Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Kærlig hilsen 1963
I 1963 er Jarl Friis-Mikkelsen 12 år. Han leger cowboy og indianer, laver aftensmad til sin far og drømmer om at få langt hår ligesom John Lennon. Nu samler Jarl sin familie og flytter tilbage til 1963. Til en tid hvor tavshed var guld, Beatlemania var et helt nyt udtryk, og hvor rigtige mænd gik i gabardinebukser. I tre dage skal familien bo og leve som i 1963 - helt uden mobiltelefoner, streamingtjenester eller internet. Alt er, som det var i 60'erne - fra lyde og lugte til smag og stil. Producerat år 2018.
13:25 
Meyerheim & stjernerne: Tom Kristensen
Michael Meyerheim har forladt det trygge talkshowstudie og træder nu ud i virkeligheden, hvor han møder Danmarks mest vindende racerkører, Tom Kristensen. Den erfarende tv-vært tegner et unikt og kærligt portræt af den ydmyge jyde, der er nidobbelt Le Mans-vinder. Han møder Tom Kristensen på hjemmebanen i Hobro, hvor vi får et sjældent blik bag facaden, når Tom Kristensen fortæller åbenhjertet om sin racerkarriere, familien og om at vende hjem til Jylland. Meyerheim følger også Tom på dagen, hvor sportsstjernen bliver indlemmet i sportens Hall of Fame ved et storstilet gallashow. Producerat år 2018.
14:15 
Kendisfamilier
Efter flere år i Århus rykker Julie Berthelsen og familien teltpælene op og flytter til København, da Minik har fået en toårig kontrakt med håndboldklubben Ajax København. Imens finder Martin Brygmann sit indre legebarn frem, når han sammen med Jacob Riising er konferencier ved Ecco-Walkaton, og det går ikke stille for sig med de to på scenen. Jens Gaardbo har fokus på at holde sig sund og rask. Derfor står hverdagen både på gåture med hunden, æbler til frokost og fodboldtræning. Problemet er bare, at fodboldtræningen ofte følges op med generalforsamling i klubben, og det foregår tilfældigvis hos den lokale vinhandler. Producerat år 2019.
15:00 
Stjernerne på slottet
Du kender ham nok bedst som dommer i 'Vild med dans', men Nikolaj Hübbe har tilbragt det meste af sin professionelle karriere i ballettens verdenselite. Vejen dertil har været hård, og Nikolaj har kæmpet med en voksende arrogance og voldsomme fysiske smerter. Da kroppen og alderen sagde stop, måtte Hübbe sadle om og finde ny mening med livet, hvilket førte ham tilbage til Danmark. Hør om Nikolaj Hübbes drømme for fremtiden, både for karrieren og på det personlige plan. Og se, hvordan han tager alle med storm med sine hårde, men også fantastiske, gribende historier. Producerat år 2016.
15:50 
Sukkertoppen
Den første semifinale byder på to professionelle konditorpar i køkkenet, nemlig Rikke Kring Jensen og Britta Moesgaard, der kæmper mod Thomas David Parry og Palle Wiby Sørensen. De dyster i den svære disciplin 'blikfang', hvor begge hold vælger at lave deres skulpturer i chokolade. De bliver også testet i, hvem der er bedst til at sammensætte desserter, når de af dommerne får udleveret en række sjove ingredienser. Og dommerne er som altid Nikolaos Strangas og Ronnie Holmen, mens værten selvfølgelig er Mette Blomsterberg. Producerat år 2018.
16:50 
Søde mesterværker
De dygtige konditorer er vant til at lave kager til enhver fest, og denne gang kaster Molly sig ud i en meget høj opgave. Hun skal lave en kage i samme størrelse som en balkjole til en kunstner, der fejrer sit 35-års jubilæum som 'drag'. Hos Tracy er det en bryllupskage, der er på menuen, og den skal overtrækkes med mere end 30 kilo chokolade. Producerat år 2017.
17:20 
Søde mesterværker
De fleste kan finde ud af at bage en sandkage, men når det kommer til konditorkagerne, så er det de færreste, der kan følge med. Heldigvis tager de dygtige bagere gerne opgaver ind, og det er der en lille fødselsdagspige, der bliver glad for. Producerat år 2017.
