Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:25 
Huse der aldrig kommer til salg
Pernille Sams tager til Sydfyn, hvor der ligger en helt særlig række strandhuse. Huse, som ville være umulige at få lov at bygge i dag. Huse, der aldrig kommer til salg. Bagefter går turen til et smukt gods i den københavnske forstad, Ishøj. Godset er for nylig overtaget af næste generation, og på sit visit hos den unge godsejer Christian Cornelius Lerche hører Pernille mere om det store ansvar, som følger med, når man arver et gods. Producerat år 2016.
14:00 
Danmark ifølge Bubber
En bodyguard skal være parat til at ofre sig selv for at redde et andet menneske. Bubber vil finde ud af, hvorfor nogle vælger den levevej. Skal man være specielt stor og stærk eller måske dumdristig eller blodtørstig?. På bodyguardakademiet bliver Bubber trænet i nærkamp, flugtkørsel og crowd control, Og han er med til at passe på rockbandet Duné foran 30.000 vilde publikummer til Fredagsrock i Tivoli. Men til sidst står Bubber helt alene under den sværeste test af alle: Ville han selv være i stand til at tage en kugle for en anden eller ej?. Producerat år 2010.
14:35 
Danmark ifølge Bubber
Bubber og hans familie er bymennesker med stort B. Men nu har de solgt deres hus og sagt ja til at teste den romantiske drøm om det simple liv på landet i tre dage. Sammen med sin kone Ibsen og teenagedatteren Laura skal Bubber bo og arbejde på Krogagergård på Midtsjælland blandt kødkvæg, grise, får og høns. Landmandsparret Bjarne og Kirsten vil lære familien at producere deres egne økologiske fødevarer ved håndkraft. Og mens familien Bubber er på gården, må de ikke spise andet end det, de selv har gravet op af jorden eller slået ihjel. Bubber bliver udfordret på områder, han end ikke havde drømt om. Producerat år 2010.
15:05 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
15:30 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
16:00 
Lægehelikopteren
Akutlægerne kæmper for at nå frem til en forulykket rytter i en skov i Norfolk. Steph sidder fast og har ondt efter et alvorligt sammenstød i Northumberland. Og Paul bliver forbrændt i en bålulykke. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
X Factor
Otte livedeltagere står klar til at blæse både seerne og dommerne bagover, når de i andet liveshow synger sange fra 1980'erne. Blachman, Oh Land og Ankerstjerne har arbejdet intenst med deres deltagere, så de er klar til at gå på scenen, men for én af deltagerne stopper rejsen her. Hvem bliver det, og hvilke syv livedeltagere ser vi igen næste gang?. Producerat år 2020.
21:25 
Nyhederne
21:40 
X Factor - afgørelsen
Danmark har talt, og nu bliver otte livedeltagere til syv. Det er afgørelsens time i 'X Factor'. Hvem har sunget for sidste gang?. Producerat år 2020.
22:25 
Begravet i fortiden
Amerikansk krimithriller fra 2014. Politimanden Matt Scudder (Liam Neeson) bliver kontaktet af en narkobagmand, hvis kone er blevet kidnappet og dræbt. Nu vil manden have fundet de ansvarlige, så han kan straffe dem, og han overtaler Scudder til at tage sagen. Men under efterforskningen går det op for Scudder, at det bliver en farlig affære, da gerningsmændene er en sadistisk duo, som tidligere har bortført og myrdet en række kvinder - og de vil snart slå til igen. Producerat år 2014.
00:20 
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen
Amerikansk komedie fra 2013. Nyhedsvært Ron Burgundy (Will Ferrell) er rejst fra San Diego til New York og har masser af succes, da hans chef pludselig fyrer ham og forfremmer hans kone, Veronica Corningstone (Christina Applegate), til at overtage hans job. Ron Burgundy tager nu tilbage til San Diego, hvor han fyldt med selvmedlidenhed begynder at arbejde i Sea World. Men Ron får en mulighed for genrejsning, da producenten Freddie Sharp (Dylan Baker) fra Global News Network hyrer ham. Ron går sammen med sit gamle slæng og tager tilbage til New York, hvor han med en radikal idé vil forsøge genvinde tidligere tideres popularitet. Producerat år 2013.
02:15 
The Insider
Da den dynamiske tv-producer Lowell Bergman (Al Pacino) tager kontakt til den tidligere forskningschef hos tobakskoncernen Brown & Williamson, Jeffrey Wigand (Russell Crowe), er han i første omgang uvidende om, at han har mødt den ultimative 'insider'. Til Bergmans held viser det sig imidlertid snart, at Wigand styret af sine samvittighedskvaler er rede til at sætte sit liv og sin families tryghed på spil for at lade amerikanerne vide, hvordan tobaksproducenterne bevidst og yderst målrettet arbejder på at optimere cigaretternes kemi - samtidig med at de benægter ethvert kendskab til nikotinafhængighed og kræftfremkaldende stoffer. Snart ruller sagen i medierne og i retssalene. Producerat år 1999.
04:50 
Alarm 112
En dreng er hoppet i vandet fra en badebro uden at have tjekket vanddybden. Nu har han brækket den ene fod, og lægen Allan kommer på lidt af en opgave, da han skal forsøge at sætte den på plads igen. I København bliver paramedicineren Jesper kaldt ud til et trafikuheld - i silende regnvejr. Nu gælder det om at holde udstyret tørt og patienterne varme. Producerat år 2012.
05:15 (06:00)
Alarm 112
En ung mand bliver voldsomt forbrændt, da han bruger benzin til at tænde et bål ved en fest. Lægen Martin skal nu afgøre, om det er så slemt, at den uheldige mand skal flyves fra Aalborg til Rigshospitalet. I København skal paramedicineren Dennis finde ud af, hvor voldsomme en anden ung mands skader er, efter at han er blevet kørt ned af en varevogn. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Baywatch
TV2 Danmark, lördag 25/5 04:10(05:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se