Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 8 av 12. Producerat år 2014.
06:55 
Keeping up with the Kardashians
My Bodyguard. Kris overtaler Kim til at få sig en bodyguard. Da hun møder australske Shengo, bliver hun lidt for betaget af ham. Imens forsøger Khloé at lære Lamar at svømme. Producerat år 2010.
07:25 
Keeping up with the Kardashians
Botox and Cigarettes. Kim prøver botox for at komme sine øjenrynker til livs, men må døje med bivirkninger. Da Kris bliver taget i at ryge, griber Kourtney, Kendall og Kyle ind. Producerat år 2010.
07:55 
Beverly Hills 90210
My Funny Valentine. Efter gidselaffæren er Donna depressiv, og det bliver ikke bedre, da Cliff uventet dukker op og bringer hendes forhold til David i fare. Valerie får besøg af sin mor, som hun hader. Som om det ikke er nok, føler Valerie sig også hårdt ramt på grund af Kellys forhold til Tom. Säsong 7. Del 193. Producerat år 1997.
08:45 
Beverly Hills 90210
With this Ring. Valerie bliver hjemsøgt af fortidens spøgelser. Måske er det på tide, hun stifter fred med sin mor?. Tracy er dybt frustreret over forholdet til Brandon, og jalousien over for Kelly vokser. Donna har sagt ja til at mødes med Cliff, uden at gøre det forbi med David. Men hvordan vil David reagere?. Säsong 7. Del 194. Producerat år 1997.
09:35 
Beverly Hills 90210
Straight Shooter. Steve og Dick ryger pot, og Brandon frygter, at det vil gå ud over den forestående basketball-kamp. Clare og Kelly skal på weekendtur. Måske møder Kelly sin lykke her? Valerie er blevet kontaktet af "LaLa Magazine", der vil sætte hende på listen over de 50 mest "hippe" mennesker i L.A. Säsong 7. Del 195. Producerat år 1997.
10:20 
Beverly Hills 90210
A Ripe Young Age. Valerie falder for en ung filmstjerne, Rob Andrews, der føler sig fortabt i L.A. Kelly bliver sat på en prøve, da hun opdager en sovende dreng på sin terrassee Er han løbet hjemmefra eller blevet væk fra sin mor, som han påstårr David får en uventet allieret i Donnas farmorr. Säsong 7. Del 196. Producerat år 1997.
11:10 
Glee
The Untitled Rachel Berry Project. Rachel får mulighed for at få sin egen tv-serie, da en berømt manuskriptforfatter sætter sig for at skrive et pilotafsnit om sangerindens liv. Men da udkastet slet ikke er som Rachel havde forventet, må hun finde en måde at vise, hvem hun i virkeligheden er. Imens er Blaine tvunget til at fortælle Kurt om sin showcase med June Dolloway. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2013.
12:00 
Glee
Loser Like Me. Rachel vender hjem for at genfinde sig selv og får hurtigt en interessant mulighed på McKinley. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2015.
12:55 
Desperate Housewives
Look Into Their Eyes and You See What They Know - Part Two. Edie Britt er død ved en trafikulykke, og nu sidder hun et sted i himlen ved siden af Mary Alice, hvorfra hun fortæller sin historie. Veninderne på Wisteria Lane tager ud for at besøge Edies ukendte søn, Travers, og her vil de aflevere hendes aske. Selv om Edie ikke altid var lige populær, er det med både sorg og vemod, de desperate husmødre ser tilbage på hendes liv. Susan mindes tydeligt deres første møde, Lynette husker en mindeværdig aften i byen, Bree må indrømme, at Edie var forstående i forhold til Orson, og Gaby har ikke glemt deres venskabelige kappestrid. Säsong 5. Del 106. Producerat år 2008.
13:45 
Desperate Housewives
Rose's Turn. Sandheden er som regel ilde hørt på Wisteria Lane, men det giver ofte uventede bagslag at forsøge at dække over virkeligheden. Carlos finder Lynette i en prekær situation, som hun vælger at skjule for Tom. Gaby forsøger at dække over Toms koketterier. Orson vil helst undgå at fortælle Bree, hvordan han er kommet til skade. Katherine betror sig til Mike, hvilket fører til en overraskende indsigt. Og Susan beslutter sig for at afsløre sin dystre hemmelighed over for Dave. Säsong 5. Del 107. Producerat år 2008.
