Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter
Camilla Plum inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i sit rige af de mest intense smage og spændende dufte. I en ny programserie på DR2 vil hun i løbet af foråret og først på sommeren vise, hvordan hun sår, planter og høster de mest forskelligartede krydderurter; fransk estragon og marokkansk mynte, limebasilikum og appelsintimian, hvidløg og chilier. Og meget, meget mere. I aftenens program viser Camilla Plum, hvordan hun beskytter krydderurterne mod vinterens kulde og især fugt, og samtidig formår at høste friske urter allerede i det tidligere forår. Del 2 av 8. Producerat år 2011.
06:45 
Rejsen langs Norges kyst
Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen fortsætter oppe nordpå, i dag sejler "Senjapynt" langs kysten ved Finnmark og gennem Troms, men der er fine stop undervejs med besøg i de små, spændende lokalsamfund. Nordvision fra Norge. Del 2 av 10. Producerat år 2011.
07:25 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 3. Producerat år 2018.
08:10 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 4. Producerat år 2018.
08:55 
Enkeltbillet til Omø
Camilla og David er i gang med et kæmpe sats. De har sagt farvel til den trygge hverdag med fast indkomst og villa med 7 værelser, for at kaste sig ud i en usikker fremtid på en lille dansk Ø. De har flyttet deres søn væk fra skole, venner og bedsteforældre og skal nu bo sammen på 2 værelser, mens de skal drive en restaurant uden særlige forudsætninger. Uventede forhindringer dukker op og det bliver et kapløb med tiden. Vil det briste eller bære?. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
09:25 
Taggart
Skotsk krimi fra 1996. Død mands kiste. Halvdelen af byttet fra MacLean-bandens store kup blev aldrig fundet. Så da MacLean frigives efter 15 år bag tremmer, starter det en voldsom aktivitet blandt bandens medlemmer. Kan MacLean lede dem på sporet af byttet? Men også de gamle kumpaners dødelighed er høj. Og da flugtchaufføren White findes myrdet, er det tid for Taggartholdet at rykke ud.
11:35 
Nak & Æd - en krokodille i Zambia
Ved Luangwafloden i Zambia lever verdens største reptil, krokodillen. Drengene har slået lejr det farligste sted de kan komme i tanke om - i telt lige op ad flodbredden hvor det gigantiske dyr lever og jager. Hvis ikke krokodillen finder dem først, vil de prøve at få fat i en lille krokodille til gryden. Producerat år 2019.
12:20 
Gift ved første blik
Eksperimentet er slut og parrene står overfor den store beslutning - vil de forblive gift eller skilles?. Lige på falderebet har Frederik lagt et brev hjemme hos Maja, som han håber, vil give deres ægteskab en ny chance. Christina og Michael tager på getaway til Berlin i håbet om, at afbrækket fra dagligdagen kan puste liv i deres kærlighed, mens Claus og Henriette er begyndt at tvivle på, hvor flytbare de i virkeligheden er for den andens skyld. Hvor mange par, der forbliver gift, er på ingen måde sikkert. Säsong 6. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
13:20 
Jagten på de forsvundne eventyr - Den mystiske mand
Jagten på de tre forsvundne eventyr af H. C. Andersen spidser til. Nye spor bringer Mette og Kunstdetektiven Arthur Brand til Tyskland. For et navn på en mulig aftager er dukket op. Men hvem er han, denne mystiske mand?. Mette Frisk dykker ned i politiets efterforskning af sagen og pludselig viser det sig, at løsningen måske er tættere på end nogen havde troet. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
14:10 
Kender Du Typen? - med Tivoli og terrasse
Hvilken kendt dansker er fan af Alexis fra Dollars og har en elevator, som åbner op direkte i lejligheden?. Livstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres evner, når de står overfor en bogreol, som rummer både Herman Hesse og Linse Kessler. Programledare: Mads Steffensen.
