Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 83. Del 7. Producerat år 2015.
06:20 
Top Gear: Best of the Specials
Vi har samlet de aller allerbedste øjeblikke fra de mange 'Top Gear UK' specials!. Producerat år 2017.
09:00 
Sahara
Den kække eventyrer Dirk Pitt er på jagt efter et legendarisk spøgelsesskib med værdifuld last, der skulle befinde sig dybt inde i det sandede og farlige Vestafrika. Med sig har han sin gode ven og hjælper Al samt den labre doktor Rojas, der undersøger en mærkværdig sygdom, som hærger området. Men ikke alle i Sahara synes lige godt om Dirk og hans ekspedition. Producerat år 2005. Regissör: Breck Eisner, Skådespelare: William H. Macy, Steve Zahn, Penélope Cruz, Matthew McConaughey.
11:20 
Tomorrowland: A World Beyond
Casey Newton er en kvik pige, som interesserer sig for videnskab og teknologi. Hun er også rigtig nysgerrig, så Casey har det med at rende ind i problemer. Efter en tur i detensionen får hun udleveret et emblem ved et tilfælde. Eller var det nu også det?. Når hun rør det, ender hun de mest forunderlige steder. Pludselig virker det ikke længere. Casey opsøger manden, som hun er sikker på, kan få det til at virke igen. Herfra starter en rejse, der er noget længere, end hun forventede. For Frank Walker mener, at hun kan redde fremtiden!. Producerat år 2015. Skådespelare: Raffey Cassidy, Tim McGraw, Brittany Robertson, George Clooney, Hugh Laurie.
13:55 
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort. Regissör: David Yates, Skådespelare: Emma Watson, Tom Felton, Michael Gambon, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
17:00 
Over Atlanten [Repris]
Atlanterhavet viser ingen nåde – og kræver sine ofre. Det mærker Wafande, Anders Lund Madsen, Katerina Pitzner, Kristian von Hornsleth, Julia Sofia Aastrup og Jesper Vollmer allerede første nat på deres færd mod at krydse Atlanten. For når mørket sænker sig over båden, sætter søsygen for alvor ind. Og for Jesper Vollmer, som i forvejen har et ekstra ansvar ombord – og samtidig kæmper med sine fysiske begrænsninger – rammer den nye virkelighed meget hårdere, end han nogensinde havde frygtet. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
18:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På Amager drejer en motorcykel gashåndtaget i bund, og indleder et ræs mellem med- og modkørende biler, der sjældent er set lige. Jagten fortsætter i modkørende vejbane, indover cykelstier og fortove, så folk må søge tilflugt i rabatten for ikke at komme til skade. Vest for Herning overraskes betjentene over, at en spritbilist stadig er opretstående, da han blæser alkometeret op på hele 2,4 promille. Og så bliver videobilsoperatør Steen Erik Hansen overhalet af en motorcykel, der kører over 100 km/t – på baghjulet. 01/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2.
19:00 
Top Gear - Danmark [Repris]
Felix, Dar og Jesper kommer bogstaveligt talt på glatis i det norske skiparadis Beitostølen. De indtager pisterne i en Suzuki Jimny, en Ford Ranger Raptor og en Range Rover Sport PHEV. Det bliver det ultimative slalomløb i tonstunge køretøjer ned af skibakken imens tågen giver udfordringen et ekstra lag. Her oplever Dar, at bremselængde og stejle pister er et dårligt match. Og så er Youtuber og Tv-vært Rasmus Brohave i studiet for at sætte en tid på Top Gear banen. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
20:00 
Politijagt [Repris]
Foråret er på vej og motorcyklerne strømmer ud på vejene. I Nordsjælland, har Jørgen travlt med åbning af Bakken, mens Peter stopper en motorcyklist, der blandt andet har for meget fart på. Også i Midt- og Vestsjælland er der fokus på Bakkens åbning, men her er det ikke motorcyklerne, der viser sig at være problemet. Og i USA får Thomas travlt, da der kommer en melding om en mand, der er faldet om og årsagen er ukendt. 03/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 9.
21:00 
Over Atlanten
Livet til søs er ingen dans på roser - tvært imod. Det må den kendte besætning på sejlskibet over Atlanterhavet hurtigt sande. De ulideligt hårde nattevagter sætter sine spor hos hele besætningen, men især diamantdronningen Katerina Pitzner kæmper med at vænne sig til den nye hverdag, hvor det kolossale pres og pirreligheden begynder at vise sit grimme ansigt. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
22:00 
Pandemic: COVID-19
Ved hjælp af de nyeste oplysninger fra sundhedsområdet afslører eksperter, hvorfor denne nye form for coronavirus er så livsfarlig, og hvad man kan gøre for at bekæmpe den.
22:55 
Top Gear - Danmark [Repris]
Felix, Dar og Jesper kommer bogstaveligt talt på glatis i det norske skiparadis Beitostølen. De indtager pisterne i en Suzuki Jimny, en Ford Ranger Raptor og en Range Rover Sport PHEV. Det bliver det ultimative slalomløb i tonstunge køretøjer ned af skibakken imens tågen giver udfordringen et ekstra lag. Her oplever Dar, at bremselængde og stejle pister er et dårligt match. Og så er Youtuber og Tv-vært Rasmus Brohave i studiet for at sætte en tid på Top Gear banen. 05/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
23:50 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Voldtægtsmonsteret. En tur i byen ender som et mareridt for en 22-årig kvinde, da hun bliver slået ned af en fremmed mand og voldtaget tre forskellige steder i Indre København. For første gang står kvinden åbent frem og fortæller, hvad der skete den aften, og hvad det betød for hende, at gerningsmanden ti år efter udsatte endnu en kvinde for et brutalt overgreb, som offeret kun med nød og næppe overlevede. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
00:55 
Strøgvagterne [Repris]
Simon har sidste dag som strøgvagt og skal rejse tilbage til sin fødeby Århus. Men inden da er der tyve, der skal stoppes, og da en af dem forsøger at omgå en alarm med en såkaldt russerpose, er Simon på pletten. På Hovedbanegården forsøger en velkendt familie af tyve sig i en butik, men Onur sørger for, at det ikke lykkes for dem. På Strøget får Anders og Kristian deres sag for, da de tilbageholder et rumænsk kærestepar, der truer dem på livet. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2020.
01:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to run with my brother. En gruppe utilpassede unge, som bryder ind i biler og røver huse, sender et trusselsbånd til myndighederne, før de flygter. Säsong 5. Del 4.
02:55 
Sex Drive
Den 18-årige Ian fra Chicago har ikke det store held med damerne. Derfor bliver han også temmelig overrasket, da en laber blondine på internettet tilbyder at tage hans mødom, hvis han kører fra Chicago til Knoxville og møder hende. Ian kaster sig ud i vognen sammen med sine to venner og jokker sømmet i bund. Men vejen er lang og trioen bliver mødt af den ene mærkværdige forhindring efter den anden. Producerat år 2008. Regissör: Sean Anders, Skådespelare: James Marsden, Seth Green, Alice Greczyn, Josh Zuckerman, Amanda Crew.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 14/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 7. Producerat år 2015.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 83. Del 3. Producerat år 2015.
05:30 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 05/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 6. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Bedtime Stories
Kanal 5 Danmark, söndag 16/2 17:00(18:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå