Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:30 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Livets opskrift
Californien. Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015. Säsong 1. Del 4 av 5.
09:15 
Ulve-ekspeditionen
Naturprogram fra BBC fra 2012. (Expedition Wolf) Er det farligt eller dejligt?. Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen. Säsong 1. Del 1 av 2.
10:10 
Ulve-ekspeditionen
Naturprogram fra BBC fra 2012. (Expedition Wolf) Er det farligt eller dejligt?. Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen. Säsong 1. Del 2 av 2.
11:00 
Filmselskabet Delight
Intet. Det danske ungdomsdrama 'Intet' er en bister og eksistentiel fortælling om en skoleklasses jagt på meningen med livet. DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen har været i biografen. Säsong 1. Del 4.
11:10 
Landsbyen
Dansk serie fra 1991. En dag stiger den 41-årige Eva af bussen i Østerby. Hun er født og opvokset i landsbyen, men forlod den for 25 år siden, da der blev begået uret mod hende. Nu vender hun tilbage for at få det gamle regnskab gjort op. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Ejnar: Kai Løvring. Karen: Lene Falck. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Lille Bo: Ann Katrine Madsen. m.fl. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe efter ide af Ole Dalgaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Production A/S for TV-øst, Nordisk Film & TV og DR TV. Säsong 1. Del 1 av 44.
11:35 
Landsbyen
Dansk serie fra 1991. Eva har besluttet sig for at blive i Østerby og har lejet sin mors gamle hus. Hun vil prøve at finde ud af, hvad der er sket med det barn, hun for 25 år siden blev presset til at bortadoptere. Ingeborg gør, hvad hun kan, for at modarbejde Eva. Ejnar får besøg af lægen Ulrik, som har noget slemt at fortælle. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Ejnar: Kai Løvring. Karen: Lene Falck. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Desuden medvirker: Ann Katrine Madsen, m.fl. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Säsong 1. Del 2 av 44.
12:00 
Digtere, Divaer og Dogmebrødre
Dansk kultur i 100 år. (1900-1918). Vi er i starten af det tyvende århundrede. Der hersker en stemning af jubeloptimisme og opbrud. Teknikkens nye vidundere - automobiler, telefoner, flyvemaskiner - bliver hyldet af tidens store kunstnere og intellektuelle. Johannes V. Jensen, Georg Brandes og Agnes Henningsen er med på noderne og lever det søde boheme-liv i København. Asta Nielsen chokerer til gengæld hele verden med sin vovede dans i filmen "Afgrunden". Men frigjorthed, fremskridtstro og demokrati er forbeholdt de få. Arbejderklassens elendige forhold bliver skildret af forfatteren Martin Andersen Nexø og maleren Aksel Jørgensen. Kvinder har stadig ikke valgret eller kunstnerisk respekt, og Johannes V. Jensens søster Thit Jensen kæmper indædt for ligeberettigelse. Da 1.Verdenskrig bryder ud, drukner enhver optimisme i gru og rædsel. Säsong 1. Del 1 av 8.
12:40 
Punkens historie
Punkens historie - fra slut-60'erne til i dag. Eksplosiv, farverig og kontroversiel. Et portræt af en musikalsk chokbølge, der for altid ændrede det kulturelle landskab. I første afsnit fortæller en række af punkens pionerer om genrens rødder i 60'ernes Detroit og 70'ernes New York. Navne som Iggy Pop fra The Stooges, Wayne Kramer fra MC5, Sylvain Sylvain fra New York Dolls, Marky Ramone fra Ramones og Debbie Harry fra Blondie. Serien er produceret af The Godfather of Punk himself - Iggy Pop. Säsong 1. Del 1 av 4.
13:30 
Kunstens skjulte kræfter
I dette program går vi til bunds i hvordan kunsten - og ikke mindst billedkunsten- kan meget mere end at uddanne og underholde os. Vi møder folk, der forsker i om billedkunst kan gøre en forskel i helbredelsen på hospitaler og besøger Moderna Museet i Stockholm, der har inviterer Demente til særlige omvisninger, fordi de har erfaret at kunsten kan noget særligt hvis vi møder den med vores egne erfaringerer, fremfor gennem intellektuel belæring. Säsong 1. Del 4 av 4.
