaffatape. På Corona Camping ligger økonomien i ruiner, efter kommunen har forbudt at servere aftensmad i cafeen. Så Michael må tage natarbejde for at få det hele til at løbe rundt, og så kører Mona til Tyskland for at tanke op med hård sprut til julefrokosten. Del 2. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne og Regionerne - et år med corona
20:00 
Det bli'r godt igen
Det er snart et år siden, Danmark lukkede ned første gang. Det er et år, vi aldrig glemmer, og situationen er fortsat alvorlig med omfattende restriktioner. Men de vigtige vacciner er landet og er i gang med at gøre en forskel. TV 2 markerer årsdagen for corona, og mere end nogensinde har vi brug for at minde hinanden om, at vi heldigvis går mod lysere tider, og forhåbentlig vender vores normale liv også tilbage snart. Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen er værter, når vi møder kendte og ukendte danskere, der har gjort en forskel for vores humør. Rasmus Tantholdt, Lene Beier og Christian Degn møder danskere forskellige steder i landet, og så er der naturligvis masser af dejlig musik. . Producerat år 2021.
21:50 
Atomic Blonde
Amerikansk actionthriller fra 2017. Berlin 1989. En hemmelig og ekstremt vigtig liste med navnene på alle aktive britiske spioner forsvinder få dage før murens fald, og den britiske efterretningstjeneste MI6 sender agenten Lorraine Broughton (Charlize Theron) afsted for at få fat på listen igen. I Berlin slår hun sig sammen med MI6s lokale mand, agenten David Percival (James McAvoy), der har kontakt til en østtyske Stasi-agent, der ønsker at hoppe af, og som har vigtig information om listen. Nu må de samarbejde om at få agenten over den skarpt bevogtede grænse. Men hvem kan de stole på?. Producerat år 2017. Regissör: David Leitch, Skådespelare: John Goodman, Charlize Theron, James McAvoy.
23:45 
Smæk for skillingen
Melvin Kakooza bliver først alt for sent klar over, at han er blevet snydt af en smart silkeborgenser, og så får han sig lidt af en gåtur, når han skal opleve Himmelbjerget. Se hvem, der bliver godt og grundigt våd, og hvem der går hele vejen og vinder dejlige kontakter, når Melvin besøger en af Midtjyllands midterste byer - Silkeborg. . Del 8. Producerat år 2020.
00:40 
Ingemann, Fyn & Lolland-Falster
Denne gang skifter Peter Ingemann knallerten ud med en ATV for at tage på hestesafari i Langelands smukke natur. Guiden er skovløberen Max, hvis hjemmebryggede øl imponerer næsten lige så meget som de vilde heste. Peter drager videre til Lolland, hvor han blandt andre møder kunstneren Thomas, der på tiende år er i gang med at hugge 12 enorme sten om til Lollands nye vartegn - Dodekalitten. Turen ender med en rejse tilbage i tiden på Middelaldercentret, hvor museumsinspektøren Thit lader en begejstret Peter affyre verdens største blide. Del 4. Producerat år 2020.
01:30 
En eks-rocker rydder op
Rolf opdager, at 43-årige Martin lyver og skjuler for ham, at han fortsat drikker heftigt. Nu er Rolfs tålmodighed sluppet op. Han tager et hårdt opgør med Martin. 24-årige Christines praktik er slut, og hun venter nu på en afgørende opringning fra sin chef. Vil hun få tilbudt fast job og dermed nå det mål, som Rolf har arbejdet på i månedsvis?. Del 4 av 4. Producerat år 2021.
02:10 
Nødråb fra børnehjemmet
17-årige Johnas har været anbragt fire forskellige steder på tre år. Anbragte børn fortæller om vold og trusler fra de ansatte. Men har de ret?. TV 2 Dokumentar får indblik i videoer og dokumenter, der afslører en hidtil ufortalt historie om mistrivsel og manglende omsorg på en lang række børnehjem. Del 1 av 2. Producerat år 2021.
03:00 
Station 2: Ekstremisternes valg
Uroligheder i gaderne og sammenstød mellem ekstremister fra højre- og venstrefløjen og politiet har præget den amerikanske valgkamp i månedsvis. Station 2 går helt tæt på nogle af valgets ekstremister og følger dem før, under og efter præsidentvalget i USA. Del 7. Producerat år 2020.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV2 Danmark, torsdag 21/1 12:35(13:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå