Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Løvens hule [Repris]
Et hold af iværksættere træder ind i Løvens Hule for at sælge andele af deres forretning, hvor privatpersoner kan videresælge deres brugte børneting. Løverne får også besøg af denne sæsons alderspræsident, som har designet et smart tørrestativ. Og et hold unge mænd, som har udviklet en musik-app, hvor ukendte musikere kan få eksponeret deres musik, prøver ligeså lykken. ,. Säsong 4. Del 7 av 9. Producerat år 2019.
07:15 
Løvens hule [Repris]
De fem investorer møder i dette afsnit tre iværksættere, der har udviklet en app til smartwatches, som skal hjælpe børn med behov for ekstra struktur i hverdagen. Løverne møder også to unge piger, som har lavet en abonnementsforretning med hjemmetræningsvideoer. Og et søskendepar præsenterer deres børnetøjsbrand, som de ønsker at brede internationalt ud. ,. Säsong 4. Del 8 av 9. Producerat år 2019.
08:00 
TV AVISEN Morgen
10:00 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'At samles, skilles ad' og 'Der bor en bager'. Producerat år 2020.
10:20 
Downton Abbey [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2011. Krigen er forbi, og Downton forbereder sig på at vende tilbage til mere normale tider. Matthew gør overraskende fremskridt, og Violet afslører, at Mary stadig elsker ham. Samtidig finder Thomas en ny måde at tjene penge på, mens Bates frygter, at politiet vil tro, at hans kones selvmord i virkeligheden var et mord - begået af Bates. ,. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2011.
11:15 
Inspector Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 1992. Død i rette tid. Professor Fallon findes død med et skudhul i tindingen. Han var gift med den smukke Susan, som var Morses ungdomskærlighed og årsag til, at han aldrig selv giftede sig. Nu mødes Susan og Morse igen, og Morses følelser for sin gamle flamme blusser op igen på fuld styrke. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Susan: Joanna David. ,.
13:00 
Min fars krig
Som barn hjalp Dorthe sin far under modstandskampen, indtil han blev taget og mishandlet af tyskerne. Nu vil hun forstå, hvorfor hendes far aldrig ville tale om krigen, og hvem hendes fars torturbøddel Ib Birkedal Hansen var. En dokudrama-serie om Danmark under besættelsen, og hvilken pris modstandskampen havde for en almindelig familie, hvor faderen blev traumatiseret af tortur og ophold i KZ-lejr. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
14:05 
Søren Ryge direkte
Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!. Producerat år 2020.
14:35 
Bonderøven
Endelig er den nye hegnsmaskine kommet hjem til Kastanjegården. Og det varer ikke mange minutter, før den skal vise sine evner. For alle kneb skal tages i brug, hvis hønsene skal holdes ude af blomsterbedet. Og så vil Frank lave sin egne punktfundamenter, hvis det altså kan betale sig. Producerat år 2019.
15:05 
Min natur - Mette Frisk sover ude [Repris]
Mette Frisk, som til daglig er vært på "Forsvundne arvinger" trodser i dag februar kulden for at sove i shelter. Med sig har hun sin gode veninde, og de to får en snak om venskab og natur over et stort glas rom. Undervejs laver de mad over bål og besøger Danmarks eneste fredede nattemørke for at komme tættere på himlen. ,. Del 2 av 6.
15:15 
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund [Repris]
Der sprittes fortsat, og på denne tur møder Gintberg og Eskelund tre kreative typer, der har tænkt smart med en almindelig turist-snorkelmaske. De slår også et smut forbi Corona-camping og giver ejerne et kreativt tip, som nok skal trække turisterne til. Foråret 2020 blev mildt sagt "forår horribilis"!. I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller.ikke heltl For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider freme Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet freme Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejsj. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
15:35 
Spritnyt - med Gintberg og Eskelund [Repris]
Gintberg og Eskelund har fået færten af Richard Ragnwalds innovative pop-up shows og lægger sig i hælene på den solcelledrevne underholdningskaravane. Dagen ender i et bud på fremtidens datingunivers blandt hjorte og andet vildt. Foråret 2020 blev mildt sagt "forår horribilis"! I coronaens skygge lukkede Danmark ned, og danskerne gik i hi. Eller. ikke heltl For i krisetider finder mennesket ofte sine mest innovative sider freme Derfor lister de to komikere og kammerater, Jan Gintberg og Carsten Eskelund ud i det afsprittede Danmark for at forsøge at opsnuse nogle af de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet freme Med håbet om også selv at komme på nye brugbare tanker undervejsj. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
15:50 
Et sikkert hit
Amerikansk komedie fra 2007. Den afdankede popstjerne Alex Fletcher er på vej mod en karrieremæssig deroute, da han får et par dage til at komponere et hit for den unge superstjerne Cora Corman. Alex aldrig har skrevet tekster, men han takker ja i håb om et comeback. Han allierer sig med sin blomstervander Sophie, der viser sig at være et frisk pust til hans musik. Samarbejdet er dog ikke helt ukompliceret. Producerat år 2007. Medverkande: Haley Bennet, Hugh Grant, Drew Barrymore, Regissör: Marc Lawrence.