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Razzia
På lastbilrazzia i Ikast kontrollerer Allan Bruhn fra Trafikstyrelsen lastbiler fyldt med farligt lastet gods, og én har så graverende fejl, at den må eskorteres direkte på værksted. En normal fartmåling udvikler sig for politibetjent Johnny Klindt Jacobsen, da han stopper en fartsynder, som viser sig også at være eftersøgt af politiet. Politibetjent Jakob Fosgerau bliver kaldt ud til en butik, hvor en kvinde har kastet batterier i ansigtet på butiksejeren. Säsong 7. Producerat år 2016.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Toppen af poppen
Det bliver en betydningsfuld og følelsesladet dag, når popdronningen Medina sætter sig for bordenden og får overrakt seks unikke fortolkninger fra sit imponerende bagkatalog. Medina åbner samtidig op og fortæller om sin lange karrieres op- og nedture. Teitur tager alle med storm i de fanøske klitter med sin version af 'For altid', mens Anders Blichfeldt sætter strøm til hittet 'Det smukkeste'. Nerverne er også uden på tøjet, når Kwamie Liv kaster sig ud i fortolkningens ædle kunst på sangen 'Kun for mig'. Producerat år 2019.
21:10 
Kærlighed og andre katastrofer
Den dygtige og succesfulde psykolog Rosa (Christine Albeck Børge) er ekspert i parforhold, men hvad hun ikke ved, er at hendes mand, mekanikeren Frederik (Lars Ranthe), har en affære med en kvindelig fotograf ved navn Sonja (Ellen Hillingsø). Da affæren resulterer i, at Sonja bliver gravid, opsøger hun byens bedste psykolog for at får råd og hjælp - Rosa! Sonja fortæller - og Rosa lægger to og to sammen. Nu kæntrer Rosa og Frederiks ellers så trygge verden, og situationen bliver kun mere forvirrende af, at Rosa opdager, at Frederik også har gjort hende gravid. Filmen er skuespilleren Sofie Stougaards debut som filminstruktør. Producerat år 2019.
23:00 
DNA
Tranummanden. Efter tragedien er Rolf blevet skilt og arbejder som landbetjent i Nordjylland. I forbindelse med et biltyveri møder han den unge politiassistent Neel, og han sendes til København for at tjekke biltyvens DNA. Her er Rolfs gamle kollega, Jarl Skaubo, blevet chef for det nye retsmedicinske center, men han finder intet match i DNA-registret. I mellemtiden finder Neel ud af oplysninger om biltyven, som burde stå i registret, og Rolf konstaterer, at der må være fejl i registret. Og hvis der er fejl i dag, var der måske også fejl for fem år siden, da hans egen datter forsvandt? Rolf øjner et håb og beder Neel bringe gammelt bevismateriale til København. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
23:45 
Mit liv som luder
Lisbeth Zornig undersøger, hvad der sker, når de prostituerede udfordrer samfundets moral og nægter at bøje hovedet og tie stille. Men har det en pris at stå frem og stå ved at være luder? Lisbeth Zornig møder Sofie Brandvarm, som nægter at skamme sig, men har fortalt familie og venner om sit arbejde. Hun taler også med Lina, der blev afsløret mod sin vilje og frosset ud af lokalsamfundet, men som fortsat arbejder med at sælge sex. Producerat år 2018.
00:35 
Tillykke du er millionær
Hvert år bruger vi danskere ni milliarder kroner på at jage drømmen om millionerne. Men hvad gør vi så, når vi endelig vinder?. I seriens sidste program kan du møde John, som efter en grim skilsmisse endte med at bo i en campingvogn og miste kontakten til sine børn. Men et besøg hos købmanden skulle vise sig at ændre hans liv - og gøre ham 12,5 millioner kroner rigere. Mød også Jørn, hvis kones klasselotterilodder gennem generationer nu endelig har givet jackpot. Og Karen, der har spillet de samme lottotal i 20 år, men ikke ved, hvad hun skal gøre, når millionerne står på kontoen. Producerat år 2018.
01:05 
Britain's Got Talent
Audition 2. Jagten på talent fortsætter i anden auditionsrunde af 'Britain's Got Talent'. Talenterne er strømmet til fra nær og fjern i håb om en plads videre i konkurrencen. Glæd dig til et hæsblæsende show med sang, musik, dans, dramatik og en masse at grine af. Dommerne Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon og David Walliams sidder klar med rosende ord og skarp kritik og den eftertragtede guldknap. Säsong 13. Producerat år 2019.
02:15 
Blue Bloods
Guilt By Association. Da et kronvidne i Dannys sag bliver dræbt, kort før han skal vidne, beder Erin i frustration Anthony om at hjælpe Danny med at finde morderen. Imens forsøger Robert Lewis at tvinge Frank til offentligt at støtte en undersøgelse af politiets magtanvendelse; og Eddie og Jamie får et opkald om et selvmordsforsøg. Säsong 7. Del 140. Producerat år 2016.
03:05 
Blue Bloods
Personal Business. Da en mand bliver myrdet, vender mistanken sig straks mod hans ekskæreste, der allerede har fortalt Danny og Baez om sine bekymringer for mandens voldelige tendenser. Imens bliver Eddie jaloux, da Jamie lader en ung pige overnatte i sin lejlighed. Säsong 7. Del 141. Producerat år 2016.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Baywatch
TV2 Danmark, onsdag 21/8 03:00(04:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se