14:00 
Shop amok - De unge modebæster
De unge modebæster. Engang købte vi ting fordi vi havde brug for dem - køleskabe, biler og cowboybukser. I dag køber vi ting der giver os identitet og fortæller omverdenen hvem vi er. I dag er unge storforbrugere af tøj fra kendte modehuse, hvis logoer er synonym med rigdom og luksus. I dette program følger vi en ung mand, som elsker mærketøj. Han tilhører en gruppe unge forbrugere, der køber, bruger og videresælger det mest efterspurgte tøj. Säsong 1. Del 1 av 3.
14:30 
Peitersen og Feldthaus
Zanzibar. Dansk reportageserie fra Hvordan indretter man sig i et fredet hus bygget af koralrev og kalksten? Og hvad koster et mudderhus i en fiskerlandsby?. Erik Peitersen og Christine Feldthaus bliver gennem tre meget forskellige hjem klogere på hverdagslivet i Zanzibar. For at finde frem til huspriserne, lærer Christine at flette tagplader af palmeblade og besøger øens mest berømte restaurant. Erik bygger et hønsehus i mudder og lærer, hvordan man bruger koraller som byggemateriale. Sendt første gang 04.02.2019. Säsong 2. Del 5.
15:15 
Verdens smukkeste togrejser
Sydafrika. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Pretoria til Durban ved Det Indiske Ocean. Tag med på en 800 kilometer lang afrikansk togsafari med Rovos Rail - verdens mest eksklusive tog. En luksusoplevelse tilbage i tiden til gamle britiske slagmarker og forhistoriske hulemalerier. På vejen møder vi de mennesker, der arbejder og lever ad denne særlige jernbane. Säsong 1. Del 1.
16:00 
Historiequizzen
Kronborg Slot. På det store slot Kronborg ved Helsingør byder Adrian Hughes i aften velkommen til en historiequiz i kongernes, festernes og krigenes tegn. Deltagerne skal bl.a. gætte, om Frederik den 2.'s dronning mon skrev pikante noveller i sin fritid. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 6. Del 3.
16:30 
Historiequizzen
Sct. Hans Hospital. Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Sct. Hans Hospital i Roskilde for at blive klogere på de skæve skæbner, der gennem årene har været indlagt på det psykiatriske hospital. Hvem fik opført en villa med 15 værelser og boede der med sine tjenestefolk? Tvang man patienterne til fire timers daglige salmestudier og hvad betød diagnosen reflexhysteri? Få svarene, når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzk. Säsong 6. Del 4.
17:00 
Vilde ekspeditioner til det ukendte
Mexicos haj-ø. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Expedition with Steve Backshall) Steve rejser sammen med haj-eksperten Mauricio Hoyos til øen Clarion i Revillagigedo Nationalpark - 700 kilometer ud på åbent hav fra Mexicos vestkyst. Her findes hvalhajer, Galapagos-hajer, hammerhajer og djævlerokker. Verdens hajbestand er styrtdykket pga. illegalt fiskeri og ulovligt salg af hajfinner. Hvis Steve og hans hold kan opdage, hvor hajmødre føder deres unger, kan de beskytte et af verdens mest truede dyr. Säsong 2. Del 5 av 6.
17:55 
Historiequizzen
Vilhelm Lauritzen-terminalen. Adrian Hughes er ved roret, når Historiequizzen besøger Vilhelm Lauritzen-terminalen. Deltagerne skal quizze om smukke stewardesser, vanvittige vovehalse og finurlige forbud. Blev passagererne vejet i fuld offentlighed i 1930'erne og hvorfor fik SAS en bøde på 20. 000 dollars i 1950'erne? Gæt selv med, når Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 6. Del 5.
18:25 
Historiequizzen
Folketinget. Historiequizzen besøger det danske demokratis højborg, Folketinget, hvor der bliver quizzet om fruentimmere, friser og filibustertaler. Deltagerne skal dybt ned i de mørke gange under Christiansborg - og så bliver de udfordret af en hemmelig gæst!. Cecilie Nielsen og Christian Donatzky dyster mod Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe. Säsong 6. Del 6.
18:55 
Fodbold
Portugal–Danmark. UEFA U17 EM (m).
19:46 
UEFA U17 EM (m): Portugal-Danmark, Pause
19:55 
Fodbold
Portugal–Danmark. UEFA U17 EM (m).
20:55 
Tilbage til Dublin
Britisk krimiserie fra 2022. (Redemption) Cara opbevarer stoffer for sin kæreste Ross, og Colette forbyder hende at se ham. Det skaber endnu flere konflikter på hjemmefronten, hvor børnenes far også er dukket op efter flere års fravær. Samtidigt opdager Colette, at Stacey kontaktede et krisecenter dagen inden sin død. Hvorfor? Hvem var hun bange for?. Säsong 1. Del 5 av 6.
21:40 
Tilbage til Dublin
Britisk krimiserie fra 2022. (Redemption) Forbindelsen mellem det seneste røveri og Eoin er tydelig for Colette. Og med anholdelsen af Ross er hun tæt på at få opklaret, hvordan hendes datter egentlig døde. Men afhøringen forløber ikke som planlagt, og da Cara forsvinder, må Colette handle hurtigt. Caras liv er i fare, men har Colette nok at forhandle med?. Säsong 1. Del 6 av 6.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Philips vej til terror
Angrebet. Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Philips vei til terror) Den 10. august 2019 rammer et højreekstremistisk terrorangreb Bærum i Norge. Gerningsmanden er den lokale 21-årige Philip Manshaus. Gennem tre afsnit dykker vi ned i historien. Säsong 1. Del 1 av 3.
23:35 
Hitlers danske soldater
Er der flere danske krigsforbrydere?. Dansk dokumentar fra Hvor involveret var danskere, der gik i krig for Hitler i krigsforbrydelser?. Dansk politi efterforsker lige nu tidligere danske Waffen SS-soldater for mulig medvirken til krigsforbrydelser på en kaserne i Østrig i 1945. Uafhængigt af politiets efterforskning går forfatter og tidligere politimand, Martin Q. Magnussen på jagt efter svar. Säsong 2. Del 1 av 4.
00:05 
For hundrede år siden
Støvletramp og arbejdskamp. Dansk historieserie fra I 1918 lever alle i skyggen af krig og revolution. Selv i Danmark, der ellers er blevet kaldt 'et lille smørhul'. Der er stor angst for, at verden skal gå under, men også kolossale fremskridt og visioner. I tre programmer fortæller Liv Thomsen om danskernes liv for præcist 100 år siden. Det handler om tidens store kampe for bedre levevilkår og om kunst og kulturkamp. Men det handler også om moden, medierne og menneskenes hverdag. Vi dækker årets gang gennem en række unikke arkivfilm og kommer helt tæt på de store og små begivenheder. Fra januar til december 1918. Sendt første gang 07.11.2018. Säsong 1. Del 1.
00:50 
Vilde ekspeditioner til det ukendte
Mexicos haj-ø. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Expedition with Steve Backshall) Steve rejser sammen med haj-eksperten Mauricio Hoyos til øen Clarion i Revillagigedo Nationalpark - 700 kilometer ud på åbent hav fra Mexicos vestkyst. Her findes hvalhajer, Galapagos-hajer, hammerhajer og djævlerokker. Verdens hajbestand er styrtdykket pga. illegalt fiskeri og ulovligt salg af hajfinner. Hvis Steve og hans hold kan opdage, hvor hajmødre føder deres unger, kan de beskytte et af verdens mest truede dyr. Säsong 2. Del 5 av 6.
01:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
00'erne tur/retur
DR2, tisdag 25/1 10:20(10:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå