Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:40 
Drømmen om landet
Svensk dokumentarserie. På gården på Öland må Marcelo hjelpe bonden med å flytte grisene som skal slaktes. Flere familier fra storbyen har flyttet til distriktet for å begynne et nytt liv. Blir det så rolig og fredelig som de trodde?. Säsong 2. Del 5 av 8.
08:40 
Tore på sporet
Svenskebroren. Da Britt Gustavsen fra Sandefjord var ung, ringte det en mann fra Sverige og spurte etter hennes far. Hun fikk beskjed av sin mor om å avvise ham. Senere fortalte mora at dette var en sønn faren fikk i Sverige under krigen. Britt ville gjerne finne ham, men han ringte aldri mer. Del 1 av 8.
09:20 
Hva nå
Dansk dokumentar. Hva nå, far?. Kaspers far blir mer og mer dement. Den tidligere direktøren kan ikke legge sammen to og to lenger, og dilemmaene står i kø for familien. Del 1 av 2.
10:05 
Hjelp, vi flytter sammen!
Svensk dokumentarserie. Hva skjer når to familier med hver sine historier, vaner og behov skal flytte sammen? Ylva og Jon hjelper til med innredningen. (Hjälp, vi flyttar ihop). Del 4 av 8.
11:05 
Danske slott
Da. serie. Før var de forbeholdt adelen, men nå får vi kikke inn og ta del i pomp, prakt, nytelse og romantikk. To programledere har tatt seg inn på Dragsholm Slot og byr på gamle historier og herlige matretter. Del 1 av 3.
12:05 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. I en sjelden tidsreise over fire år har familien gitt oss en enestående tilgang til livene sine. Tett på oppturer og nedturer, familieidyll og konflikter blir vi med på den knallharde veien mot suksess eller fiasko. Del 1 av 8.
12:45 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Hittil ukjente familiehistorier om mennesker med rett til en arv. Waltraud Kristinsson dør i Malmø. Hun vil at sønnen Gunnar skal ha en del av arven etter henne, men ingen finner ham. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
13:45 
Året var 1965
I 1965 trappast krigen i Vietnam opp. Rolling Stones kjem til Sverige, og butikkane får selje mellanöl. Svensk dokumentar.
14:45 
En smak av nord
Islandsk matserie. Hva finner vi i verdens største kjøleskap, Nord-Atlanteren? På Island tar Sveinn Kjartansson oss med til et underjordisk bakeri. Der baker Kolbrun brød ved hjelp av jordvarme. I et nokså eksentrisk hjem på øya Flatey serveres blodpudding som dessert. Sveinn forvandler vågehval til en delikatesse og presenterer nye produkter av lam. Det blir trefninger mellom tradisjoner og trender på tallerkenen når Gísli Örn Garðarsson drar til Grønland, Færøyene, Island og Norge for å lære mer om hva menneskene har levd av og hvordan den moderne matkunsten utvikler seg. (Taste the North Atlantic). Del 5 av 8.
15:15 
Sveriges mest beundrede mann
Svensk dokumentar fra 2017. En svensk toppleders grandiose opptur og fall. PGs karriere er på topp, men han sikter enda høyere. Under ham knurrer motstandere, og verken hans visjoner eller karisma strekker til. (Sveriges mest beundrade man). Del 2 av 2. Producerat år 2017.
16:15 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer
Dansk dokumentarserie. De sivilkledde, hardhudede karene i den berømte og beryktede Uropatruljen bruker utradisjonelle metoder i kampen mot narkotika, vold og kriminalitet. Et av deres tidlige oppdrag er å avsløre bakmennene bak salget av hasj. Del 1 av 3.
16:45 
Tidsbonanza
Norsk underholdningsserie fra 2019. Høydepunkter. Høydepunkter fra sesongens mange tema. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 5. Del 11 av 11. Producerat år 2019.
17:45 
Norge Rundt: Studentene kommer!
Det er semesterstart, både for studentene og for Norge Rundt. I Trondheim har et rødt rundt hus vært en samlingsplass siden 1929. Bli med inn på Studentersamfundet. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
18:10 
Poirot
Fem små griser. Br.krim fra 2003. Etter en roman av Agatha Christie, med David Suchet i hovedrollen. I 1925 blir Caroline Crale hengt for drapet på sin mann, maleren Amyas Crale. Tretten år senere oppsøker datteren Lucy detektiv Hercule Poirot med et brev som moren skrev rett før hun døde, hvor hun bedyrer sin uskyld. Poirot har nå gjort seg kjent med sakens fakta og funnet ut at det var fem mennesker til stede den skjebnesvangre sommerdagen i 1926. En av dem er den skyldige. (Poirot: Five little pigs). Säsong 9. Del 2 av 4. Producerat år 2003.
18:55 
Lindmo
Sesongpremiere! Sissel Kyrkjebø feirer femti år og er for første gang sjef i sin egen karriere. Hun kommer til ukens Lindmo sammen med Nicolai Cleve Broch og Stig Henrik Hoff fra HBO-serien Beforeigners. Terrorangrepet i Al Noor-moskeen i Bærum har berørt mange, en av dem er styremedlem Irfan Mushtaq som var først på åstedet. Han er gjest i kveldens sending. I tillegg får vi besøk av Joachim og Levi fra e-sportlaget N47, som har gjort dataspill til toppidrett. Programleder Anne Lindmo. Sesong 15. Säsong 15. Del 1 av 15.
19:45 
Hovedscenen: Berlin-Filharmonien og Bryn Terfel i Museé d'Orsay
Den årlige Europakonserten med Berlinfilharmonikerne finner hvert år sted i et bygg med unik historisk betydning. I år tok orkesteret turen til Paris og det vakre Museé d'Orsay og på programmet finner verker av Wagner, Berlioz og Debussy - musikk som bygger en kulturell bro mellom Tyskland og Frankrike. Solist er Bryn Terfel - og det er hele 18 år siden sist han var solist med dette orkester. Dirigent, Daniel Harding. Programleder i Paris er Arild Erikstad som også møter Bryn Terfel i samtale.
21:35 
Alt hva fedrene har kjempet
Norsk dokumentar. Historien om en sønns oppdagelsesreise i farens fortiede fortid som hemmelig sovjetisk etterretningsagent i Finnmark under andre verdenskrig.
23:05 
Bokekspedisjonen
Karasjok. Ord vi deler. Bokekspedisjonen forflytter seg til Karasjok og til forfatter Inga Ravna Eira, samisk poet og formidler. Programleder Pia Rivelsruds Bokbil stopper på 12 litterære steder i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, på Karasjok og andre steder. Del 2 av 12.
23:35 
Den tyske legen
Argentinsk drama fra 2014. Legen Josef Mengele utførte grusomme eksperimenter på utallige mennesker under andre verdenskrig. Han ble aldri straffet, og levde i Sør-Amerika til han døde i 1976. Med: Àlex Brendemühl, Florencia Bado, Natalia Oreiro. Regi: Lucía Puenzo. Producerat år 2014. Regissör: Lucía Puenzo, Skådespelare: Natalia Oreiro, Àlex Brendemüh, Florencia Bado.
01:05 
Etter den kalde krigen
Ty. dokumentarserie. Krigen mellom Sovjetunionen og Afghanistan får ringvirkninger for hele østblokken. Unionen er uten økonomisk vekst, og den kollapser da jernteppet faller. I denne dokumentarserien ser vi nærmere på utviklingen i regionen gjennom tre tiår, fra Sovjetunionens fall frem til i dag. Er Vestens frykt for en ny bølge sovjetisk imperialisme berettiget? På hvilken måte påvirker den tidligere østblokken dagens og morgendagens Europa? (Generation of Change: Collapse of an Empire). Del 1 av 3.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Lindmo
Sesongpremiere! Sissel Kyrkjebø feirer femti år og er for første gang sjef i sin egen karriere. Hun kommer til ukens Lindmo sammen med Nicolai Cleve Broch og Stig Henrik Hoff fra HBO-serien Beforeigners. Terrorangrepet i Al Noor-moskeen i Bærum har berørt mange, en av dem er styremedlem Irfan Mushtaq som var først på åstedet. Han er gjest i kveldens sending. I tillegg får vi besøk av Joachim og Levi fra e-sportlaget N47, som har gjort dataspill til toppidrett. Programleder Anne Lindmo. Sesong 15. Säsong 15. Del 1 av 15.
02:50 (04:16)
Mors uendelige kjærlighet
Finsk dokumentar. Ti kvinner forteller om øyeblikket etter å ha født sitt første barn, stoltheten over å kunne gi barna sine en utdannelse og dagliglivets små gleder. Men de kan også fortelle om bekymringen når ungene blir syke eller behandlet dårlig. Kvinnene kommer fra ulike deler av verden, men kjemper alle for barna sine og gir oss håp om en bedre framtid.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Antikkduellen
NRK2, måndag 22/7 12:15(12:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se