14:30 
Ugly Betty
Giving Up the Ghost. Betty og resten af Mode er under kolossalt tidspres op til deadline for det nyeste nummer af Mode og knokler med lynets hast for at nå at få det i trykken efter en storkrise, forårsaget af Wilhemina. Ikke mindst kæmper Betty og Daniel en sej kamp for at få den unge covergirl løsladt fra en ungdomsinstitution midlertidigt, så hun kan deltage i en omfotografering af forsiden. Samtidig må Alexis tage charmen i brug i forsøget på at overtale trykkeren til at udskyde deadline. Säsong 2. Del 32. Producerat år 2007.
15:20 
Ugly Betty
Bananas for Betty. Modstræbende indvilliger Henry i at tage med Betty på en dobbelt-date sammen med det umage par Hilda og Gio, efter at deres egen romantiske "is-date" mildest talt får en temmelig kikset afslutning. I mellemtiden forsøger Wilhelmina at pynte på sit efterhånden usandsynligt blakkede image, men efter hun kommer i klammeri med en af nationens mest afholdte berømtheder, er det for alvor så som så med hendes popularitet. Säsong 2. Del 33. Producerat år 2007.
16:10 
Baywatch
A Matter of Life and Death. Mitch' forældre, Al og Irene Buchannon, besøger deres søn, men stemningen er ikke god. Al har aldrig accepteret, at hans søn droppede sit arkitektstudie fremfor livreddergerningen. Specielt fordi Al havde planer om, at Mitch skulle overtage familieforretningen. Men da Al overværer en redningsaktion, hvor Mitch redder en gravid kvinde, kommer han på andre tanker. Samtidig kæmper Summer med gamle dæmoner, som gør hende ude af stand til at passe sit job som livredder. . Säsong 3. Del 56. Producerat år 1993.
17:00 
Baywatch
Island of Romance. Stephanie og CJ har planer om en stille og rolig pigetur til Catalina, hvor de vil shoppe og dykke. Men turen bliver alt andet end rolig, da de møder en tidligere juveltyv, som CJ falder for. Hobie brokker sig til sin far over, at han ikke kan overkomme alle de huslige pligter, så Mitch beslutter sig for at søge efter en hushjælp. Der er ikke rigtig nogen egnede blandt dem, de har samtaler med - indtil den smukke svenske au-pair, Elke, dukker op. . Säsong 3. Del 57. Producerat år 1993.
17:50 
American Dad
Stan Time. Stan er udmattet, når han kommer hjem fra arbejde, og da han samtidig er forpligtet til at være sammen med familien, får han aldrig tid til at være lidt alene. En kollega giver ham derfor en pille, så han kan være oppe hele natten men alligevel være udsovet om morgenen. Da Stan pludselig får tid til alle sine hobbies, glemmer han Francine, der til gengæld genoptager sin interesse i marinebiologi. For sent opdager Stan, at han egentlig helst vil være sammen med Francine. For nu har hun pludselig fået helt andre prioriteter end Stan, herunder en sjælden blæksprutte!. Del 67. Producerat år 2008.
18:15 
Modern Family
Spanks for the Memories. Jay overhører Gloria tale om spanking, og han tænker, at hun må kede sig i soveværelset. Mitch har fået nyt arbejde, så han og Cam holder en fest, så de kan hovere over for deres venner. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2017.
18:45 
Modern Family
Wine Weekend. Familien er til vinsmagning i Hayleys Chefs sommerhus, hvor der er én altoverskyggende regel - rør ikke ved diademet!. Mitch og Gloria er i mellemtiden inviteret til fest i Oprahs hus, men de må ikke invitere nogle med. Säsong 9. Del 16. Producerat år 2017.
19:05 
Venner
The One with the Poker. Monica, Rachel og Phoebe vil gerne lære at spille poker. Joey, Ross og Chandler er med på ideen og banker pigerne af banen. Men efter et par gode råd fra en kvindelig mester i kortspil, kræver pigerne revanche. Samtidig skal Rachel til jobsamtale hos Saks Fifth Avenue, og for en pige som Rachel, vil et job her være som at få frikort til Himmerige. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1994.
19:35 
Venner
The One where the Monkey Gets Away. Rachel lover at se efter Ross' abe, men bliver så opslugt af sin favorit tv-serie, at hun ikke opdager, at aben stikker af. Men hvordan skal vennerne finde den frække abe? Rachel finder ud af, at hendes engang bedste veninde skal giftes med hendes tidligere forlovede. Måske begik Rachel en fejl, da hun droppede Barry?. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1994.
20:00 
Date mig nøgen (DK)
23-årige Stina fra Herning er på jagt efter den perfekte date. Stina bor hjemme hos sine bedsteforældre, så det skal være en fyr, hun kan præsentere for dem. Kan Stina finde bedstemors drøm blandt de fem nøgne singlemænd i de farvede bokse?. Producerat år 2019.
20:45 
Flirty Dancing
Efter to år som single søger selvsikre James romance på dansegulvet. Hverken han eller den omsorgsfulde Jessica har de perfekte trin, men måske perfekt kemi?. Producerat år 2019.
21:35 
Saturday Night Fever
Amerikansk dansefilm fra 1977. Tony (John Travolta) er en fattig underuddannet teenager fra Brooklyn - men hver lørdag aften er han kongen af disco på det lokale diskotek. Med store skjorteflipper og lækkert hår er Tony pigernes ven, men da han en dag møder den smukke Stephanie (Karen Lynn Gorney), må han lægge sin livsstil om, hvis han vil vinde hendes hjerte. Producerat år 1977.
23:35 
Date mig nøgen
Musikeren Jamie er træt af groupies og søger nu en sød pige, der er mere end bare et engangsknald. Den 20-årige musicalstuderende Jasmin lider af kronisk træthedssyndrom og håber at finde en nøgen date, der vil acceptere hende, som hun er. Säsong 3. Producerat år 2018.
00:25 
Langt fra Las Vegas
(26) 'Laust'. Da Livas ekskæreste Laust (Nikolaj Steen) bliver fyret fra sit job som guide, træder Liva straks til, og for at støtte ham inviterer hun ham til at overnatte hos hende og Casper, indtil han får det bedre. Liva og Laust benytter den kærkomne lejlighed til at genopfriske minder fra deres tid som guide-kærestepar. Alt dette går Casper på nerverne, for hvordan er det nu med guider? Er de ikke bare enormt gode i sengen? Det er lykkedes Kenny af få et interview i stand med den eftertragtede bokser Yakim Kronos. Alt, hvad han skal gøre, er at medbringe en lille pakke til ham i Paraguay. Hvad mon der er i pakken, og vil bokseren bruge Kenny Nikkelmann som narkokurer?. Producerat år 2002.
00:55 
Langt fra Las Vegas
(27) 'Polle Pot'. Da Kim pludselig aborterer, er hun sønderknust. Alle på Jumpstart prøver på bedste vis at hjælpe hende på fode igen, hvilket selvfølgelig skaber kaosagtige tilstande. Kenny beslutter sig for at overholde Kims kalender til punkt og prikke. Også selvom det gælder en aftale med gynækologen. Buckingham beslutter, at den allerede planlagte tema-fest skal være en anti-abort-fest for at opmunte Kim. Robert udnævnes som koordinator. Casper og Liva beslutter sig for at finde Kims kære barndomsminde, klovnen Polle Pot (Baard Owe), så han kan optræde for hende og gøre hende glad igen. Producerat år 2002.
01:25 
American Dad
Chimdale. Steve finder ud af, at han har Skoliose, en sjælden sygdom, der forårsager at han kommer til at hælde skævt til den ene side. Stakkels Steve går i panik og nægter at gå i skole. Men Stan overtaler ham med argumentet om, at det er det indre, der tæller. Det går da også nogenlunde, indtil Steve opdager, at Stan er en hykler: Far Smith har nemlig været skaldet siden gymnasiet og har i al hemmelighed altid båret paryk!. Del 66. Producerat år 2008.
01:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komikeren Lars Hjortshøj vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lars lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Lars Løkke Rasmussen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lars Løkke lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
03:00 
Kørelærerne
Daniel, der er gået på slankekur, har travlt og laver et ikke helt almindeligt jobopslag. Loays ene guldhold har første køretime, men trepunktsvendinger driller, og i Skanderborg følger Jeff den 17-årige Mette til køreprøve. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
03:35 
Kørelærerne
Daniel i Brøndby vil give sit kontor en makeover og køber nye gamle møbler med sin barndomsven - den to meter lange Lange. Loay har køretimer med Philip og Emil, og så følger han sit ene guldhold til teoriprøve. Jeff underviser elever i at køre på motorcykel, og så giver han sig selv en tiltrængt pause på vandet, hvor han giver den gas på jetski. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2019.
04:10 
Lost
Lighthouse. Jacob sender Hurley på en mission tværs over øen med Jack som påhæng. Jin finder ud af, at Claire mistænker tempelfolket for at have stjålet hendes baby. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2010.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 9 av 12. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Andre sportsgrene
TV2 Zulu, lördag 14/12 17:45(21:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se