17:30 
Fællessang - hver for sig
DR inviterer hele Danmark til fællessang. I en hverdag hvor meget er forandret, og hvor vi hver især må holde os hjemme hver for sig, samler DR igen danskerne til en musikalsk aften på DR1. Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber guider os igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat. For når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Øen [Repris]
Hvad der tidligere blot har været en ulmende konflikt mellem øens mænd og kvinder, bryder nu ud i lys lue og deler gruppen i sådan en grad, at der opstår tvivl om gruppens overlevelse. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
20:00 
Syv kontinenter, en klode
Britisk naturserie fra 2019. For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det knastørre Australien - hjemsted for verdens farligste fugl, kasuaren, og omkrandset af tropiske farvande fyldt med bittesmå farverige fisk og det største antal hajarter i verden. Del 4 av 7. Producerat år 2020.
21:00 
Unge Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 2013. En universitetsprofessor findes død, tilsyneladende kørt ihjel af en flugtbilist. Midt under efterforskningen må Morse rejse hjem til sin barndomsegn, fordi hans far er blevet syg. Samtidig opdager en oprevet Fred Thursday, at London-gangsteren Vic Kasper, Thursdays gamle fjende, har købt en natklub i Oxford. ,. Del 5. Producerat år 2013.
22:30 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2019. Gøg. En ung mand findes stukket ihjel på et bådværft i en søvnig by ved kysten. Veras efterforskning afslører, at den unge mand forsvandt fra sin plejefamilie seks uger tidligere - og at den lille kystby måske ikke er helt så idyllisk, som den ser ud til at være. ,. Producerat år 2019.
00:00 
Mordene i Brokenwood [Repris]
Newzealandsk krimiserie fra 2014. Fire venner kører ud i vildmarken på en kombineret jagttur og polterabend. Kun tre af dem vender hjem i live - den kommende brudgom findes nemlig dræbt af et skud gennem hovedet. Var det et vådeskud - eller var det mord? Kommissær Mike Shepherd går på jagt efter svaret. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2014.
01:30 
Hercule Poirot [Repris]
Engelsk krimi fra 2000. Mord i solen. Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. ,. Producerat år 2004.
03:15 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i aften i Skæring nord for Aarhus. Her ligger der et spændende sommerhus i fire forskudte niveauer. Derefter går turen til landsbyen Mejlby, hvor der skal gættes pris på et gammelt restaureret bindingsværkshus fra 1862, nemlig den gamle Ornecentral. I det eftertragtede Risskov ligger aftenens sidste bolig. En bolig med en offentlig grundværdi på 2,3 millioner med selvhejsende emhætte og vinkøler. ,. Säsong 2016. Del 8. Producerat år 2016.
04:00 
Guld i Købstæderne - En hurtig handel
04:10 (04:15)
Udsendelsesophør - DR1
05:15 (06:00)
Løvens hule [Repris]
I denne sæsons sidste afsnit af Løvens Hule bliver løverne budt på morgenmadsprodukter, som et kærestepar står bag. Løverne får også besøg fra Nordatlanten, når både en iværksætter fra Grønland samt én fra Færøerne pitcher deres forretningsideer. Årets sidste iværksættere er to unge mænd fra Vejle, som inviterer løverne op til et fællesbillede i deres photobooth. ,. Säsong 4. Del 9 av 9. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Aftenshowet
DR1, måndag 20/5 19:05(19:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå