Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 5 av 13. Producerat år 2015.
06:35 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Juicy Resolutions. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6 av 13.
07:25 
Cooks Vs. Cons
A Lotta Frittata. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 7 av 13.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
Payback. I dette allerførste afsnit af Special Victims Unit fra 1999, efterforsker Stabler og Benson mordet på en taxachauffør, der bliver fundet livløs og kastreret. Det viser sig, at chaufføren havde taget en anden mands identitet, da han selv var eftersøgt af politiet, og nu går jagten ind på gerningsmanden. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 22.
09:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Søskendeparret Sara og Andreas håber på, at ’The Wall’ kan være behjælpelig med en stor portion penge, så de kan komme af sted på drømmerejsen til Brasilien. Og skulle præmien række til mere end en tur på businessclass over Atlanten, så vil Andreas også gerne have råd til at flytte hjemmefra, samt at betale af på sin danseuddannelse. Sara håber også på, at der kan blive præmiepenge nok til, at hun kan starte sit eget designstudie op, men for at drømmen kan blive til virkelighed, skal samarbejde og paratviden først og fremmest gå op i en højere enhed, og herefter må der bare krydses fingre for, at boldene rammer de helt rigtige beløb, når de suser ned ad væggen. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 24. Producerat år 2019.
09:50 
A1: Highway Patrol [Repris]
Færdselsbetjentene haster frem til en tankvogn med brændstof er strandet midt i trafikken. Og så fanger politiet en bil, der kører næsten 50 km/t over fartgrænsen! Ikke to dage er ens, men de hårdtarbejdende patruljer har kun ét mål for øje – at få trafikken til at rulle igen. 31/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13 av 15. Producerat år 2017.
10:50 
Top Gear [Repris]
Richard og James accepterer en udfordring, og Jeremy sætter sig for at prøvekøre den tredje generation af en Honda Civic Type R. Og så sammenligner han stationscars fra båe BMW og Mercedes-Benz, før han tager dem en tur til Manchester lufthavn. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 5 av 9.
11:55 
Top Gear
For at fejre British Leylands 40 års jubilæum, beslutter holdet sig for at købe britiske køretøjet fra 1970'erne og udsætte dem for nogle hårde udfordringer, for at bevise, om de stradig holder. Og så prøvekører Jeremy en Aston Martin DBS. Säsong 10. Del 6 av 9.
13:05 
Special Victims Unit
A single life. Et formodet selvmord forvandles til en mordsag, der involverer en psykiater, et familiemedlem og den lokale nyhedsvært. Men den afdøde kvindes søster kommer frem med beviser, der vender hele sagen på hovedet. Säsong 1. Del 2 av 22.
14:00 
CSI: NY [Repris]
Run silent, run deep. En person, der begår selvmord, når akkurat at ytre sine sidste ord, hvilket leder efterforskerne til en grav i New Jersey. Og så er en bankmand sandsynligvis blevet myrdet af en escortpige. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 20 av 24.
15:00 
CSI: NY
All access. Da en limosinechauffør bliver skudt i sin bil, bliver Danny og Lindsay sat på sagen. Mac hører om et skyderi på Stellas adresse og skynder sig derhen, hvor han finder hende bevidstløs på gulvet og hendes kæreste død. Da skudresterne analyseres, bekræfter resultaterne, at det er Stella, der har skudt ham. Säsong 2. Del 21 av 24.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Legal. En 18-årig kvinde bliver brutalt myrdet på et badeværelse på en populær natklub i Miami. Horatio finder ud af, at ofret arbejde for Alcohol Beverage Control og hendes job gik ud på at finde frem til mindreårige, der drikker. Da Horatio udspørger klubbens ejer, ser han pludselig en mand i en bil, der opdager politiet og som efterfølgende kører galt. I bilvraget finder de endnu et lig. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5 av 25.
17:00 
CSI: Miami
Hell night. Konen til en berømt baseball spiller bliver brutalt myrdet i sit hjem og manden bliver anklaget for mordet. Juryen på sagen, den anklagede og forsvareren besøger gerningsstedet. For at skabe mordnattens stemning, dæmpes lyset i lejligheden. Da det bliver tændt igen, er ægtemanden blevet myrdet og en seddel med ordet "skyldig" er blevet sat på ham. Inden længe går det op for Horation og hans hold, at bevismaterialet et blevet manipuleret. Säsong 3. Del 6 av 25.
18:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Søskendeparret Sara og Andreas håber på, at ’The Wall’ kan være behjælpelig med en stor portion penge, så de kan komme af sted på drømmerejsen til Brasilien. Og skulle præmien række til mere end en tur på businessclass over Atlanten, så vil Andreas også gerne have råd til at flytte hjemmefra, samt at betale af på sin danseuddannelse. Sara håber også på, at der kan blive præmiepenge nok til, at hun kan starte sit eget designstudie op, men for at drømmen kan blive til virkelighed, skal samarbejde og paratviden først og fremmest gå op i en højere enhed, og herefter må der bare krydses fingre for, at boldene rammer de helt rigtige beløb, når de suser ned ad væggen. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. Säsong 1. Del 7 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
På Østjyske motorvej suser en motorcykel forbi videobilen med over 200 km/t. Da Jagten går ind, udvikler den sig dramatisk, da føreren pludselig begynder at lave undvigelsesmanøvrer mellem bilerne på vejen. I Nordsjælland forfølger Politiet en undsluppen bil med en smadret bagrude. Og på Helsingørmotorvejen er det lige ved at ende fatalt, da en varevogn trækker en personbil i et tov efter sig med 90 km/t, og bilen går i slyng, og truer med at vælte midt på vejen. Säsong 1. Del 3 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Blodspor
Sagen om Valdemar. Den 21. september 2014 står Lisa Petersen på Randers Station og venter på sin toårige søn, Valdemar. Han har været på weekendsamvær hos sin far, Per Thorsen. Men hun bliver i stedet mødt af to betjente, som fortæller hende, at der har været brand på farens gård i landsbyen Stangerum nord for Randers. Det viser sig, at 45-årige Per Thorsen først har sat ild til sin ejendom og efterfølgende dræbt sønnen Valdemar og til sidst begået selvmord. Et år tidligere er Lisa flygtet fra ekskæresten efter flere år med psykisk vold, hvor deres fælles søn bliver taget som gidsel i en langtrukken samværssag. Fem år efter drabet får Lisa Petersen indblik i et efterladt afskedsbrev, som Valdemars far har skrevet til hende kort tid inden drabet. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
22:05 
Politijagt [Repris]
Vlado starter dagen stille og roligt ud, da han foretager en række rutinekontroller, men det får alligevel alvorlige konsekvenser for en bilist. I Upper Darby rykker Thomas ud til et husspektakel, der har udviklet sig til en voldelig hændelse. Tilbage hos Nordsjællands politi skal Jørgen sikre et område, da et hus bryder ud i flammer. Og hans kollega Peter må tage en alvorssnak med en håndværker, der har glemt hvordan reglerne fungerer. 15/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 5 av 17. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
The storm. Hotch bliver pågrebet af SWAT styrken under mistanke for at tage del i en sammensværgelse. Hotchs team kaster sig ud i forsøget på at bevise hans uskyld, og de har mistanke om, at et større komplot er under opsejling. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 22 av 22.
00:05 
Criminal Minds
The crimson king. Sidst vi forlod BAU-holdet var en morder og 13 andre flygtet fra fænglset. Agent Luke Alvez melder sig til holdet, så de hurtigst mulig kan finde de undslupne fanger, før nogen bliver myrdet. Säsong 12. Del 1 av 22. Producerat år 2016.
01:05 
Scorpion [Repris]
Going south. Team Scorpion bliver hyret af en milliardær, hvis datter er blevet kidnappet. Walter glemmer at kreditere holdet som en enhed i et interview. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17 av 22. Producerat år 2014.
02:05 
Scorpion
Once bitten, twice die. Konflikterne i Østeuropa spidser til, og en potentiel 3. Verdenskrig kan være under opsejling. Team Scorpion er med til fredsforhandlinger. Säsong 1. Del 18 av 22. Producerat år 2014.
03:05 
Tag pengene og løb [Repris]
I denne uge giver gamemaster Pelle Hvenegaard veninderne Camilla og Nadias chancen for at kæmpe om 100.000 danske kroner. De har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før holdet af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation, for at forhøre dem. Nadia og Camilla er vidt forskellige og kan ikke blive enige om en plan. Skal de følge Camillas trang til minutiøs planlægning eller Nadias lyst til det spontane? Og kan de holde hovedet koldt som tiden skrider frem? Det bliver en nervepirrende gemmetime, hvor Nadia og Camilla får hjælp fra en vildt fremmed og nøgen kvinde. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2015.
03:50 
Tag pengene og løb [Repris]
I denne uge styrer vært Pelle Hvenegaard spillets gang, når studiekammeraterne Torben og Dan Rahimian forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100. 000 - penge der blandt andet skal gå til Dans bryllup. Torben og Dan har kun én time til at gemme kufferten, og de lægger hårdt ud med en højtragende plan om at snøre efterforskerne ved hjælp af en række falske kufferter. I forhør klarer de to jurastuderende sig så fremragende, at afhørere og efterforskere både må tage politihund og nye metoder i brug. 15/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
04:40 
Mom
Mozzarella sticks and a gay piano bar. Bonnie og Christy hjælper den unge Jodi ud af sin afhængighed, hvilket blot starter en ny afhængighed. Af at hjælpe andre. Næste 'projekt' hedder Michelle. Säsong 3. Del 3 av 22. Producerat år 2015.
05:05 
Mom
Sawdust and brisket. Violet synes, at hun og Christy skal arbejde på deres forhold, for der i den grad plads til forbedring!. Christy er meget begejstret ved idéen om at skulle bruge mere tid sammen med sin datter. Bonnie, derimod, slås med en utilfreds lejer. Säsong 3. Del 4 av 22. Producerat år 2015.
05:25 (06:10)
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown [Repris]
The family dynamic. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 48 av 50. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
A1: Highway Patrol
Kanal 5 Danmark, torsdag 22/8 08:50(09:40)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se