Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:30 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
5 skarpe om Kierkegaard og kærligheden
Kierkegaard og kærligheden. De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard netop det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om kærligheden. De 5 skarpe: Den ubevidste kærlighed, Forelskelsen, Forførelsen, Beslutningens kærlighed og Næstekærlighed www.dr.dk/tro. Säsong 1. Del 4.
08:50 
5 skarpe om Kierkegaard og valget
Kierkegaard og valget. De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der lynhurtigt skærer ind til benet på hans tanker om at vælge. De 5 skarpe: At vælge sig selv, Friheden , Lidenskaben, At have en holdning og Spidsborgerens åndløshed. Säsong 1. Del 5.
09:10 
Store danskere - Ove Sprogøe
Ove Sprogøe. Han er en af de skuespillere, der har været med i flest film og tv-serier og teaterforestillinger - den mest flittige. Men fra starten tegnede det helt håbløst for den unge Ove Sprogøe. Han fik flere afslag på at blive skuespiller og hans fremtoning; en lille mand med en fremstående hage var der ikke mange førsteelsker-roller til. Men alligevel blev han en af tidens største skuespillere. Säsong 2011. Del 3.
09:50 
På skuldrene af Bohr
Universet er ikke uendeligt. Hvis du tror, universet er uendeligt, så skal du nok tro om igen. Flere ting peger på, at det er endeligt, og spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der er på den anden side? Hvis der altså er en anden side?. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 3 av 6.
10:05 
Hvide slaver
Cervantes. Den 26. september 1575 er skibet Sol på vej fra byen Napoli mod Spanien, da det bliver angrebet af nordafrikanske kaperbåde udenfor den catalanske kyst. Ombord er den spanske soldat Miguel, en ung mand på 28 år, der senere skal blive en af verdens største og mest læste forfattere. Cervantes og de andre om bord på båden bliver taget til fange og ført til Algier, hvor de bliver solgt som slaver på slavemarkedet. Cervantes er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Säsong 1. Del 3 av 3.
10:45 
Det splittede Danmark
I 1965 modtog den socialdemokratiske regering over 60.000 protestunderskrifter mod Statens Kunstfond. I spidsen for protestbevægelsen stod lagerforvalter Rindal der lagde navn til den nye isme, Rindalismen. Regeringen tog ikke protesterne alvorligt og socialdemokraterne måtte år senere, ved jordskredsvalget i 1973 lide historiens største valgnederlag til Mogens Glistrup og Erhard Jacobsen. Säsong 1. Del 1 av 3.
11:25 
Vidunderlige græske øer
Chios. Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Chios er angiveligt Grækenlands bedst bevarede hemmelighed. Den ligger 220 km fra fastlandet og er en af de mest uspolerede græske øer. Tag med Julia Bradbury og hendes mor til deres forfædres hjem, og hør om den sjældne aromatiske harpiks mastiks, som bruges i alt, fra mad til medicin og eksporteres til flere end 50 lande. I middelalderbyen Mesta, tager de danseskoene på - og drager derefter nordpå til Vrontados, også kaldet Homeropolis. Säsong 1. Del 6 av 6.
11:50 
Søstre bag tremmer
Svensk dokumentar fra 2016. (Prison Sisters) Sara og Najibeh er i livsfare efter at have afsonet en dom for utroskab i et afghansk fængsel. For at redde sin ære i den lille landsby planlægger Saras onkel at dræbe hende. Det lykkes Sara at flygte til Sverige og søge asyl, mens Najibeh bliver tilbage. Der begynder at gå rygter om, at Najibeh er blevet stenet til døde, og Sara og instruktøren Nima Sarvestani tager til Afghanistan for at finde sandheden om Najibehs skæbne.
12:50 
Vores mystiske planet
Caribiens giganter. New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her?. For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer. Säsong 1. Del 2 av 5.
13:40 
Vores mystiske planet
Bjerge mellem is og ild. New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Én bjergkæde forbinder to ekstreme verdener. En fæstning af ild, der er tilflugtssted for punaflamingoer og et isfyldt rige, hvor pumaen ligger på lur i det skjulte. Hvordan er disse to skabninger endt med at herske i så ugæstfrie omgivelser?. For at finde svar på det må vi begive os ud på en episke rejse og afdække de mysterier, der former livet i bjergene mellem is og ild. Säsong 1. Del 3 av 5.
14:30 
Charité
Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Bomberne regner ned over hospitalet med jævne mellemrum. Under bombardementerne er der ikke længere ansatte nok til at få de sengeliggende patienter i sikkerhed i kælderen. Artur lader sig overtale til at lade Karin overføre til den "specialiserede" børneafdeling. Da Anni opdager det, skjuler hun sin datter på hospitalets loftsetage. Også Otto får et akut behov for at skjule sig. Säsong 2. Del 5 av 6.
15:20 
Charité
Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Året er 1945. Fra operationsbunkeren kan man høre russernes artilleri rykke tættere på. Dag og nat bliver sårede soldater og civile behandlet under kaotiske forhold - uden vand, strøm eller bedøvelse. Alle, der kan, flygter ud af Berlin. Og da de russiske soldater endelig når frem til hospitalet, er der ikke meget håb tilbage. Säsong 2. Del 6 av 6.