14:55 
Champions League Håndbold
16:45 
Champions League Håndbold
18:30 
TV Avisen
19:00 
Storbyernes vilde dyr
Britisk naturserie fra 2018. Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra pingviner, der søger ly i Cape Town, for at sikre sig mod rovdyr. Flodheste i Sydafrika, der spiser husejernes græsplæner og til den nordamerikanske sortbjørn, som i ly af natten jager efter mad i byerne. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
20:00 
Fred til lands
Dansk dramaserie fra 2019. Den lokale psykopat Mike fortsætter sin terror i den lille by. Da han spreder ondsindede rygter om Tom, går Bibi i aktion. Martin møder sin ungdomskærlighed, Anna, og han får endnu en grund til at blive i byen. Milad nægter at være en del af mordgruppen, så Peter tager drastiske midler i brug for at overtale ham. Uegnet for børn. Manuskript: Christian Torpe og Marie Østerbye. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
21:40 
Mord i Wales
Walisisk krimiserie fra 2013. Liget af en ung mand bliver fundet i et oversvømmet stenbrud nær en afsidesliggende landsby. En vanskelig sag venter Tom Mathias, for de lokale er ikke ligefrem snakkesalige. Hvem var den unge mand? Og var hans død selvmord - eller mord?. Del 3. Producerat år 2013.
23:15 
Kriminalkommissær Foyle
Engelsk krimiserie fra 2006. "Forgiftet blod". Militæret detonerer en mystisk bombe på et øde område i Hastings, og snart efter bliver kvæg i omegnen syge. Samtidig anklages en ung militærnægter for mordet på en krigshelt, og på Milners opfordring kigger Foyle på sagen, selv om den egentlig ikke hører under hans embedsområde. Afsløringen af utroskab og hemmelige eksperimenter indgår i Foyles jagt på sandheden. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Del 14. Producerat år 2006.
00:50 
Maigret stiller en fælde
En kvindemorder er på spil i 1950'ernes Paris, og den sympatiske kommissær Jules Maigret er under pres fra højeste sted. Der er ingen spor at gå efter, men morderen skal fanges, så den erfarne politimand lægger en plan, der skal lokke ham frem i lyset. En utraditionel og stærkt risikabel plan. Maigret: Rowan Atkinsono. Producerat år 2015.
02:15 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2001. En kvindelig læge bliver tiltalt for mord, efter en af hendes patienter dør i hendes varetægt. Patienten havde kræft og døde af en overdosis morfin. Hans niece er sikker på, at han blev myrdet - ikke mindst da det bliver klart, at lægen står til at arve hele hans formue. Det bliver en sag, der kommer til at stille dommer John Deed i et alvorligt dilemma. Del 5. Producerat år 2001.
03:50 
Bonderøven
Rapsen er høstet og skal tærskes. Frank har udtænkt en alternativ måde at gøre det på, nemlig ved at køre sin traktor henover rapsbælgene. Spærene skal sættes op på kalkovnsskuret, og selvfølgelig er det genbrugsspær Frank bruger til projektet. Og så hjælper hele familien hinanden med at holde styr på mor kanin og syv unger, mens de muger ud i kaninburet. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
04:35 (05:20)
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker har en pink spisestue, en gulerodsfarvet dagligstue - og et lyserødt bidet?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når "Kender du typen?" går på opdagelse i et kulørt Rungsted-hjem. Säsong 2015. Del 13. Producerat år 2015.
05:30 (06:00)
Frilandshaven
I udekøkkenet friterer Anne Hjernøe krydderurter og blå kartofler som tilbehør til den klassiske tatar. Jørgen Skouboe høster kapers og ramsløg i tatarbedet, og Jørgen skal også i gang med sin nye lidenskab, mikro-træer. I dag skal nogle klippes som bonsai af dagens gæst, en 16-årig bonsai-entusiast. Del 2 av 8. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Aftenshowet
DR1, fredag 26/4 07:20(08:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se