Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Søren Ryge [Repris]
Holger Lillebil. Først kørte han lillebil i 20 år - den tids taxa. Så malede han vejstriber i 25 år. Nu er han 88 år og lever et hyggeligt liv på sit idylliske sted ved Præstø. Han kører i to biler, en Ford A og en Mercedes 180, årg. 1956. Desuden på en BMW motorcykel og diverse gamle traktorer. Han har 20 svalereder, 30 ure og titel af strandfoged på Jungshoved. Søren Ryge har besøgt ham. ,. Producerat år 2013.
06:40 
Skattejægerne
Rikke Fog og hendes far Frede Rasmussen er kørt vestpå - tværs over Danmark - i jagten på loppefund af høj kvalitet. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen mangler varer på hylderne, og de satser på at kunne fylde bilen med Lyngby-porcelæn og rustikke trækasser hos en anden nordjysk marskandiser. Det er to meget alternative køretøjer, som veteranbilforhandler Søren Sørensen falder for i Vestjylland. Både den hestetrukne slags og den med sidevogn. Producerat år 2015.
07:10 
Strafbart [Repris]
Blev jeg voldtaget?. "Plejede I at dyrke hård sex," spurgte politiassistenten 17-årige Pernille, samme nat hun var blevet seksuelt overfaldet af sin ekskæreste. Der kom til at gå fem år, før politiet tog hendes sag alvorligt. Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen. ,. Producerat år 2020.
07:40 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
08:35 
Landsbyhospitalet [Repris]
Sygeplejersken Stella Davenport vender tilbage til sine gamle kolleger på The Royal, men får en hård start, da en patient anklager hende for tyveri. Dr. Ormerod og dr. Weatherhill støder på en ubehagelig skoleinspektør og bliver vidner til et voldsomt faderopgør. ,. Del 34. Producerat år 2004.
09:20 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 7 av 10. Producerat år 2013.
10:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 21. Producerat år 2018.
11:00 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 22. Producerat år 2018.
11:45 
Bonderøven [Repris]
Frank får besøg af en masse gamle landmænd, der skal hjælpe ham med at få kornet op på stakkefoden. Det bli'r en dag med brændevin, løgnehistorier og godt gammeldags håndværk. Den nye økse færdiggøres, og det sidste vindue til drivhuset skal sættes på plads. www.dr.dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 12. Producerat år 2010.
12:15 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. ,. Säsong 2016. Del 2. Producerat år 2016.
13:00 
Hammerslag [Repris]
Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro?. ,. Säsong 2018. Del 14. Producerat år 2018.
13:45 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
De erfarne dommere: Kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg har udvalgt i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. Seks kunstnere tager denne gang til kunstmuseet Heart i Herning for med al deres passion og kreativitet at portrættere to kendte danskere. Når dagen er omme, er det op til dommerne at vurdere, hvilke to kunstnere der har talentet til at fortsætte til semifinalen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
14:30 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
Københavns Drengekor har et nært forhold til Kongehuset og drengene er vant til at synge for de Kongelige, men det kræver alligevel nerver af stål, når Jeppe på 12 år skal synge solo for Dronningen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
15:00 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. En tragedie har ramt Lochdubh. Alex er død, og Hamish er i dyb sorg. Han slår sig ned på en lille ø, hvor han planlægger at tage sit eget liv. Der er kun én anden person på øen, nemlig en gammel kvinde, der er fanget med sin fod på en landmine. Hvis hun flytter sin fod, dør hun. Men Hamish har brændt sin båd, så han kan ikke sende bud efter hjælp. ,. Del 11 av 20. Producerat år 1995.
15:50 
Hamish Macbeth [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1996. Lochdubhs bedemand bryder sig ikke om sin nevø og forretningspartner Christies grådige indstilling til jobbet, så han overtaler Lachie Junior til at forsøge sig som bedemandsassistent. Samtidig foregår der mystiske ting på byens kirkegård. Rory Campbells tante Bella forsvinder fra sit gravsted dagen efter sin begravelse. Graveren hævder, at Bella er blevet bortført af rumvæsner, men den tror Lochdubhs indbyggere trods alt ikke på. ,. Del 12 av 20. Producerat år 1995.
16:45 
Landsbyhospitalet [Repris]
Lægerne og patienterne på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland er tilbage. Søster Brigid havner i et dilemma, da abbedissen i hendes kloster nægter at modtage hjælp, da hun bliver syg. Dr. Weatherill forsøger at opklare, hvorfor en ung kvindes spædbarn er dødfødt. Og Lizzie forsøger at holde på en hemmelighed. ,. Del 36. Producerat år 2004.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 8 av 10. Producerat år 2013.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Løvens hule
Ægteparret Anne og Lasse kommer med en forretning, som giver børnetegninger nyt liv. Mens et andet ægtepar, Heidi og Brian, præsenterer løverne for bæredygtige alternativer til hverdagsprodukter, men hvad siger løverne til ægtepar, som laver forretning sammen?. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Dubais danske damer
Dansk dokumentarserie følger 5 danske kvinder, der har byttet tryghed og dansk velfærd ud med sharialov, lav skat og solskin året rundt. På Dittes villavej i Dubai er der Halloween, både morfar og den filippinske hushjælp hjælper til. Lene-Marie var forelsket i Dubai. Nu sidder hun i Svendborg med sin 2-årige søn, der savner sin arabiske far i emiraterne. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
21:55 
Cougarjagt - Ung mand søger moden kvinde
Selvom hun vælter sig i unge mænd, så er det ikke alle der kan tilfredsstille Tina, så hun går på jagt efter noget sexlegetøj, som hun kan bruge på de mænd, der kommer på besøg. Heidi prøver lykken med en ny fyr og indvier sin veninde i sit vilde singleliv. Veninden er skeptisk omkring Heidis interesse for de helt unge fyre, men bliver alligevel overrasket, da hun ser, hvor mange der tilbyder sig. Imens er Hans Peter kommet på Tinder, men der har han svært ved at finde en kvinde efter hans smag, så han beslutter sig for at rådføre sig med sin bror. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
22:25 
Kriminalinspektør Banks [Repris]
Engelsk krimi fra 2015. Begravet. Liget af en fremtrædende kvindelig advokat skylles op på bredden af en underjordisk flod. Alan Banks får mistanke om, at morderen skal findes blandt medlemmerne af kvindens egen familie. Snart bliver der begået endnu et mord, og Banks må optrevle et net af hemmeligheder og løgne for at finde frem til gerningsmanden. ,. Producerat år 2014.
23:55 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 8 av 10. Producerat år 2013.
00:50 
Hamish Macbeth l [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1995. Harry og Francis er på flugt fra politiet. Da de kører gennem Lochdubh, rammer de Hamish Macbeths elskede hund, Lille Jock. Hamish er sønderknust, og da han sætter efter de to røvere ud i vildmarken, gør det hans byfæller stærkt bekymrede. Kunne han finde på at skade de to mænd?. ,. Del 5 av 6. Producerat år 1995.
01:40 
Hamish Macbeth l [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1995. Det er vinter i Lochdubh, og stik mod Hamishs råd tager major Maxwell en gruppe kontorfolk med på hiking med kurs mod den mest hårrejsende bjergtop. Da selskabet får problemer, må Hamish kaste sig ud i en livsfarlig redningsaktion. ,. Del 6 av 6. Producerat år 1995.
02:30 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 39 av 48. Producerat år 2009.
03:15 
Kender du typen? [Repris]
Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. ,. Säsong 2016. Del 2. Producerat år 2016.
04:00 
Hammerslag [Repris]
Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro?. ,. Säsong 2018. Del 14. Producerat år 2018.
04:45 
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse [Repris]
Københavns Drengekor har et nært forhold til Kongehuset og drengene er vant til at synge for de Kongelige, men det kræver alligevel nerver af stål, når Jeppe på 12 år skal synge solo for Dronningen. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
05:15 (05:18)
Udsendelsesophør - DR1
05:45 (06:15)
Dage i haven [Repris]
I dag skal Pernilla og John afprøve en urgammel metode til at forbedre jorden i haven på. Tareq finder noget i køkkenhaven, som har passeret bedst-før-datoen, så han går straks i gang med at lave en noget undervurderet ret. ,. Del 2 av 8.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Antikkrejlerne med kendisser
DR1, söndag 19/5 09:00(10:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se