16:10 
Københavns bombardement
Man har kaldt det historiens første terror bombardement. Det var under Napoleonskrigene, at englænderne angreb København. Angrebet skete på grundlag af falske rygter om, at Danmark var ved at opruste flåden, og at den skulle bruges mod englænderne. Men ny forskning viser, at et af rygterne var plantet af Napoleon selv. Englænderne gik efter civilbefolkningen i København, og de havde et nyt våben med, som skræmte danskerne fra vid og sans - Raketter. En efterprøvning af den gamle opskrift viser den brændende hale af ild, disse raketter dannede på himlen. Sendt første gang 2.09.07. Redaktör: Lone Leegaard.
16:50 
Den danske kejserinde
Dansk program fra2006 Dagmar, prinsessen fra Danmark. Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene.
17:30 
Rick Stein
Bordeaux. Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Denne gang tager han til Bordeaux for at opsøge markeder, restauranter, cafeer og barer. Säsong 1. Del 1.
18:30 
Ørnedræberne
En amatørs værk. I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen. Säsong 1. Del 4 av 4.
19:00 
Husker du ...
Året er. året er 1975. Det var kvindernes år. Det havde FN bestemt, men i virkeligheden havde kvindeoprøret været i gang længe. Mød Karen Jespersen, der var en af de mest aktive kvindesagsforkæmpere. 1975 var også året, da der blev fred i Asien. Amerikanerne forlod Vietnam og med dem flere hundredetusinde vietnamesiske flygtninge. Mød en af dem, der kom til Danmark i 1975. Et dansk rederi kom i øvrigt til at spille en helt særlig rolle i forbindelse med afslutningen på Vietnam-krigen. Hør om en af de største redningsaktioner til søs. Det var også i 1975 rockgruppen Queen toppede hitlisterne med "Bohemian Rhapsody" og en musikvideo, der var langt forud for sin tid. I Danmark havde vi vores helt egen stjerne. Gustav Winckler brød i 1975 igennem med "Gem et lille smil til det bliver gråvejr". Säsong 2. Del 6.
20:00 
Suite Francaise
Fransk-britiskt drama fra 2014. Sommeren 1940. Frankrig er besat af nazisterne. Unge og smukke Lucile Angellier prøver at leve op til sin strenge svigermors forventninger, mens hun venter på nyt fra sin mand, en fransk krigsfange. Madame Angellier kræver blind lydighed og forbyder al musik i huset. Da de bliver tvunget til at huse en tysk løjtnant, vendes der op og ned på deres liv. Baseret på en roman af Irène Némirovsky, som døde i Auschwitz i 1942. Producerat år 2014. Regissör: Saul Dibb, Skådespelare: Margot Robbie, Michelle Williams, Kristin Scott Thomas.
21:40 
På skuldrene af Bohr
Teleportation i Danmark. I en kælder i København findes et hold, som kan teleportere 100 millioner atomer. Betyder det så, at vi en dag kan teleportere mennesker?. Eller er det slet ikke meningen med teleportation?. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 5 av 6.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Jul på Vesterbro
Ondt i kufferten. med Anders Matthesen. Da Danny ikke møder på arbejdet, må Stewart improvisere. Igor er stærkt tømmermandsplaget og mangler noget. Sendt første gang 9. 12.03. Säsong 1. Del 9 av 24.
22:45 
Troldspejlet special
Superkvinderne er fremtiden. Er der ligestilling på vej i superheltebranchen? Og kan superhelte skifte køn?. Kvinder med særlige kræfter i alle former, farver og aldre myldrer frem på tv og på filmlærredet. Efter i årtier ofte at have måttet tage til takke med rollen som kæreste, mor eller offer, står de nu på egne ben - og de står stærkt. I denne special undersøger Jakob Stegelmann de store superheltekvinders historie - fra Wonder Woman til Ms. Marvel - samt en stribe af de mere ukendte. Säsong 1. Del 9 av 10.
23:10 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne.
00:15 
You were never really here
Britisk thrillerdrama fra 2017. Joe er en brutal og martret krigsveteran, der lever af at opspore forsvundne piger. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at redde hende. Joes mission fører ham dybt ind i en korrupt og ultravoldelig underverden, der også bringer ham i kontakt med hans eget indre mørke og hans længsel efter udfrielse. Joaquin Phoenix modtog Cannesfestivalens pris for bedste mandlige skuespiller for sin præstation som Joe, mens Lynne Ramsay, filmens instruktør, fik prisen for bedste manuskript. Producerat år 2017. Regissör: Lynne Ramsay, Skådespelare: Judith Roberts, Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov.
01:40 
Parkinson: Findes der en mirakelkur?
Britisk dokumentarserie fra 2019. (The Parkinson's Drug Trial: A Miracle Cure?) De har rystelser, stive muskler og langsomme bevægelser. Mere end ti millioner mennesker på verdensplan har Parkinsons sygdom. En gådefuld lidelse, der endnu ikke findes en kur mod. Gennem seks år følger vi ni frivillige parkinsonpatienter, der deltager i et af verdens mest ambitiøse kliniske forsøg. Kan risikofyldt hjernekirurgi og indsprøjtninger med proteinet GDNF vende den invaliderende sygdom?. Säsong 1. Del 2 av 2.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Arkitektens hjem
DR2, onsdag 5/10 16:10(16:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå