Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Helges skønne haver [Repris]
Oplev sammen med havekonsulent Helge Petersen, hvordan en landbohave på smukkeste vis smelter sammen med en skov. Natur og kultur i skøn forening. ,. Del 4 av 10. Producerat år 2000.
06:45 
Dage i haven [Repris]
Tareq og John vil tage sig af den store bambus og give den svenske jungle en værdig indgang, Pernilla vil lave noget fint ud af vand og hønsenet, og så skal John undervise lidt om hvidløg. ,. Del 5 av 8.
07:15 
Søren Ryge [Repris]
Hestemanden. Carsten har heste, og det er belgiske heste. De største og stærkeste af alle heste. Han bruger dem, som bønderne har gjort det i århundreder. Pløjer, harver, sår, kører. Han gør det, fordi han elsker sine heste og har gjort det hele livet. ,. Producerat år 2014.
07:45 
Guld i Købstæderne - En hurtig handel
08:00 
Kriminelt [Repris]
De nye nazister. To unge mænd er høje af lykke efter være blevet indlemmet i en nynazistisk organisation, der bruger vold rundt om i Norden. To andre fra samme organisation er fængslet for hærværk mod den jødiske kirkegård i Randers. Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen. ,. Producerat år 2020.
08:30 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
09:25 
Landsbyhospitalet [Repris]
Det slår gnister på The Royal, da Harper iværksætter en spareplan. Dr. Weatherill og dr. Ormerod kommer op at skændes om en patient, men Weatherill fortryder skænderiet, da hun kaldes ud til en alvorlig bilulykke. Og forstanderinden laver om på sine planer efter Johnny Lomax' død. ,. Del 39. Producerat år 2004.
10:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 19. Del 6 av 25. Producerat år 2019.
11:00 
Antikkrejlerne XVI
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. Säsong 19. Del 7 av 25. Producerat år 2019.
11:50 
Skattejægerne
I København vil Søren Falk samle inspiration og lede efter skøre skatte hos andre marskandisere - tæt på sin egen butik. Katrine Martensen-Larsen får en opgave på et hemmeligt lager for en helt unik og historisk samling af Holmegaards glas produceret gennem tiderne. I Odense vokser Jesper Damgaard-Lauritsens begejstring, efterhånden som han får åbnet skufferne til en møntsamling. Producerat år 2015.
12:20 
Bonderøven [Repris]
Frank skal sige farvel til to af de dyr, der har boet længst tid på Kastaniegården. Geden Lillen skal slagtes, og hesten Mammuth er sat til salg. Theresa hjælper med at tage de mange roer op og laver ensilage med gummistøvler i øsende regnvejr. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 17. Producerat år 2010.
12:50 
Kender du typen? [Repris]
I aftenens udsendelse skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har istandsat et 240 kvm loftsrum på Christianshavn. Hovedpersonen mener selv, man ikke kan sige noget om typen, der bosætter sig på Christianshavn, men livsstilseksperterne forsøger alligevel at spore sig ind på den kendte danskers navn ved at gå på opdagelse i de mange personlige ting, han omgiver sig med. ,. Säsong 2016. Del 7. Producerat år 2016.
13:35 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. ,. Säsong 2018. Del 19. Producerat år 2018.
14:20 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn håndplukket 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. På Statens Museum for Kunst i København mødes seks af kunstnerne for at portrættere D-A-D forsanger Jesper Binzer og generalsekretær for Red Barnet Johanne Schmidt-Nielsen, men kun to kunstnere går videre til semifinalen. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
15:05 
Lortemor [Repris]
Især når vi prioriterer karriere men samtidig ikke kan slippe ansvaret for hjemmefronten. De huslige pligter skaber splid, og manglende tid med børnene giver dårlig samvittighed. Far vil gerne mere på banen. Men får han lov? Og gør han det "godt nok"?. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
15:35 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2003. Nyudnævnt vicekriminalkommissær og enlig mor til tre, snart fire. Janine Lewis har nok at se til, og hendes liv bliver ikke mindre hektisk, da hun får til opgave at lede sin første drabssag. En skolelærer er blevet stukket ihjel i sin kolonihave. Janines chef presser på for at få et hurtigt resultat, men der er ikke mange spor at gå efter. ,. Del 1 av 19. Producerat år 2003.
16:45 
Landsbyhospitalet [Repris]
En epoke er forbi. Hospitalsdirektøren Middleditch har besluttet sig for at lade sig pensionere, og nu præsenterer han hospitalets ansatte for sin afløser. Samtidig udviser mr. Rose heltemod på golfbanen, mens et mindre uheld fører til en uhyggelig opdagelse for en familie. ,. Del 41. Producerat år 2006.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 4. Del 3 av 10. Producerat år 2014.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Alene i vildmarken
I sæsonens første afsnit bliver deltagerne sejlet ud til deres habitat. Kim falder i det kolde vand under forsøget med at bygge en bro til at fiske fra. 21-årige Emma synes at tiden går langsomt og Miguel savner sin datter og vil tage hjem allerede på dag 2. Del 1 av 7. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Dubais danske damer
Hvordan er det som dansk, moderne kvinde at leve i kontrastfyldte Dubai?. Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der har byttet tryghed og dansk velfærd ud med sharialov, lav skat og solskin året rundt. Når man er selvstændig i Dubai er der ikke meget barsel at hente. Sussi er frisør i Dubai og venter sit andet barn. Lene-Marie sidder i vintergrå Danmark efter mange år i Dubai. Men nu rejser hun for første gang tilbage til ørkenstaten med sin lille søn Adam, der skal genforenes med sin arabiske far. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
21:55 
Kriminalinspektør Banks [Repris]
Engelsk krimi fra 2015. Spøgelser. Liget af en studerende findes hensmidt i en slugt. Snart viser det sig, at den unge mand fremstillede ecstasy ved siden af sine studier. Helen Morton er chokeret, da hun opdager, at hendes tidligere elsker, en undercoverpolitimand, skygger den hovedmistænkte. Og chokket bliver ikke mindre, da Alan Banks lufter en teori om, at det er hendes eks, der står bag mordet. ,. Producerat år 2014.
23:25 
Fars pige
For at have fri adgang til far Jens' platinkort, må Alva hjælpe til i en af hans tøjbutikker. Men Alva keder sig med at dampe tøj, og smutter i stedet for i Wolford-butikken ved siden af, hvor hun shopper basics og får Jens til at betale. Alvas søster, Emma, prøver at overbevise Alva om, at hun ikke kan leve af fars penge resten af sit liv. Men Alva er bange for at fejle, hvis hun springer ud i noget, der ikke bliver en succes. Del 1 av 4.
23:55 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 4. Del 3 av 10. Producerat år 2014.
00:50 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Isobel hjælper sine venner Jean og unge Frankie fra Glasgow med at flygte fra fire skruppelløse gangstertyper. De tre venner søger tilflugt i Lochdubh, men snart dukker gangsterne også op. Kan den lille bys beboere hamle op med den hårdkogte kvartet?. ,. Del 15 av 20. Producerat år 1995.
01:40 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1997. Den unge Frankie Bryce bor nu sammen med sin tante Jean og Lachan Junior i Lochdubh. Da han viser sig at være en ualmindelig talentfuld sanger, øjner landsbyens beboere chancen for endelig at vinde den årlige konkurrence mod nabolandsbyen. Men Frankies jævnaldrende ven Tusker viser sig at være noget af et problembarn, og det bringer sangkonkurrencen i fare. ,. Del 16 av 20. Producerat år 1995.
02:30 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 45 av 48. Producerat år 2009.
03:15 
Bonderøven [Repris]
Frank skal sige farvel til to af de dyr, der har boet længst tid på Kastaniegården. Geden Lillen skal slagtes, og hesten Mammuth er sat til salg. Theresa hjælper med at tage de mange roer op og laver ensilage med gummistøvler i øsende regnvejr. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 17. Producerat år 2010.
03:45 
Kender du typen? [Repris]
I aftenens udsendelse skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har istandsat et 240 kvm loftsrum på Christianshavn. Hovedpersonen mener selv, man ikke kan sige noget om typen, der bosætter sig på Christianshavn, men livsstilseksperterne forsøger alligevel at spore sig ind på den kendte danskers navn ved at gå på opdagelse i de mange personlige ting, han omgiver sig med. ,. Säsong 2016. Del 7. Producerat år 2016.
04:30 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. ,. Säsong 2018. Del 19. Producerat år 2018.
05:15 
Skattejægerne
Sussie Vig får en opgave på Det Kongelige Teater, som kombinerer hendes kærlighed til julen med jobbet som rekvisitør på bedste vis. Nu går jagten på julekugler, røde nissemænd og guld-glas. Jesper Bo Hansen har en plan om at få solgt en masse møbler og nips på en basar i Helsingør. I Randers vil Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen meget gerne lokke flere mænd ind i deres butik med retromøbler og vintage-fund. Og det kræver, at de finder det helt rette lokkemiddel. Producerat år 2015.
05:45 (06:15)
Lortemor [Repris]
Især når vi prioriterer karriere men samtidig ikke kan slippe ansvaret for hjemmefronten. De huslige pligter skaber splid, og manglende tid med børnene giver dårlig samvittighed. Far vil gerne mere på banen. Men får han lov? Og gør han det "godt nok"?. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Antikkrejlerne
DR1, fredag 24/1 11:11(11:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se